Alerji mi başka bişey mi ?? Bi bakın kızlar..

Canim iste ne oluyor biliyor musun mesela ev tozuna alerjin yok ama bu hic olmayacagi anlamina gelmiyor yillar sonra ortaya cikabiliyor iste. Hapsirik gozlerde kasinma burun tikanikligi bogazda yanma geniz akintisi vb ozellikler varsa alerjin olma olasiligi yuksek atak donemleri olabiliyor belki oyle bir durumdur

İnşallah geçer canım yaa çok ilginç vallahi :)

Gececek buna inaniyorum buyuk bir mucadele veriyorum gercekten ve ilerleme kaydettim gecen sene bu zamanlar boynumdaki kizarikliktan is yerinde odamda cikmaya cekinirdim gorenler ay ne oldu falan diye sorardi.

Nasil oldugunu bende anlamadim havaalaninda calisiyorum ve tek agac turu cam orman gibi her yer zaten burada calismaya baslayinca cam agaci tetikledi diger alerjenleri de. Bir tek ihlamur ve cinar agacina alerjim yok

seninki baya fazlaymış ya :/ allah şifa versin

Gececek buna inaniyorum buyuk bir mucadele veriyorum gercekten ve ilerleme kaydettim gecen sene bu zamanlar boynumdaki kizarikliktan is yerinde odamda cikmaya cekinirdim gorenler ay ne oldu falan diye sorardi.

İnşallah canım inşallah aslında dediğin gibi işin büyük kısmı beyinde bitiyor

Ben sadece aksamları 1 tane Lordes 5 mg. kullanıyorum. Alerji ilacıdır ve her turlu alerjiye birebir iyi geliyor. Doktorum vermişti bana. Receteye yazılıyor. Ayrıca akşamları yatarken Ovadril losyon suruyorum kaşıntı icin birebirdir. Sanırım receteyle bu da alınabiliyor. Çocuklar icin kullanılır hatta kaşıntı, böcek sokması vs icin. O yuzden guvenlidir, yan etkisi yoktur. Bence bunları bir deneyin derim ben

Ayh ben de su an cok kotuyum nolur yardım edin dostlar güneş alerjisi oldum bitik durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…