Alex83 ün beklenen nişanı..

Çoook guzel olmuşsun canım maşallah duru bir guzelliğin var Allah tamamına erdirsin çok mutlu olunopuyorumnanaktan

wallahı utandırdın benı canım cook tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın cok saol :kedi:

masallah diyorum once. Elbisenin modeli cok guzelmis rengide harika olmussun.Saclarinda cok hos olmus.
Mutluluklar diliyorum bir omur:asigim:
Canim elbiseni diktirdin mi? hazir mi aldin. Cok begendim

cok tesekkur ederım.. dıktırdım canım hazır almadım..opuyorumnanaktan

kızlar hepınıze cook tesekkur edıorum.. cok saolun ıyı dıleklerınız guzel cumlelerınız ıcın..neler yazacağımı bılemedım okurken..gercekten duygulandım..ınanın sızın soyledıklerınızı sözde yakın arkadaslarımdan malesef duymadım!!..ictenliğiize cok tesekkur edıorum..duygulandırdınız beni..

çok güzel olmuşun tatlım mankenlere taş çıkıyosun maşallah Allah nazarlardan korusun

aylardır hazırlandığınız çok belli. Gerçekten buna değmiş. birşeye özenmek kadar estetik ve de güzel birşey yok. Allah nazarlardan saklasın. Elbisenin rengi de müthiş olmuş. Allah tamamına erdirsin

Canım öncelikle hayırlı olsun çok güzel gözüküyorsunuz...Bu arada saç rengini öğrenebilirmiym tam istediğim renk:)

masallah cok yakismissiniz canim benim.. abiyenide cok begendim sana cok yakismiss.. Rabbim tamamina erdirsin insallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…