Alex83 ün beklenen nişanı..

Zaten çok tanıdık gelmişti model :) bende pronoviasın sıkı takipçilerindenim ama senin hayal gücün heralde o taslar falan harika olmuuuş, tebrik ederim pronoviastan daha güzel olmuş ;) benim nişanım eylül ayında olcak bayramın 3.günü diye düşüyoruz.Öyle çok çok kabarık elbiseleri(gelinlik gibi) hiç sevmiyorum seninkine bayıldım. bakıcam o verdiğin siteyide incelicem.aklımda birtane daha elbise var acaba onuda dikerler mi ? Özelden mesaj atılmıyo burdan attım canım :))

tesekkur ederım cnm..pronovıas cok sadeydı bende taş işleme hayranı oldugum ıcın böle olsun ıstedım.tekrar saol.cnm orda ıstedıgını dıktırebılırsın.benımkı ıste en ıyı ornegı..katalogtan begendım degıstırdım yenıden cızdıler bana bır kac kez bolemı olsun şölemı olsun dıe..ewet dedım son hali bu olsun.bu seklıyle dıktıler.aynende cızdıklerını dıktıler.zaten 3prova oluyor.provalardada kucuk detayları degıstırosun zaten:D mesela göğsunu dahada actrdım ben kavıs werdırdım..kavıs yoktu orjınalınde..o da provada aklıma geldı mesela..sıteden adresı al gıt konus bence cnm.sıtelerınde cok fazla model yok.gır bak tabı fıkrın olur enazından..genelde orda tasarlanıor orda ksııye gore haute couture yanı..sen ıstanbulda nerde oturuosun cnm?

Üfff o nasıl güzel bir elbise yaa maşallah gözler de yakıyo çokda güzelsin çokda yakışmışsınız nişanda çok güzel olmuşa benziyor valla herşey çok güzel Allah nazardan saklasın ama elbise çok yakışmış tekrar söylemeden geçemiycem opuyorumnanaktan Nerden ve kaça aldın canım kıyafetini ?

Canım ben istanbulda küçükçekmecede oturuyorum ama fatihe gittim biliyorum. Teyzemin kızına gelinlik almıştık ordan. Söylediğin yere kesinlikle gidicem yani böyle güzel bir dikim daha önce görmedim ben :))

Üfff o nasıl güzel bir elbise yaa maşallah gözler de yakıyo çokda güzelsin çokda yakışmışsınız nişanda çok güzel olmuşa benziyor valla herşey çok güzel Allah nazardan saklasın ama elbise çok yakışmış tekrar söylemeden geçemiycem opuyorumnanaktan Nerden ve kaça aldın canım kıyafetini ?

cok tesekkur ederım canım benım cok saol..elbısemı dıktırdım canım 3000 lıra odedık.tekrar tesekkur ederım cok saolopuyorumnanaktan

Canım ben istanbulda küçükçekmecede oturuyorum ama fatihe gittim biliyorum. Teyzemin kızına gelinlik almıştık ordan. Söylediğin yere kesinlikle gidicem yani böyle güzel bir dikim daha önce görmedim ben :))

tamam cnm.orya gıttıgınde konus mutlaka fıkır al..hersey gonlunce olsun ınsallahopuyorumnanaktan

Aminnnnn :)))) Ama fiyatı biraz pahalı geldi bana bende 1500 2000 tl yi gözden cıkardım 3000 tl biraz fazla değil mi :(

Aminnnnn :)))) Ama fiyatı biraz pahalı geldi bana bende 1500 2000 tl yi gözden cıkardım 3000 tl biraz fazla değil mi :(

cnm o fıyatada dıktırebılırsın senın sectıgın elbıseye baglı.mesela kızkardesımınkıde orda dıkıldı 1500 lıraya.onunda resmı war bakanılırsın koymustum ben..yanı hepsi 3000 dıe bısı yok cnm canını sıkma..mesela arkadasım suan orda gelınlık dıktırıyor 2000 lıraya.ama tas ışlemesı flm yok..dedıgım gbı modele gore ıslemeye gore fıyat degısıyor.b.enımkı kalca altına kadar drapeydi.bılırsın drape pahalı bıseydır.. o gordugun ıslemeler elle yapıldı makıne deıl ve tasları sawaroskıydı..fıyat ondan 3000..bılmem anlatabıldımmı?opuyorumnanaktan

Çok hoş görünüyorsunuz.Mutluluklar diliyorum..Tüm arkadaşlara katılıyorum bende klasik kabarık nişan kıyafetlerinden hoşlanmıyorum senin elbisen çok modern ve şık sana da çok yakışmış.

Kıyafetinin rengine, modeline senin onu taşıyışına ve saç modeline bayıldım.
Çok güzel olmuşsun. :nazar:
Allah tamamına erdirsin.
a.s.

Back