- Konu Sahibi agresifkiz
Etiketsiz, giyilmis urunun degistirilmek istendigini ilk defa duyuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger iade olsaydi etiketi sorun edebilirlerdi ama beden degisimi ise bence fis ile beraber degistirebilirsinizbüyük bir firma aslında decathlon mağazası. bende biraz çabucak aldım tam içime sinmemişti çok para da verdim kalsın istemiyorum elimde. beden değişikliği olacak sadece aslında. içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim.
Biz daha önceden tanışıyor muyuz ki ben siz diye hitap ederken,
Siz sen diye hitap ediyorsunuz ??
Bunun için izin m almam gerekiyor? Burası forum isteyen istediği kişiye hakaret olmadığı sürece istediği şekilde hitap edebilir. Ama hayır seninle tanışmıyorum.
değiştirirler bencebüyük bir firma aslında decathlon mağazası. bende biraz çabucak aldım tam içime sinmemişti çok para da verdim kalsın istemiyorum elimde. beden değişikliği olacak sadece aslında. içimi rahatlattınız biraz teşekkür ederim.
etiketini çıkardıysanız değişim yapmazlar evet.Etiketini çıkardım alırken sormuştum aslında değişim yapar mısınız diye yaparız dediler ama etiketi yok üzerinde sorun olur mu olmaz mı onu bilemedim