Merhaba kizlar,
bende bu dönem alese girecem. Fakat basvuru sirasinda ben Yüksek Lisans degil de Akademik Personel secenegini isaretledim cünkü asil istegim o. Fakat bilemedim bu ne sekilde puanima yansiyacak ya da nasil olacak hic bir fikrim yok.
arkadaslar bende iibf calısma ekonomısı ve endustrı ılıskılerı bolumu 2. sınıf ogrencısıyım y. lısans yapmak ısıtoyurm yaparsam hangı olanaklardan faydalanırım nolur soleyın bosuna hayal kurmayım bı de yoksa
vede bızım okulun enstıtusunue baktım bı tezlı y. lısans bıde tezsız y. lısans yazıyo
ben hep tezlı dıye bılıyodum bu nedek tezsız o zaman dah ayı degılmı kendımızı kasma derdımız olmaz jurı karsısında
ne dusunuyosunuz bu konu hakkında
ve de ben ortalalamı ne kadar yapmalıyım nerden ogrenebılırım bunu
bırde bı kac ark burdakı paylasımlardan okudugum kadarıyla y.lısans ogrencılerının sınıfları az oluyo demıs ama bızım mesela ısletme dersımıze yabancı bı ark katılıyo y.lısans ıcın ve sınıf ta haylı kalabalık yanı normal ogrencı gıbı bızım vızeyede gırdı hatta
her okula gore degısıyomu acaba ??
cevaplarınızı 4 gozle beklıyorum :18::18::18::18:
tezsiz yapacaksan ileride akademisyen olma gibi bi gayen de yoksa ve çalışıyorsan uygun. ama yok ben akademisyen olmak istiyorum dersen kesinlikle doktora yapabilmen için tezli olanını tercih etmeni öneririm.
bu ilkbahar yapılan ales cok zor deıl mıydı sizce de? yoksa bana mı oyle geldı:)
selm arkadaslar, istanbul'da bir üniversitede akademik personel olarak calısan bırı olarak, sıze yardımcı olmak ıstedım.. ales zorlu bır sınaw deıldır; istanbul akmar pasajında 25 ytl'lık bır kıtaba calısarak bıle en az 75 alırsınız... ben anadolu lısesı fen bölümü mezunuyum, ilk girişimde tek kelime bile bilmeden 75 almıstım...demek ıstedıgım gözünüzde büyütmeyin... yardımcı olabıleceğim bir konu olursa seve seve... kolay gelsin kızlarrrrrrrrrrr
ben sonbaharda giricem alese. hangi kaynakları tavsiye ediyorsunuz kızlar?