• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldığım montu değiştirsem sıkıntı olur mu sizce?

sadece beden degısımı olacagı ıcın degısım tabıkı yaparlar ama 10 gun gecmıs bılemedım
uzaktaydım gelemedım dersenız degıstırırler yuksek ıhtımal
elınızde fiş fatura ne varsa onla gıdın bu arada

büyük bir firma aslında decathlon mağazası. bende biraz çabucak aldım tam içime sinmemişti çok para da verdim kalsın istemiyorum elimde. beden değişikliği olacak sadece aslında. içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim.
Eger iade olsaydi etiketi sorun edebilirlerdi ama beden degisimi ise bence fis ile beraber degistirebilirsiniz

Ürünü giydiniz mi? giydiyseniz üretici hatası olmasi durumunda iade degisim yapilir, eğer giymediyseniz fisiyle birlikte degistirebilirsiniz.

büyük bir firma aslında decathlon mağazası. bende biraz çabucak aldım tam içime sinmemişti çok para da verdim kalsın istemiyorum elimde. beden değişikliği olacak sadece aslında. içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim.
değiştirirler bence
bide mağazayı arayıp sorun derim

Etiketini çıkardım alırken sormuştum aslında değişim yapar mısınız diye yaparız dediler ama etiketi yok üzerinde sorun olur mu olmaz mı onu bilemedim
etiketini çıkardıysanız değişim yapmazlar evet.

zaten bir defa bile olsa giydiğiniz şeyi değiştirmek etik gelmiyor bana. Giyinmiş bir ürünü Ben satin almak istemem sahsen

Etiketi söküldüğü için değişeceklerini zannetmiyorum birde 10 gün olmuş, İnternet üzerinden alsaydınız 14 gün içinde değiştirme hakkınız olurdu.

Ya giydiğiniz şeyi nasıl iade etmeyi düşünüyorsunuz? Enayi yerine koyacaksınız resmen insanları. Sizden sonra onu alacak kişiyi de düşünün. Biri giymiş bir gün boyunca. Belki terlemiş, belki farklı bir şeyler olmuş. Siz o insanın yerinde olmak ister miydiniz?

Back
X