• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alev aldım sinirden.

thichquang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
1.233
1.392
133
35
Selamlar herkese. Bu actigim ilk konum. Cogunlukla geceleri bu sayfayi okuyup kapatanlardandim. Ama bugun yaziyorum. Konuya gelecek olursak; ben ögretmenim, eşim de öyle. Bir hafta oncesinden kiz arkadaslarimi eve cay saatine davet etmistim. Pazar gunu yani yarin icin. Cuma aksamindan esime yarin evi supurebilir misin hayatim pazar kizlar gelecek ben de geldigimde tatliyi ve boregi hazir edecegim diye. Cunku ctesi gunleri dyk(destek ve yetistirme kursu) veriyorum esimin haftasonu tatil. Her neyse. Kurstan eve gelisim saat 4 u buldu bugun. Geldim bi baktim mutfakta sabah kendi kahvaltisindan kalan bardak vs olduğu gibi duruyor ustelik hicbi isin ucundan tutmamis. Hayatim sunlari makineye yerlestirseydin dedim sitem ederek film koptu adamda. Eve geldigin belli oluyo vs diyip ceketini alip cikti. Bende moral kaldi ne motivasyon. Toplantiyi iptal ettim. Simdi konusmuyoruz ayri odalardayiz. Ama buz gibi sogudum. Cikarken diyo ki bide bana ne senin arkadaslarindan. Her seyden elimi cekmeyi dusunuyorum. Yaptikca nankorlesiyor zira.

Sen de banane senin yemeğinden , çamaşırından de bakalım napıyor?

Her iki tarafın da çalıştığı evliliklerde işlerde paylaşılmalı.
Kendime soz verdim kendi isimi yapacagim sadece burnu surtmeli. Kizlara da mahcup oldum onun yuzunden daha cok sinirlendiriyor bu aklima geldikce beni.

Mutfakta cani isterse harika yemekler yapar. Tabaklari tasir mutfaga o kadar. Yapinca lutuf gibi goruyor kendileri

İkiniz de çalışıyorsanız işler eşit paylaşılmalı.Birçok erkek,aileden böyle görmediği için bir şok yaşıyorlar sanırım eşler bunu rica edince,ama sizin suçunuz yok kimseye hizmet etmeye gelmediniz,sorumluluk almayı öğrenmeli.

Kendime soz verdim kendi isimi yapacagim sadece burnu surtmeli. Kizlara da mahcup oldum onun yuzunden daha cok sinirlendiriyor bu aklima geldikce beni.
Arkadaşın önerdiği gibi yapın.
Banane senin aç olmandan, kıyafetini kirletmenden vs diyerek ona devredin kendisine faydalı olacak eylemleri.

Arkadaşın önerdiği gibi yapın.
Banane senin aç olmandan, kıyafetini kirletmenden vs diyerek ona devredin kendisine faydalı olacak eylemleri.
Su an yokmus gibi davraniyorum. Ama eminim benim adim atmami bekliyor. Biz daha once hic bu kadar kus kalmamistik. 1 saat bile. Bugun iyi niyetimin suistimal edildigini hissettim. Sanirim bardak tasti.

Valla bi'gun esimin butun gomleklerini utuledim ikiser ikiser astim ki utuden nefret ederim. Sonra bir baktim denemis denemis dolaba tikmis. Ogun bugundur utulemiyorum. İkimiz de çalışıyoruz buarada. Annem hep erkekler rahata cabuk alisir derdi. Siz de alistirmayin. Ben hep mutfakta yemek yapiyosam ona da bulasik makinesini bosaltiriyorum hem sohbet ediyoruz hem is bolumu yapmış oluyoruz.

Su an yokmus gibi davraniyorum. Ama eminim benim adim atmami bekliyor. Biz daha once hic bu kadar kus kalmamistik. 1 saat bile. Bugun iyi niyetimin suistimal edildigini hissettim. Sanirim bardak tasti.
Yaptığı terbiyesizlik.
Eşisiniz siz, ne demek eve geldiğin belli oldu?

Hem suçlu hem güçlü

İkiniz de çalışıyorsanız işler eşit paylaşılmalı.Birçok erkek,aileden böyle görmediği için bir şok yaşıyorlar sanırım eşler bunu rica edince,ama sizin suçunuz yok kimseye hizmet etmeye gelmediniz,sorumluluk almayı öğrenmeli.
Rahatina cok duskun. Ben de bi o kadar hareketliyim. Yerleri paspaslasan derim ev supurunce tamaaam der 3 gun gecer ev tekrar kirlenir hem supurur hem paspaslarim. Tembel tam anlamiyla.

Selamlar herkese. Bu actigim ilk konum. Cogunlukla geceleri bu sayfayi okuyup kapatanlardandim. Ama bugun yaziyorum. Konuya gelecek olursak; ben ögretmenim, eşim de öyle. Bir hafta oncesinden kiz arkadaslarimi eve cay saatine davet etmistim. Pazar gunu yani yarin icin. Cuma aksamindan esime yarin evi supurebilir misin hayatim pazar kizlar gelecek ben de geldigimde tatliyi ve boregi hazir edecegim diye. Cunku ctesi gunleri dyk(destek ve yetistirme kursu) veriyorum esimin haftasonu tatil. Her neyse. Kurstan eve gelisim saat 4 u buldu bugun. Geldim bi baktim mutfakta sabah kendi kahvaltisindan kalan bardak vs olduğu gibi duruyor ustelik hicbi isin ucundan tutmamis. Hayatim sunlari makineye yerlestirseydin dedim sitem ederek film koptu adamda. Eve geldigin belli oluyo vs diyip ceketini alip cikti. Bende moral kaldi ne motivasyon. Toplantiyi iptal ettim. Simdi konusmuyoruz ayri odalardayiz. Ama buz gibi sogudum. Cikarken diyo ki bide bana ne senin arkadaslarindan. Her seyden elimi cekmeyi dusunuyorum. Yaptikca nankorlesiyor zira.
Büyütülecek bı konu değil yorgunsunuz, sinirler iyice gerilmiş.
Eşimde bana çok yardım eder, bazen damarı tutar kılınır kıpırdatmaz.

adamlar evde yaptığı işi yardım, lütuf olarak görüyor ya genelde asıl sıkıntı o. iş bölümü olduğunu anlasalar idrak etmeleri kolaylaşır belki. iş bölümünü siz planlayın ve ona düşen işleri yapmayın. sizde çalışıyorsunuz o da fark ne? alev almakta da sonuna kadar haklısınız.

Büyütülecek bı konu değil yorgunsunuz, sinirler iyice gerilmiş.
Eşimde bana çok yardım eder, bazen damarı tutar kılınır kıpırdatmaz.
Belki ilk olsa haklisiniz. Ama hep boyle ev isi deme canini al verir. Ama ben de tukeniyorum haftanin 6 gunu calisiyorum eve gel kafa kazan gibi. Bi yaptigi yemek o da salata pilav ben ana yemek o gibi hafta 2 3 kez tas catlasin

Valla bi'gun esimin butun gomleklerini utuledim ikiser ikiser astim ki utuden nefret ederim. Sonra bir baktim denemis denemis dolaba tikmis. Ogun bugundur utulemiyorum. İkimiz de çalışıyoruz buarada. Annem hep erkekler rahata cabuk alisir derdi. Siz de alistirmayin. Ben hep mutfakta yemek yapiyosam ona da bulasik makinesini bosaltiriyorum hem sohbet ediyoruz hem is bolumu yapmış oluyoruz.
Anneniz cok hakliymis. Ya el insaf dimi ama alti ustu 2 oda supurecekti tum gun yaymis. Mutfagi da o halde gorunce sitem ettim. Geldigin belli oldu eve diyo bide

Lütfen baştan "aman huzurum kaçmasın da yaparım işini" falan diye düşünmeyin. Sonu gelmiyor çünkü onun. Sonra ailede ki çocuklar böyle görüyor ve kadını sürekli erkeğe hizmet eden biri olarak değerlendiriyor ve bu böyle devam ediyor. Her ikinizde çalışıyorsunuz ve yapmak zorunda eşiniz de. Madem öyle siz de onun işlerini yapmayın , çamaşır ütü gibi. Bu erkeklerin bu kafadan kurtulması ancak böyle mümkün olur sanırım. Sorarsa da "ben de senin işlerini yapmak mecburiyetinde değilim netice de ikimiz de çalışıyoruz" demeniz fazlasıyla yeterli.

Lütfen baştan "aman huzurum kaçmasın da yaparım işini" falan diye düşünmeyin. Sonu gelmiyor çünkü onun. Her ikinizde çalışıyorsunuz ve yapmak zorunda eşiniz de. Madem öyle siz de onun işlerini yapmayın , çamaşır ütü gibi. Bu erkeklerin bu kafadan kurtulması ancak böyle mümkün olur sanırım. Sorarsa da "ben de senin işlerini yapmak mecburiyetinde değilim netice de ikimiz de çalışıyoruz" demeniz fazlasıyla yeterli.
Su ana kadar görür, fark eder koca adam illa soylemek mi gerekiyor diye dusunuyordum. Ama soylemek gerekiyor maalesef sanirim

Belki ilk olsa haklisiniz. Ama hep boyle ev isi deme canini al verir. Ama ben de tukeniyorum haftanin 6 gunu calisiyorum eve gel kafa kazan gibi. Bi yaptigi yemek o da salata pilav ben ana yemek o gibi hafta 2 3 kez tas catlasin
Haklısınız.
6 gün çalışıyorum dediniz, isyan etmekte haklısınız.

Back