Alerji korkuyorum

Üsluplarımız arasında da kocaman bir fark var , Siz her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz ama haddinizi hiç öğrenmemişsiniz mesela , konuşmalarınızdan bunu anlıyorum , iyi formlar

Üsluplarımız arasında da kocaman bir fark var , Siz her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz ama haddinizi hiç öğrenmemişsiniz mesela , konuşmalarınızdan bunu anlıyorum , iyi formlar
Cevap veremeyince form değil burası forum. Sana da iyi forumlar cici kıs

uçan kuşa bile alerjim var alerji testi yapsınlar ona göre devam edersiniz

Kardeşinize de çok geçmiş olsun benim artık urtikerden umudum kalmadı şükürler olsun ki ilaçla duruyor

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cektrdim dişimi 1 saat oldu şu an iyiyim çok şükür inşallah bu geceyi atlatirsam yarına daha iyi olurum herhalde bir kaç gün ağrır dedi temiz tutup ağrı kesici iccem

Kardeşinize de çok geçmiş olsun benim artık urtikerden umudum kalmadı şükürler olsun ki ilaçla duruyor
Ürtiker kafada bitiyor. Kardeşim en son hastaneye yatip çıktıktan sonra geçmişti ürtikeri. "Küçücük çocukların yaşadıklarıni görünce şükrettim hep "derdi neredeyse 3 yıl çekti o süreçten sonra gecti.Umarım sizde kurtulursunuz. Rabbim şifalar versin

Teşekkür ederim kafada mi biter bilmiyorum ama ilaçlar olmasa benim için çok zor olurdu Allah hasta herkese şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…