Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimki de halen gelmedi. bugün perşembe. Yarın da gelmezse kaldım ortada.. ösym büroları her şehirde varmıdır ?
Bir de ben Alese 2 kez girdim. ilk sınava girişimde 67 aldım. 2. sınavımda daha fazla doğru ve de daha az hata yapmama rağmen sınav sonucum 61 küsür geldi. Bu nasıl olabilir ! Deliricem ! Puan hesaplamalarında bilgili olan matematikçi arkadaşlardan yardım istiyorum..
divaturk , standart sapmalar önemli rol oynuyor bir de sonbahar dönemi alese giren sayısı bahara göre daha az oldugu için ve sonbahar dönemi adaylar sınava çok fazla çalışmadan girdikleri için sonbahar dönemlerinde puanların daha fazla geldigi görülüyormuş diye duydum ben
çoğunlugun bilemedigi soruları sen bildiginde daha fazla puan getiriyor buna göre de mantık soruları tüm sorulardan fazla puan getiriyor sevgili rakiplerime başarılar diliyorum :)