• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALES nasl geti?

giriliyo çünkü 2 sene sınavın geçerliligi var
bi şartı yok ösym bürolarından birine gidip başvuruyosun okdr
mayısta girebilirsin

zeze_86 ben gecen sene gırdım mayıs ayında 3 .sınıftayken gırmenı kendını denemenı tavsıye ederım ......bu mayıstakınden daha yuksek alırsında onumuzdekı sene mısalen dusuk alırsın en azından bu yılkı puanında gecerlı hangısı yuksekse onunla basvurursun

benim öle oldu 3. snf puanım daha yüksek
mayısta bakalım ne olacak kısmettt :Saruboceq:

bu sene sanırım turkce soruları kolay oldugundan kat sayılarda değişiklik söz konusu 77 sozel netım var 12 sayısal aldıgım puan 68 sok oldum mmm

evt Türkçe soruları çok kolaydı bu yüzden herkes yaptı özellikle mantık soruları çok basitti...

Ben gırdım zaman problemı yasadım. Bu sınav oncekılere gore nasıl zormu kolay mı? Normalde benım zaman sorunum olmazdı sozel cok oyaladı sayısalda cok yapamadım. Sayısalda daha yapabılecegım sorular vardı ama zaman yoktu :(

Son düzenleme:
ben de girdim..öncelikle hepimize geçmiş olsun..
bana kolay geldi sorular..
ilk girdiğimde 2007 kasımdı ve çok zordu..
artık sorular kolaylamış..
fakat mantık sorularıyla uğraşamadım,zaman yetmedi..
boş bıraktım onları...

bende turkceyi yetiştiremedim
sayısal kolay geldi bu sefer bana hatta say2 say1 den de kolaydı sanki:)
ama turkçem yarım kaldı

arkadaşlar bende girdim bence de kasımdakine gore daha kolaydı hepimize geçmiş olsun inş. iyi puanlar alırız:)

hakikaten sorular çok kolaydı yarım saat daha fazla olsaydı herkes ful çekerdi..ben de her zamanki gibi sözelden başladım sayısalım yarım kaldı.

Dıger forumlara baktım bu sınava gırenler neler yapmıslar dıye. Sınav kolay degıldı sozel zordu yapılamayacak gibi degılde vakıt kaybettırme acısından sayısal kolaydı nıspeten. Bir cok okudugum yoruma gore onceden gırdıklerı sınavlara gore daha az net yapmıslar vakıt yetıstırememısler. Bu acaba puanlara yansır mı? Cunku netım ıstedıgım puana gore cok az turkce 80 soru yaptım yanlıs kac tane olur bılmıyorum sayısalda 42 tane ve ıstedıgım puan sozelde 85 - 90 bu netlerle bıraz zor gibi:(

bende girdim sınava son zamanların en zor zınavı gbi geldi bana vakit ucu ucuna yetti mantık sorularından sonunsuya bakacakken 5 dk kaldığını gördüm zaoamn başa dönüp boşlarımı tamamladım sonuçta boşlarım var umarım 90 civarı alabilirim

ben ilk defa girdim.bence gayet zordu.yetiştirdim ama ikinciye boşlarıma dönemedim.türkçede hepsini yaptım ama sayısal da 70 tane yapabildim.bir de illaki yanlışlarımda olacaktır...şöyle 80-85 falan alsaydım iyi olucaktı...keşke geçen dönemde girseymişim...

sayısal 64 net
sözel 65 net yapmışım..
bu arada sayısalcıyım ama sözeli daha iyi yapmışımkaydirigubbakcemile3
bir yerde tahmini bir hesaplama yaptım sayısal puanım 86,200 gibi çıkıyor..
böyle olursa bana yeter de artar bile..
inşallah sizlerinki de istediğiniz gibi gelir.

internet sayfası açılmıyor sorular cevaplar..bi kontrol edemedim çatlıycam meraktan:))
sizde açıldımı arkadaşlar?

Back