• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alex83 ün beklenen nişanı..

opuyorumnanaktan hep mutlu huzurlu olun inşallah canım

birbirine yakışan çiftlere bayılırım sizde bizim gibi birbirinize çok benziyorsunuz aklinialirimsmile

saçın ve elbisende harika olumunekankayizsmile

mavi sana çok yakışmış çok güzel olmuşsunuz... Allah tamamını erdirsin...

opuyorumnanaktan hep mutlu huzurlu olun inşallah canım

birbirine yakışan çiftlere bayılırım sizde bizim gibi birbirinize çok benziyorsunuz aklinialirimsmile

saçın ve elbisende harika olumunekankayizsmile

insallah cnm ya ınsallah..en onemlısıde o zaten..huzur.. benzıyomuyuz:smiley-cool: yok canım ben daha güzelimopuyorumnanaktan saka bır yana teskkur ederım canım benım..cok saoll..opuyorumnanaktanbayanssulusmile

çok yakışmışsınız, mavi benim de favori rengim:) mutluluklar..

hepinize çookk tesekkur ederim kızlar cook saolun ıyı dıleklerınız ıcınopuyorumnanaktan

alex 83 harikasınz bayıldım elbisende çok güzzel bende bu yaz nişanlanıcam banada fikir oldu. nerde diktrdin buraya yazamazsan özelden de atabilirsin mesaj.bi modelden mi diktrdin? model cok tanıdık geldi ama markayı cıkaramıyorum ama diken cok basarılııııııııııııııı:))) süper olmuşsun.Yardımcı ol baaana.Bana çok iyi bir terzi lazım

alex 83 harikasınz bayıldım elbisende çok güzzel bende bu yaz nişanlanıcam banada fikir oldu. nerde diktrdin buraya yazamazsan özelden de atabilirsin mesaj.bi modelden mi diktrdin? model cok tanıdık geldi ama markayı cıkaramıyorum ama diken cok basarılııııııııııııııı:))) süper olmuşsun.Yardımcı ol baaana.Bana çok iyi bir terzi lazım

cnm tesekkur ederım.elbıseyı dıktrıdım cnm.ozelden msg attım ama almadıysan dıe burayada yazım.. alisse nuera da dıktırdım yerı fatıhte..tanıdık gelmıstır ewet haklısın pronovıasın gelınlık modelıydı uzerınde degısıklıkler yaptık cnm..

Zaten çok tanıdık gelmişti model :) bende pronoviasın sıkı takipçilerindenim ama senin hayal gücün heralde o taslar falan harika olmuuuş, tebrik ederim pronoviastan daha güzel olmuş ;) benim nişanım eylül ayında olcak bayramın 3.günü diye düşüyoruz.Öyle çok çok kabarık elbiseleri(gelinlik gibi) hiç sevmiyorum seninkine bayıldım. bakıcam o verdiğin siteyide incelicem.aklımda birtane daha elbise var acaba onuda dikerler mi ? Özelden mesaj atılmıyo burdan attım canım :))

Back