kızlar nerdesiniz surda sınava ne kaldı..burada toplanalım görüşlerimizi ve aklımıza takılanları paylasıp birbirimize destek olalım
kesinlikle bende aynı düşüncedeyim hala ne olduğu belli değil. yazıkki bizim gibi uğraşıp didinenlere50'şer soru olmuştu sayısal 1 ve sayısal 2. ben de sayısaldan başladım. sözel 1'i bitirdim. geriye sadece yarım saat kalmıştı ve bir sürü boşum vardı. şimdi sorulara bakınca saçma sapan hatalarımı da gördüm. bence ales konusunda ne yapacağına hala karar verememiş durumda ösym.
50'şer soru olmuştu sayısal 1 ve sayısal 2. ben de sayısaldan başladım. sözel 1'i bitirdim. geriye sadece yarım saat kalmıştı ve bir sürü boşum vardı. şimdi sorulara bakınca saçma sapan hatalarımı da gördüm. bence ales konusunda ne yapacağına hala karar verememiş durumda ösym.
Kızlar merabalar..2011 Ales e başvuru ve sınav tarıhlerı nezaman bılen varmı..? Açıklandımı bilen varmı ? Yardıma ıhtıyacım var.2010 donemının 1 sınavı olmuş sanırım aralıkta.Peki diğer sınava girsek olurmu..başvuru yapılabılınırmı..bilgi verirseniz sevinirim arkadaslarr..
çok isterdm alese girip sonucunda bi yerlere girebilmeyi.ama sınıf öğretmenliği mezunuyumyani ales bir işime yaramaz.ortadoğu ammenin lisansüstü programları açılmış ona girsem ne elde ederim sonuçta acaba?bilen varmı?