Bosanma davasi actigini belge gelince ogrendim ... gelip bana anlasalim da bosanalim demedi ...
Ben simdi nasil bi cvp yazmam gerektigini bilmiyorum ...
Butun haklarimi alip oyle bosanmak isdiyorum ben buna gore nasil bi cvp dilekcesi yazmaliyiim
Mahkeme asamasinda sunulacakmis protokol oyle yaziyo belgede ...Ex eşiniz size bir belge yada kagıt imzalattı mı? Protokol olmadan anlaşmalı boşanma davası açılmaz. Kadın destek hatları var orayı arayıp detaylı bilgi alın hatta paranız yoksa avukat talep edin
Danisdim iki avukata cok para isdiyolar ... bu davayi dusurup karsi dava acalim diyolar ...Sakin ama sakin anlasmali yapma benden soylemesi.. iyi bir bosanma avukatindan yardim al dilekceye simdilik cvp verme.. seni aklinca kandirip anlasmali bosanma yapicak haklarini talep etme diye.. guya cekismeli istemiyor beyefendi davayi kazanirsin diye simdi derhal bir avukata danisman lagzim..
Aradim ilgilenmediler bu konuda bilgim yok adliyeye gidin dedi ... adliyeye gittim dilekce yi kendiniz yazin mahkeme kalemine verin dedi
Nasil degistiriliyo bilmiyorumki baslikbaşlığını değiştir istersen ya da yanına ekle hukukçu arkadaşlar var forumda, mutlaka yardımcı olurlar.
Nasil degistiriliyo bilmiyorumki baslik