Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende hazırlanacağım görüşelim bilgi paylaşımında bulunuruz iyi olur inşallah başarıya ulaşabiliriz. benim sözelim iyi matematikte fena değil sayısal mezunuyum zaten o zaman önce yediklimle başlayayım sınav sisteminide değiştirmişler sanırım acayip stres yaptım şimdiden
yok panik yapma canım hiç farkı yok ben girdim en sonuncu sınava 2 yıldır giriyorum..hep aynıı..ales sadece hız işi bence..ben yetiştiremediğim için kaybediyorum canımm..
bende sayısalcıyım..görüşelim canım..inşş allhın izniylee ulaşırızz özeldende yazabilirsinn okey
yediiklimm dogru karar canım elimde yargıda var.. belki bende yediikliden baslarım
Kesinlikle PegemA nın setini öneririm. 2011 sistemine uygun hem kendi sitesinden bulabilirsiniz...
ilgin için teşekkür ediyorum öncelikle. güvender üniversiteye girdiğim yıllardanda adını hatırlıyorum sanırım yargı yada yediiklimle başlayacağım sonra kendimi kaptırır giderim inşallah