Aldigim bosanma dilekcesine cvp ??

Bir avukata danışmanızı öneririm. Cevap vermek için 14 gününüz var. Süreyi kaçırmayın.

Siz kabul etmedikten sonra eşinizin protokol sunmasinin anlamı yok. Sunduğu protokolü iyice okumadan imzalamayın.

Zaten avukat olmaksızın haklarınızı tam olarak koruyamazsiniz. Maddi gücünüz elvermiyorsa bulunduğunuz ildeki adli yardım bürosuna bir an önce gitmenizi öneririm. Bu arada davaya cevap sürenizi kacirmamaya dikkat edin.

Bosanma "evlilik birliginin temelinden sarsilmasi nedeni ile Bosanma (anlasmali)... diye dilekce geldi ..
Esim bu sebeple bosanma davasi acmis benimde buna
Cvp dilekcesi yazmam gerekiyormus ..
Ama kesinlikle anlasma yok bosanmak icin aramizda ... Ben bu dilek ceye nasil cvp yaziyim ?? Neolur yardim edin arkadaslar 4 aydir ayriyiz .. ben annmlerdeyim ... ben bu dilekceye nasil cvp yazmaliyim

oncelıkle sakın sureyı kaçırmayın. dılekçenız cok onemlı.boşanmayı ıstıyor musunuz? hangı sartlar altında ıstıyorsunuz? nafaka, tazmınat vs ıstıyor musunuz? evetse once tum yasanan onemlı olayları açıklaalar kısmında açık açık yazacaksınız sonuç kısmındada taleplerınızı yazacaksınız....bır avukat arkadasla yazmanızda fayda var tabıkı....

Bosanma "evlilik birliginin temelinden sarsilmasi nedeni ile Bosanma (anlasmali)... diye dilekce geldi ..
Esim bu sebeple bosanma davasi acmis benimde buna
Cvp dilekcesi yazmam gerekiyormus ..
Ama kesinlikle anlasma yok bosanmak icin aramizda ... Ben bu dilek ceye nasil cvp yaziyim ?? Neolur yardim edin arkadaslar 4 aydir ayriyiz .. ben annmlerdeyim ... ben bu dilekceye nasil cvp yazmaliyim
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
Eşin anlaşmalı boşanma davası açmış ve elindeki protokolü dava esnasında sunacağını söylüyor. Eğer gerçekten bir protokol imzalamadıysan, korkmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil. Cevap dilekçende, eşin ile aranda bir protokol oluşturmadığını, anlaşmalı boşanma talebin olmadığını, kesinlikle anlaşma yoluna gitmek istemediğini belirtmen yeterlidir diye düşünüyorum. Çekişmeli boşanma yoluna gitmek için bu yeni bir dava açmalısın. Ankarada yaşıyorsan yardımcı olabilirim, özelden yazabilirsin.

hakim duruşma esnasında uyuşmazlık farkederse protokole filan bakmaz direct çekişmeliye çevirir. çalışmıyorsan tedbir nafakası istersin. gerisi ispata bağlı.

öncelikle ''ücretsiz avukat'' diye birşey yoktur, avukatlar bedava hizmet vermezler.Muhtarlıktan alacağınız yoksulluk begesi ve birkaç belge ile adli yardıma başvurduğunuzda size baro tarafından bir avukat atanır,fakat ücretini siz ödemezsiniz avukatın avukat bedava hizmet vermez.Adli yardımdan atanacak bir avukat sizin anlaşacağınız bir avukat kadar haklarınızı korur mu orası avukatın vicdanına kalmış. CEVAP DİLEKÇESİ VERME SÜRENİZ 14 GÜN .Genelde çekişmeli boşanma davalarında gelen dava dilekçesine karşılık cevap dilekçesi ile birlikte karşı dava açılır, neredeyse kural haline gelmişir bu durum. Cevap dilekçesinde taleplerinizi belirtin ( nafaka, çocuğun velayeti vs.) eğer kabulü halinde tüm bunları içeren bir protokol imzalarsınız

X