Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni dert bende de var kizlar tek cozum kasimamaya sabretmek. Cunku bu kisir bir dongu. Ve olay ne biliyor musunuz bir sure sonra aliskanlik oluyor bu durum. Benim sicak ter etkiliyor ter cilsimi tahris ediyor kasinincada ve ende kasiyinca sizlamaya basliyor hem de cok fazla aciyor vir voynum bir ensem. Alerjik bunyeniz varsa cildinizin toleransi dusukse bunlar olabiliyor. Allah bize sifa versin. Alerji icin birkac psikilojik yomtem denemeye baslayacagim sonuc alirsam bildiririm.
ben sadece kaşımamanın yeterli olacağını sanmıyorum :/ en azından kendim için :/ alnımda da var mesela orası kaşınmıyo haliyle de kaşımadım hiç ama öylece diğerleri gibi duruyor. hayır yani günlerdirde evdeyim genelde hiç sosyal bi insanda değilimdir sevmem dışarı çıkmayı gayet steril ortamlardayım en azından alerji yapabilecek bi unsurda yok etrafımda düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorumda gerçekten sıyırmama ramak kaldı yani
Haydi kızlar cildiyeye
bence ondan önce bi psikiyatre en azından benim için
Yavrular cildiyeye gidersiniz ama kasintinin nedenini yani alerjeni sizin bulmanizi ister gecsin diye bir anthistaminik verir kasinmayi baskilar ama vucut onlarada alisiyor etki etmiyor. Yilardir cilt problemlerim var sonuc gozle gorulur elle tutulur neden yok stres allerji testi yaptirdim her seye alerjim cikti. Evde soyle bir durum vardir canim ev akarlari evde yasayan mantarlar ya da yediklerine karsi bir duyarlilik olusturmus olabilir misin?
Benimki psikolojik daha dogrusu alerjiler beynin tehdit olarak algiladigi icin oluyor cam agacina alerjim var iide cam agaci bana ne yapiyor ki beynim sacmaliyor
Yavrular cildiyeye gidersiniz ama kasintinin nedenini yani alerjeni sizin bulmanizi ister gecsin diye bir anthistaminik verir kasinmayi baskilar ama vucut onlarada alisiyor etki etmiyor. Yilardir cilt problemlerim var sonuc gozle gorulur elle tutulur neden yok stres allerji testi yaptirdim her seye alerjim cikti. Evde soyle bir durum vardir canim ev akarlari evde yasayan mantarlar ya da yediklerine karsi bir duyarlilik olusturmus olabilir misin?
Benimki psikolojik daha dogrusu alerjiler beynin tehdit olarak algiladigi icin oluyor cam agacina alerjim var iide cam agaci bana ne yapiyor ki beynim sacmaliyor
Nasil oldugunu bende anlamadim havaalaninda calisiyorum ve tek agac turu cam orman gibi her yer zaten burada calismaya baslayinca cam agaci tetikledi diger alerjenleri de. Bir tek ihlamur ve cinar agacina alerjim yok