işte o bahtsız arkadaş kim dersin? tabiki de bendenizbende de bugün oldu daha doğrusu bugün azıttı acaba mevsimsel falan mı anlamadım da ne olduğu :/
terden olabilir mi? yazın benim de boynum ve kollarım (direklerin iç kısımları) oluyor böyle. hele yanlışlıkla kese yapmışsam daha fena acır. eğer öyleyse terledikçe su ve sabunla temizlemen lazım.
yok kızlar benim ki terden değil terlemiyorum yani sürekli evdeyim güneşe falanda çıkmam hiç bulunduğum odada klima var yani annem alerjik olabilir falan dedi banada alerjik olması mantıklı geliyo :44:
Kendi kendimize halledebilir miyiz acaba ya:26:
Yoksa doktora mı görünsek bi rbl'cım.
Güneşe de alerjin olabilir.
Ben de güneşe çıktığımda özellikle ellerim dediğin gibi kaşınır kıpkırmızı olur ve çok minik kabarıklıklar oluşur.
Terle birleşince daha da kötü oluo...
Ya terden oluodur ya da dediğim gibi güneş alerjisi...
Alerji uzmanı oldum artık her şeye alerjim var benim de
bence doktora görünmemiz daha iyi ya. zaten şey olmuş bizde sıvayıp tüyü dikmeyelim bence
Güneşe de alerjin olabilir.
Ben de güneşe çıktığımda özellikle ellerim dediğin gibi kaşınır kıpkırmızı olur ve çok minik kabarıklıklar oluşur.
Terle birleşince daha da kötü oluo...
Ya terden oluodur ya da dediğim gibi güneş alerjisi...
Alerji uzmanı oldum artık her şeye alerjim var benim de
Haklısın canım yaa yarında böyle devam ederse cildiye yolları gözüktüü
Çok haklısın canım da ben bir gün daha bekliyim diyorum malum tembel bi kk üyesiyim ben
sorma sorma aynenyok ben şey için dedim hani bir gün bekleriz geçerde gitmemezlik ederiz diye şeyettiydim