Alerji mi başka bişey mi ?? Bi bakın kızlar..

Benimde şu an geçti bi yarım saattir falan kaşınmıyo bende dokunmuyorum ama gece yeniden başlar kesin

aynen katılıyorum kaşıntıyla başlıyo bide içten içten kaşıdıkçada daha beter oluyo ya umarım geçer :/

aynen katılıyorum kaşıntıyla başlıyo bide içten içten kaşıdıkçada daha beter oluyo ya umarım geçer :/

İnşallah ya bide tatlı tatlı kaşınıyo kaşıyıncada acıyo kabarıyo çok zor.. Geçer umarımm

sende de kaşıdıktan sonra baya koyu kırmızılık kalıyo mu? ama kan toplamış gibi yani böyle baya bi derin :/

Kaşıdıktan sonra dokunduğumda pütür pütür oluyor kızarıyor.. baya net bi kırmızılık ama yani kıpkırmızı. 5-10 dk içinde o kırmızılık geçiyor ama ara ara çok hafif pembelik kalıyor

Ayni dert bende de var kizlar tek cozum kasimamaya sabretmek. Cunku bu kisir bir dongu. Ve olay ne biliyor musunuz bir sure sonra aliskanlik oluyor bu durum. Benim sicak ter etkiliyor ter cilsimi tahris ediyor kasinincada ve ende kasiyinca sizlamaya basliyor hem de cok fazla aciyor vir voynum bir ensem. Alerjik bunyeniz varsa cildinizin toleransi dusukse bunlar olabiliyor. Allah bize sifa versin. Alerji icin birkac psikilojik yomtem denemeye baslayacagim sonuc alirsam bildiririm.

Evet canım kaşımamayı başardığımızda hafifliyor bir süre sonra normale dönüyor.. Sanırım benimkide sıcaklar ve terden oldu galiba.. Ay evet sonuçları bildir bize işe yararsa yapalım. benimde bünyem çok alerjikk :84:

Son düzenleme:
ben sadece kaşımamanın yeterli olacağını sanmıyorum :/ en azından kendim için :/ alnımda da var mesela orası kaşınmıyo haliyle de kaşımadım hiç ama öylece diğerleri gibi duruyor. hayır yani günlerdirde evdeyim genelde hiç sosyal bi insanda değilimdir sevmem dışarı çıkmayı gayet steril ortamlardayım en azından alerji yapabilecek bi unsurda yok etrafımda düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorumda gerçekten sıyırmama ramak kaldı yani

Haydi kızlar cildiyeye

ama cidden bildiğin gibi değil tam tur dönüyorum evin içinde stresten. aklıma bişey daha geldi reglle bi alakası var mıdır acaba ya :44:

Valla onu bilemiyorum canım ya ben regl oldum bitti bu ay :26:

Yavrular cildiyeye gidersiniz ama kasintinin nedenini yani alerjeni sizin bulmanizi ister gecsin diye bir anthistaminik verir kasinmayi baskilar ama vucut onlarada alisiyor etki etmiyor. Yilardir cilt problemlerim var sonuc gozle gorulur elle tutulur neden yok stres allerji testi yaptirdim her seye alerjim cikti. Evde soyle bir durum vardir canim ev akarlari evde yasayan mantarlar ya da yediklerine karsi bir duyarlilik olusturmus olabilir misin?
Benimki psikolojik daha dogrusu alerjiler beynin tehdit olarak algiladigi icin oluyor cam agacina alerjim var iide cam agaci bana ne yapiyor ki beynim sacmaliyor

Benimde bir ton alerjim var ah ah
Polen,ev tozu akarı,güneş,karabiber,bide şimdi sanırsam ki ter oldu.

Bu arada çam ağacınıda ilk kez duydum o nasıl oluyor ki :26:

Nasil oldugunu bende anlamadim havaalaninda calisiyorum ve tek agac turu cam orman gibi her yer zaten burada calismaya baslayinca cam agaci tetikledi diger alerjenleri de. Bir tek ihlamur ve cinar agacina alerjim yok

ama ömrümde ilk defa bu kadar oldu yani o yüzden düşünüyorum sürekli yeni bişey olsa gerek. yada yeni alerjiler edindim. streste olabilir hatta en başta o gelir psişik problemlerim var ama bu ara pek sıkıntıya da girmedim ki of amaaaan :26:

Nasil oldugunu bende anlamadim havaalaninda calisiyorum ve tek agac turu cam orman gibi her yer zaten burada calismaya baslayinca cam agaci tetikledi diger alerjenleri de. Bir tek ihlamur ve cinar agacina alerjim yok

İnşallah geçer canım yaa çok ilginç vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…