• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES nasl geti?

ben bu yıl ilk defa girdim süre yetmedi, sorular bana zor geldi 70 türkçe yaptım 15 mat yaptım. yanlış cevap işaretlememeye özen gösterdim düşük gelirse tekrar çalışıp kasımda puanımı yükseltmeyi düşünüyorum

sizler nasıl çalışıyorsunuz? bir öneriniz varmı özelliklede yüksek puan alan arkadaşlar tavsiyeleriniz neler?

Benım de moralım bozuldu. Sozel 75 net sayısal 1:20 sayısal: 28 net cıktı. Sorulara ve cevaplara baktım. Ben daha cok net cıkartmak ıstıyordum sayısaldan yetistiremedım soruları. ancak yarısına bakabılmısımdır :(

mayın tarlasını da elmas avı yapmışlar Allahtan mayın tarlasını severdim de yaptım soruları:)
Bu sene çok tarz sorular sormuşlar nereden esmişse

venedik sebze orkestrası gururla sunar alkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol:

bu arada arkadaşlar 72 sözel, 24 matematik sözel puandan 70 getirir mi sizce??

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben yarım beyınlı balık tabırıne bıttım :roflol:

fırat ve burak erkek ismiymiş delikafadulden yapma yalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

evet arkadaşlar o netlerime 70 gelirmi acaba cevaplayan olmadı daha

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

fırat ve burak erkek ismiymiş delikafadulden yapma yalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

evet arkadaşlar o netlerime 70 gelirmi acaba cevaplayan olmadı daha

bilmiyoum ki alırsın heralde canım hiç anlamıyorum bu işlerden:tomato:
buarada sınavlar nezaman açıklanır :uhm:

sanırım 20 güne kadar açıklanıyormuş..
haziran ortalarında açıklanır gibime geliyor..

Ben onceden les ken gırmıstım. Hazıran 2. haftası gıbı acıklandı hatta ılk haftasının sonlarına dogrumuydu neydı. O sıralarda acıklanır.

adres sorusu neydi öyle ya..
abcdefg-h....
yok onu çarp ötekiyle topla...
oldu gözlerim doldu...
hangi sadistler hazırlıyosa soruları......kaydirigubbakcemile3

Back