Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

benim de genital bölgede aynı durum söz konusu.. alexde yüksek ayar çalışınca haşlandım resmen :çok üzgünüm: üst blgenin bi kısmı leke kaldı sonra merkezi değiştirdim.. şimdi gemini lazere gidiyorum.. hem soğutması süper hemde kıl köküne en derin ulaşan lazer sistemi...çok rahat bi lazer..rengi az da olsa açıldı... tüylerimin %80ninden kurtuldum.. kalanlar için son seansıma gidicem... tavsiyem merkezini değiştir.. çünkü normal şartlarda böyle bi durumun oluşmaması gerekir.. İşin ehli yerlere gitmeyince kaş yapalım derken hep göz çıkartiyoruz.. geçmiş olsun canım...

ışte parayı peşin verince böyle göbekten bağlanıyorsun. Şimdi başka yere gitmeye kalksam oradan paramı geriye alabilme ihtimalim çok zayıf bu durumda zamana bırakıcam sanırım .....((

arkadaşlar ayın onunda yaptırdım bacaklarıma lazeri hala dökülmediler yaa hayret bişe eskidendde geç çıkarlardı acaba ondanmıdır diyorum ama sadece birazı döküldü çoğu duruyo çıldırrmak üzereyimm

Canım dökülür bacak geç dökülüyor 15 20 güne dökülür 15 günü geçince kese yap bol bol menlendirici weya bebe yağı kullan dökülmesine yardımcı olur canımopuyorumnanaktan

bugün yaptırdım ilk kez genital bölgeme..

bazı yerler çok acıdıı işlem sonrası krem sürdüm, kızarıklık ve acı vardı yarım saatte hepsi geçti.

Merhaba..

arkadaşlar bir sorum var;

bir seans alexe bir seansta ndyag a gittim..farkları ndyag ın sadece bronz tene de uygulanabılmesımıdır?
ikisini de deneyen veya illaki birini öneren bu konuda fikri olan varsa paylaşabilirmi?lütfennnnnnn

Canım nd yi bilmiyorum alexe le yaptırıyorum ben beyaz ten siyah kıl a yapılıyor we sonucu güzel oluyo eğer beyaz tenlii we siyah sert kıllıysan alexe makinesini tercih et derim sewgileropuyorumnanaktan

bugn Alexandrite ile yarım bacak lazer yaptırdım.çook fazla acıdı zor dayandım.bacaklarmda batık çok fazla var ve kıllarım kalın siyah ,galiba ondan çok acı hissettim batıklara etkisi erken oluyo mu ? arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim

canım benimde alt bacak yan tarafı ve üst bacak arkasında batıklar vardı..ilk kez lazerde bende çok fena oldum.. yapan kişi batık olan yerlerin daha çok acıcanı söledi..ama en iyi sonucu batıklarda alırsın benim 4 seans bitti toplasan iki bacakta 5-6 tane falan batık kaldı... sen 3 seansa kadar dayan ..adet dönemi öncesi ve sonrası gitme çok acıyormuş...

inşallah bende kurtulurum batıklarımdan benim baya bi fazla var bu acıya nasıl dayanıcam bilmiyorum lazerden sonra kullandıgınız krem var mı birde ben lazer yaptırdıgımda yanık kokusu oldu odada sizde de oldu mu

o yanık kokusu bizde de oluyor..kılların kokusu..lazerden sonra eve gelince soğuya yakın duş alıyorum sonrada bepanten krem sürüyorum..bacaklar için çok kreme gerek yok ama genital ve koltuk altına 2-3 gün sürmen gerekebilir..merak etme batıkların geçer hep..ben epilatör kullandığım için çok olmuştu..şimdi hep gitti..şimdide sonuç alırsın ama 3 seanstan sonra iyice azalmış olduğunu görürsün..ilk seansta genelde kıllarda incelme ve yok olma oluyor...ama batıkların ve lazerden sonra oluşan siyah noktacıklar 3 seanstan sonra azalıyor

Ben ilk başladığımda alex sanıyordum.. tabi sonrasında öğrendim..
Birde alex artık kaldırılacakmış.. duyduğuma göre
Zararlı diyorlar... ciltde leke yapıyormuş..

lazer yaptırıcaım gün bacaımdaki tüyler biraz uzamış oldugu için oradaki bayan tıraş makinesyle aldı,sonra lazeri yaptı şimdi tüylerim kökleri çıkmaya başladı fakat aşırı sert ya önceden jiletle alırdım sertti ama hi bu kadar sert olmamştı sizce yolunda gitmeyen birşey mi var 1 ekimde kontrl seansıma gidicem daha ilk seansımı yaptırmştım

Canım kontrol seansına gitmeden önce kese yap nemlendir bacaklarını bebe yağı kullana bilirsin başka da bişey yapma dökülür merak etme bacak en geç dökülen yerdir opuyorumnanaktan

senastn sonra diplerden çıkan kılları çekince eline gelmesi lazım hatta kılı çıkardıktan sonra eline alınca kıl parçalanıyor..yani sert olmaması lazım..öle eskiden jiletten sonra çıkan kıl gibi asla olmaması lazım..benim bacaklarımıda orda aldılar kaç kere böle bşey olmadı..hem onlarınki jilet değil makine ile alıyorlar..sen bir kontrol et kılların eğer elince çekince gelmiyorsa lazeri görmemeiştir..yani kıl kökü tahrip olamamış demektir..zaten o yüzden 10 gün sonra kontrole gidiyoruz..

kıllarm henüz dökülcek durumda değiller sadece kökleri belirgin kıllarda sorun yokta bacaklarım pütür pütür oldu yani sanırım oda tıraş makinesinden dolayı sertleştii sanırım o kökler çıktıkça geçicek pütürlüğü

Canım nemli tut bacaklarını krem weya bebe yağı sür yumuşasın hemde dökülmesine yardımcı oluropuyorumnanaktan

kızlar yarın ilk seansım var ama adet oldum olcam.. adet öncesi çok acıyormuş nasıl dayanıcammafoldumben

Onuda sordum adetten önce çok acıyomuş dedim yok ne alakası war dediler atış hızından acır onunla alakası yok dediler
acıycak derseniz acır ya boşwer düşünme ne düşün biliyomusun kılsız olucaksın onudelikafadulden kıllar gidicek acıyadaa dayanırsın dayan yani çok acımıyo yerimseniben çok öptümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…