Alerji mi başka bişey mi ?? Bi bakın kızlar..

Brrk

Dobarlan bırahma kendini
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.235
19.801
Benim bünyem genel olarak alerjiktir kızlar ama hani öyle vücudu kabartan cinsten alerji değil bir sürü şeye alerjim var ama gözlerim kaşınır yanar akar burnum kaşınır boğazım kaşınır hapşırırım falan..
Dün birden boynum kaşınmaya başladı ama nasıl tatlı bi kaşınma bende kaşıdım hay kaşımaz olaydım. Sonra acıyla karışık bi şekilde kaşınmaya başladı. Boynuma dokununca böyle pütür pütür olduğunu hissettim. Koştum aynaya baktım hemen o elime gelen pütürler dışardan görülmüyo dokununca hissediliyor sadece.. Bi de baktım ki boynum kıpkırmızı:18: Bildiğiniz kırmızı.. Hemen soğuk suyla yıkadım nemlendirici sürdüm. geçti gibi oldu ama gece yeniden kaşınmaya başladı şu andada deli gibi kaşınıyor :18:
İçinizde bu tarz bişey yaşayan var mı ne olabilir sizce ???

evet tatlım aynen arkadaşın anlattığı gibi ama benim boynumdaki pütürler dokunulmadığı sürece anlaşılmıyor görüntü aynı ama :18:

işte o bahtsız arkadaş kim dersin? tabiki de bendeniz bende de bugün oldu daha doğrusu bugün azıttı acaba mevsimsel falan mı anlamadım da ne olduğu :/

terden olabilir mi? yazın benim de boynum ve kollarım (direklerin iç kısımları) oluyor böyle. hele yanlışlıkla kese yapmışsam daha fena acır. eğer öyleyse terledikçe su ve sabunla temizlemen lazım.

işte o bahtsız arkadaş kim dersin? tabiki de bendeniz bende de bugün oldu daha doğrusu bugün azıttı acaba mevsimsel falan mı anlamadım da ne olduğu :/

ah canım ya bende anlamadım gitti bir anda oldu hani bide boyun bu öyle ben sabundu maskeydi falanda kullanmadım alerji galiba

terden olabilir mi? yazın benim de boynum ve kollarım (direklerin iç kısımları) oluyor böyle. hele yanlışlıkla kese yapmışsam daha fena acır. eğer öyleyse terledikçe su ve sabunla temizlemen lazım.

Ay vallahi bende anlamadım. İlk defa oldu ama dediğiniz mantıklı aklıma geldikçe suyla sabunla bi yıkıyım hem rahatlamada sağlar :/

yok kızlar benim ki terden değil terlemiyorum yani sürekli evdeyim güneşe falanda çıkmam hiç bulunduğum odada klima var yani annem alerjik olabilir falan dedi banada alerjik olması mantıklı geliyo :44:

yok kızlar benim ki terden değil terlemiyorum yani sürekli evdeyim güneşe falanda çıkmam hiç bulunduğum odada klima var yani annem alerjik olabilir falan dedi banada alerjik olması mantıklı geliyo :44:

Kendi kendimize halledebilir miyiz acaba ya:26:
Yoksa doktora mı görünsek bi rbl'cım.

Güneşe de alerjin olabilir.
Ben de güneşe çıktığımda özellikle ellerim dediğin gibi kaşınır kıpkırmızı olur ve çok minik kabarıklıklar oluşur.
Terle birleşince daha da kötü oluo...

Ya terden oluodur ya da dediğim gibi güneş alerjisi...
Alerji uzmanı oldum artık her şeye alerjim var benim de

Aynen ya nasıl bi vücutsa herşeye alerji üretiyor. Güneş alerjim var benim zaten ama şöyle omuzlarımda sivilceye benzeyen minik minik kabarcıklar çıkıyor kış gelene kadarda geçmiyor

bence doktora görünmemiz daha iyi ya. zaten şey olmuş bizde sıvayıp tüyü dikmeyelim bence

Haklısın canım yaa yarında böyle devam ederse cildiye yolları gözüktüü

bu durumda bana ne oldu o zaman yaa

Bence ikimizinki de alerjik tatlım

Haklısın canım yaa yarında böyle devam ederse cildiye yolları gözüktüü

bence yarın olup olmamasına da bakmayalım gidelim en azından alerjiyse neye karşı alerji olduğumuzu anlarız.:26:

Çok haklısın canım da ben bir gün daha bekliyim diyorum malum tembel bi kk üyesiyim ben

Çok haklısın canım da ben bir gün daha bekliyim diyorum malum tembel bi kk üyesiyim ben

sorma sorma aynen yok ben şey için dedim hani bir gün bekleriz geçerde gitmemezlik ederiz diye şeyettiydim

ben zeytinyağlı sabunla yıkadım biraz geçti gibi ya ama biraz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…