Aldattildim

Selinaa34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
18
6
34
Iyi akşamlar Kızlar,Ablalar,

Benim dünyam çöktü gibi. Çok mutsuzum. 7 yıllık ilişkim vardi yani size yemin ederim Hep sevdim sadık kaldım. Onunda sevgisine hep inandım güvendim. Çünkü baştan beri tüm sülalesine beni anlatmış ne çok sevdiğini falan bunu herkes halende söylüyor. Bizim sanssizligimiz mesafe. Ben almanyada o Istanbulda. Yinede ben başta bu ilişkiye sıcak bakmadım ama o hiç bırakmadı kaç kere ağladı bırakma dedi. Neyse ki bende ona demiştim zaten zamanla çok seversem bırakmak benim için çok zor olur diye o yüzden şimdiden ayrılalım birsey varsa yok dedi asla bırakmam senin gibisini bulmuşken delimiyim bırakırım demişti. Her neyse ki herşey o kadar güzeldi ki. Gidip geliyordum evet bu salakligida yaptım birlikte olduk. Güvendim aşk gerçekten kör ediyor. Ve bu dizi setinde çalışmaya başladı hiç sevmiyordum ordu çalışmasını çünkü çok yoruluyordu. Üzülüyordum. 2015 yazin bunun doğum günü vardi aradım bakmadı telefona çok işleri varmışta o yüzden çıkamıyorum dedi. Neyse öyle kutladım mesajla. Ve o gün facebookta bir resim paylaşıldı. O resimde bir bayan vardi ve bir erkek ama yüzü belli olmuyordu erkeğin. Yinede benimkine çok aşırı benzettim. Ve kendisine söylemiştim. Ama öyle çok inkar etti ki. Yani inandım. Sonra aralıkta hatırlamadığım bir neden yüzünden iki hafta görüşmedik hiç. Ve ilk defa ben onun peşine düştüm. Bitti artık istemiyorum seni soğuttun falan dedi. Çok ağrıma gitti ilk defa böyle ayrıldık biz. Peşine çok düştüm çok ağladım. Neyse ki barıştık sonra. Haziranda yine nedensiz bir şekilde ayrıldı benden yine bunaldım sıkıldım falan dedi. Ailesiyle de bayağı bir tartismisti o zamanlar. Ekimde yine barıştık. Yanına gittim. Sonra yine nedensiz kasımda kisa ayrildik. Ama barıştık yine. Yılbaşında ailesiyle birlikte kutladık yanlarına gittim. Öyle çok güzeldi ki herşey. Bu sene nişan yapacaktik ama bu şubatta yine gereksiz konu yüzünden ayrıldık. Yine sıkıldım senden falan dedi. Bende dedim bu sefer yani git oyuncak ettin iyice. Ve o bana dedi ki bırak biraz takılayım başka kızlar olsun falan. Bende bunun üstüne şüphelendim. O fotoğraf geldi aklıma yazdım kıza oda evet o fotoğraftaki o yani dedi biz bir sene birlikteydik aynı evde kaldık dedi. Benim dünyam çöktü yani anlatamam size. Toplam iki sene benden gizlemiş. Ve iyi kötü benimle devam etti
Yılbaşında hatta diyorum şimdi nasıl baktı yüzüme nasıl sarıldı bana. Hatta nasıl o kıza dokuna bildi nasıl böyle kötü brisey yaşattıı bana. Bu acıyı anlatamam size. Boğuluyorum. Sıkılıyorum artık. Fok üzülüyorum. Bir sene aldatmış beni. Ben hep onu düşünürken bana yalan söyleyip kızın yanındaymış. Doğum gününü o kızla geçirdi keyfine baktı banada ben boşluğa düştüm anlayamazsın beni dedi şimdide öğrendiğim için o bana kızmış bana sucu veriyor. Ama beni kaybetmek istememişte o yüzden söylememiş bana.

Amaci bu zaten ayrilip durmasinin

Senden ayrilmisken kızı bulduysa kızı senle aldatmis sayilir bi yandan da. Tek yapman gereken bu adamdan uzak durmak ve tüm iletişim yollarini kapatmak.

Biz ayrı değildik işte. 2014-2015 ne kadar aldatmış bu ara ikimizi idare etmiş. Sadece ben yanında olamadım o kız ama yanında olabildi herzaman

Ya böyleleri cidden erkeklerden tiksinmeme neden oluyo ya.Böyle biriyle olmaz,boşuna emek,zaman harcama cidden.Dengesiz de bir tip belli olurda geri dönerse sakın affetme.Çünkü yarın yine aynı şeyleri yaşayacaksın.

Ya böyleleri cidden erkeklerden tiksinmeme neden oluyo ya.Böyle biriyle olmaz,boşuna emek,zaman harcama cidden.Dengesiz de bir tip belli olurda geri dönerse sakın affetme.Çünkü yarın yine aynı şeyleri yaşayacaksın.

Dönmesini istiyorum çünkü bana yaşattığı acıyı ona bende yaşatmak istiyorum. Köpek gibi yalvarsin istiyorum. Ama onu yapar mi bilmem. O sucu yinede bana veriyo

Dönmesini istiyorum çünkü bana yaşattığı acıyı ona bende yaşatmak istiyorum. Köpek gibi yalvarsin istiyorum. Ama onu yapar mi bilmem. O sucu yinede bana veriyo
O çocuk bence sana yine dönecek ben sana diyim gel gitli biri çünkü.Ayrıca hem pastam dursun hem karnım doysun kafasında.Son 1 sene hem seni o kızı idare etmiş.Seni bırakıp sadece o kızlada birlikte olabilirdi ama barışmış senle yani bu yine sana döneceğine işaret.Ama sakın bana dönmek istiyo tekrar falan diye iraden kırılmasın yine üzülen sen olursun.

Biz ayrı değildik işte. 2014-2015 ne kadar aldatmış bu ara ikimizi idare etmiş. Sadece ben yanında olamadım o kız ama yanında olabildi herzaman

Hmm anladim. Ama artik kim onun yaninda olmuş olmamış bi onemi yok ki. Ikinizi de aldatmis. Senin kaç yılını calmis. Kurtulduguna şükret

Yaparsa yelkenleri suya indirirsin gibi. Sonra da hayatin boyunca acaba kimle aldatiyor korkusu.. En iyisi onu aklından cikarmana yardimci olacak seylere yönel

kıyamam ben sana.. bende benzer bi acı yaşamıştım 3 sene süren mutlu ilişkimin sonunda onun evli ve çocuklu oldugunu öğrenmiştim hemde evlilik hayalleri kurarken.. intihar ettim vs. bende tabi ki bunu kendime yediremedim gittim karakola ilişkiye girdiğimz için vs şikayet ettim mahke tarihini beklıyorum şimdi... Seni çok iyi anlıyorum kıyamam ben sana lütfen uzulme nefret edıyorum böyle erkeklerden acımasız yaratıklar... 7 senelik ilişki demişsin seni sevseydi 7 seneye bırakmaz 2 3 senede evlenirdi

kıyamam ben sana.. bende benzer bi acı yaşamıştım 3 sene süren mutlu ilişkimin sonunda onun evli ve çocuklu oldugunu öğrenmiştim hemde evlilik hayalleri kurarken.. intihar ettim vs. bende tabi ki bunu kendime yediremedim gittim karakola ilişkiye girdiğimz için vs şikayet ettim mahke tarihini beklıyorum şimdi... Seni çok iyi anlıyorum kıyamam ben sana lütfen uzulme nefret edıyorum böyle erkeklerden acımasız yaratıklar... 7 senelik ilişki demişsin seni sevseydi 7 seneye bırakmaz 2 3 senede evlenirdi
O evlenmek istiyordu ama ben daha okuyordum kendisi daha askerliğini yapmamış o yüzden uzadı

Bırak gitsin o kadar mı eziksin ?? Anlamadın mı sevmiyor istemiyor seni cepte görüyor. Dünyada başka erkek mi yok, böyle bir erkekle evlenir misin bir son kendine...sizin gibileri görünce acayip sinirleniyorum.

X