- 25 Aralık 2019
- 358
- 490
- 53
- Konu Sahibi Kadifekizim
-
15 aylık bebekte yapılan alerji testi sonuç vermez bacım. Alerjisi yok çıkar ama vardır bunu bilmek çok zor. Hele çoklu besinse daha zorMerhaba,
Bebeğine(15 aylık) alerjik astım teşhisi konulmuş hanımlardan süreç hakkında bilgi almak isterim.
Henüz ihtimal dedi doktor, alerji testi yapılacak.
Üç ay hava kullanacak,ilaç verildi.
Burada dermanali baba astım kürünü gördüm.
Deneyen veya bilen var mıdır?
Soğuk algınlığıyla naşlıyor bazende geniz akıntısı oluyor ve direk ciğerlere iniyor öksürüğü de varMerhaba belirtileriniz nelerdi?
Evet öksürüğü var bu arada çocuk benim arkadaşımdan rica etmiştim başlığı o açtı ben yeni üye oldumOksurugunuz mu var
Dermanali baba astım ilacını duyan bilen var mı yada kullananMerhaba,
Bebeğine(15 aylık) alerjik astım teşhisi konulmuş hanımlardan süreç hakkında bilgi almak isterim.
Henüz ihtimal dedi doktor, alerji testi yapılacak.
Üç ay hava kullanacak,ilaç verildi.
Burada dermanali baba astım kürünü gördüm.
Deneyen veya bilen var mıdır?
Paketli gıda olarak arada zümer cips veriyorum onun haricinde ne şeker içeren ürün ne de başka birşey veriyorum bebekliğini besin alerjisi çıkmadı ama bu zamana kadar tam 7 kez bronşit geçirdi doktor ventolin floxsin ve cortair verdi 1 ay kullan dedi dediğiniz gibi başka bir hekime daha götürmek şart15 aylık bebekte yapılan alerji testi sonuç vermez bacım. Alerjisi yok çıkar ama vardır bunu bilmek çok zor. Hele çoklu besinse daha zorgenelde süt ürünleri hassasiyeti yapıyo hırıltılı solunum geniz akıntısı o da ciğere iniyor tabii. Aynısı kızımın başına geldi bebekken. Alerjik astımı tekrarlıyor hala şu an 3 yaşında. Ama bebekken astım değildi bronşiolitti. Bu sene astıma çevirdi zaman zaman oluyo. Yani başka bi doktor daha görmeli bence. 3 ay boyunca hava anladığım kadarıyla cortair veya muadili verdi. Ben küçükken 3 ay kullanmamıştım ama bu tarz tedavilerde doktorun söylediği önemli ama bence bi doktora daha götürmelisin. Yani aynı anda 2 doktor aynı tedavinin uygulanmasını gerektiğini söylerse yap. Zira bi doktorun dediğine diğeri başka bişey söyleyebilir. Alternatif bişey sunabilir çünkü ciğerlerin kortizonlu alışması sıkıntılı bi durum nihayetinde. Alerji ilaçlarıyla baskılanabilir mesela. Süt ürünlerini kesmekle bi deneme yapabilirsin çocukta. Paketli gıda kesinlikle tüketmesin bu arada. Allah şifa versin
Ballı zencefil çok iyi geliyoEvet öksürüğü var bu arada çocuk benim arkadaşımdan rica etmiştim başlığı o açtı ben yeni üye oldum
Bal limon sarımsak veriyordum bende ne kadar verilmeli peki? Oranları neBallı zencefil çok iyi geliyo
Bende bey organik zencefilli karışım ve atom almıştım onu sabahlı akşamlı veriyordum troidleri fazla çalışmış dediler sadece sabahları bir gün durup bir gün vermeye başladımBen kavonozda karistirip veriyorum göz kararı ekliyorum doktor bu kürü onerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?