Siz nereye gittiniz? Özel klinik mi?merhaba kürtaj nasıl bir işlem çok korkuyorum yaptırmak ta istemiyorum.doktor karar vericek ama özel yada devlet hastanalerinde bu işlem yapılmıyomu.
Neden kürtaj olucaksınız?
daha biyere gitmedim evde test yaptım özel hastaneye sordum yapmıyoruz dedi.Siz nereye gittiniz? Özel klinik mi?
daha biyere gitmedim evde test yaptım özel hastaneye sordum yapmıyoruz dedi.
hiç bilmiyorum isteğe bağlı yapmıyoruz dediler .özel hastane yapmaz olur mu hiç yaaa , telefonla bilgi sorarsan yok diyebilirler ,
ama dr git muayne ol ondan sonra karar verirsin
üzülme keşke olmasaydi ama olmuş bi kere nerde yaşıyorsunuzikitane çocuğum var yıllardır korunuyoruz başıma nasıl geldi bilmiyorum kadermi kısmetmi şuan yeni iş kurduk borç batağındayız eşim hiç istemiyo bakamyız geçinemeyiz diyo gidelim aldıralım diyo daha geçen hafta boşanmadan döndük aramızda bozuldu eskisi gibi değiliz daha doktora gitmedim evde test yaptım doğrumu bilmiyorum ama önce muayene olmam lazım bir özel hastaneye sordum yapmıyoruz dedi .yani şuan gebelik varmı vars a sağlıklımı sorunlumu onuda bilmiyorum .çok üzgünüm hamile kalmam imkansız bişey belkide yok test yanıldı onuda bilmiyorum
Lütfen hemen karar verme ne şartlarda olduğunu bilmiyorum ama vebaline girme bebeğinin bilmiyorsun sana nasıl bir kısmetle gelicek rabbim nasip ettiyse vardır bi bildiğiikitane çocuğum var yıllardır korunuyoruz başıma nasıl geldi bilmiyorum kadermi kısmetmi şuan yeni iş kurduk borç batağındayız eşim hiç istemiyo bakamyız geçinemeyiz diyo gidelim aldıralım diyo daha geçen hafta boşanmadan döndük aramızda bozuldu eskisi gibi değiliz daha doktora gitmedim evde test yaptım doğrumu bilmiyorum ama önce muayene olmam lazım bir özel hastaneye sordum yapmıyoruz dedi .yani şuan gebelik varmı vars a sağlıklımı sorunlumu onuda bilmiyorum .çok üzgünüm hamile kalmam imkansız bişey belkide yok test yanıldı onuda bilmiyorum
Özel hastaneler yapıyor anestezili 15 yada 20 dk sürüyor hiç bir şey hissetmiyorsun Allah hakkınızda hayırlısını versindaha biyere gitmedim evde test yaptım özel hastaneye sordum yapmıyoruz dedi.
BEN İSTANBULDAYIMüzülme keşke olmasaydi ama olmuş bi kere nerde yaşıyorsunuz
zaten dünden beri ağlıyorum diyorumya korunurken hamile kalmam hiç beklenmedik bişey oldu .ama konu sadce maddiyat değil eşimlede sorunlarımız var düzelirmi bilmiyorum dediğim gibi daaha geçen hafta boşanmadan döndük birbirimize girdik.Hiç güvenmiyorum ona sürekli sosyal medyada kadınlarla yazıyoşa kaç defa yakaladım uyardım yok düzelmiyo telefon elinden düşmez .böyle bi adama 3.çocuğu yapmak ne denir bilmiyorum.belki ömür boyu vicdan azabı çekicem ama bilmiyorum gerçekten.çok zor durumdayım.Bizim belki bir çoğumuzun evliliğinde sikintilar olabiliyor herkes para içinde de yüzmüyor kendim için söylüyorum ben çok sukur bir oglum var ve senelerdir ikinci cocuk için çekmediğim kalmadı sürekli düşükler en son kurtaj tüp bebek falan fistan ama olmuyorsa olmuyor tabiki mücadeleye devam.sizin içinde şunu söyleyebilirim belki rabbim bazı şeylere vesile olsun diye zamansız vermiştir onu koparmayın bence omur boyu vicdanınız rahat edecek mi yani bir bebeği helede herhangi bir sıkıntısı bile ortada olmadan koparmak bence bencilliktir. Bırakın bebisiniz gelsin kardeşlerine umut ve uğur getirsin eşinizide kalbine iyilik koysun beni dusuk sonrasi parca kaldığı cin kürtaja aldılar.ama kurtaj deyince tüylerim diken diken olur .bunlar benim şahsi fikirlerim hakkımızda hayırlısı olsun.
zaten dünden beri ağlıyorum diyorumya korunurken hamile kalmam hiç beklenmedik bişey oldu .ama konu sadce maddiyat değil eşimlede sorunlarımız var düzelirmi bilmiyorum dediğim gibi daaha geçen hafta boşanmadan döndük birbirimize girdik.Hiç güvenmiyorum ona sürekli sosyal medyada kadınlarla yazıyoşa kaç defa yakaladım uyardım yok düzelmiyo telefon elinden düşmez .böyle bi adama 3.çocuğu yapmak ne denir bilmiyorum.belki ömür boyu vicdan azabı çekicem ama bilmiyorum gerçekten.çok zor durumdayım.
Yani bilemedimzaten dünden beri ağlıyorum diyorumya korunurken hamile kalmam hiç beklenmedik bişey oldu .ama konu sadce maddiyat değil eşimlede sorunlarımız var düzelirmi bilmiyorum dediğim gibi daaha geçen hafta boşanmadan döndük birbirimize girdik.Hiç güvenmiyorum ona sürekli sosyal medyada kadınlarla yazıyoşa kaç defa yakaladım uyardım yok düzelmiyo telefon elinden düşmez .böyle bi adama 3.çocuğu yapmak ne denir bilmiyorum.belki ömür boyu vicdan azabı çekicem ama bilmiyorum gerçekten.çok zor durumdayım.
bence özelde olun orda vakumlama yöntemiyle alıyorlar ve rahime zarar gelmiyor ama devlet bu işlemi yapmıyor cihaz pahalı diye kazıma yapıyorlar buda rahime zarar veryor cok parca aldırdıgım için biliyoum durumun varsa özele git derimmerhaba kürtaj nasıl bir işlem çok korkuyorum yaptırmak ta istemiyorum.doktor karar vericek ama özel yada devlet hastanalerinde bu işlem yapılmıyomu.
Allah yardımcın olsun canım istanbul hakkimda bi fikrim yok maalesefBEN İSTANBULDAYIM
Fiyatlar konusunda bilginiz varmı?bence özelde olun orda vakumlama yöntemiyle alıyorlar ve rahime zarar gelmiyor ama devlet bu işlemi yapmıyor cihaz pahalı diye kazıma yapıyorlar buda rahime zarar veryor cok parca aldırdıgım için biliyoum durumun varsa özele git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?