• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alex83 ün beklenen nişanı..

Bir önür boyu mutlulukar ve huzur dilerim arkadaşım...
gerçekten çok hoş ve de zarifsin..
sevgiler..

canım çok yakışmışsınız birbiriniz<e ve çok güzel olmuşsun elbisene saçına ve herşeyine bayıldım tatlımaklinialirimsmile

gerçekten harika görünüyorsun....maşallah...elbisenin modeli çok güzel...rengide öyle...mavi en sevdiğim renk:)şu ana kk da gördüğüm en güzel nişan elbisesi diyebilirim...

nişanlınlada çok yakışmışsınız...Allah nazardan korusun,ömür boyu mutlu olun inşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

masallah diyorum once. Elbisenin modeli cok guzelmis rengide harika olmussun.Saclarinda cok hos olmus.
Mutluluklar diliyorum bir omur:asigim:
Canim elbiseni diktirdin mi? hazir mi aldin. Cok begendim

çok güzel olmuşsun tebrik ederim cnm. Kıyafetini çok beğendm. Saçlarında çok güzel olmuş.Allah bir ömür mutlu etsn

süper canım elbisen. en üstteki taşlı kısım fazla geldi gözüme ama yine de çok hoş
mutluluklar...

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım elbisemde sende çok güzelsiniz renk hele benim rengim ya sizleri görünce tekrardan nişanlık gelinlik giyesin geliyor ya
acaba eşimle nişan vede nikahmı tazelesek ne yavvv
neyse rabbim mutluluğunuzu hiç ama hiç bozmasın inşallah hep böyle gülün

bayıldım bayıldım akannehir sen güselsin elbisen güsel saçın çok güzel olmuş çok yakışmışsınız :nazar::nazar::nazar:allah tammamına erdirsin :Saruboceq:

Back