- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 35
- Konu Sahibi thichquang
Selamlar herkese. Bu actigim ilk konum. Cogunlukla geceleri bu sayfayi okuyup kapatanlardandim. Ama bugun yaziyorum. Konuya gelecek olursak; ben ögretmenim, eşim de öyle. Bir hafta oncesinden kiz arkadaslarimi eve cay saatine davet etmistim. Pazar gunu yani yarin icin. Cuma aksamindan esime yarin evi supurebilir misin hayatim pazar kizlar gelecek ben de geldigimde tatliyi ve boregi hazir edecegim diye. Cunku ctesi gunleri dyk(destek ve yetistirme kursu) veriyorum esimin haftasonu tatil. Her neyse. Kurstan eve gelisim saat 4 u buldu bugun. Geldim bi baktim mutfakta sabah kendi kahvaltisindan kalan bardak vs olduğu gibi duruyor ustelik hicbi isin ucundan tutmamis. Hayatim sunlari makineye yerlestirseydin dedim sitem ederek film koptu adamda. Eve geldigin belli oluyo vs diyip ceketini alip cikti. Bende moral kaldi ne motivasyon. Toplantiyi iptal ettim. Simdi konusmuyoruz ayri odalardayiz. Ama buz gibi sogudum. Cikarken diyo ki bide bana ne senin arkadaslarindan. Her seyden elimi cekmeyi dusunuyorum. Yaptikca nankorlesiyor zira.