- Konu Sahibi lavinia1232012
-
Ben olsam kanıtları veririm. Sonuçta karşıdaki insanda arkadaşınkzon düştüğü durumda.O adamı en iyi anlatacak kişi arkadaşınız.Aslında arkadaşım çekişmeli açacakmış. Adam kadının kocası vs duyar diye herhalde anlaşmalıya çevirmiş.
Ortada birde aldatılan ve bu durumdan haberi olmayan insan var. Kadın pisliği yapacak yanına kâr kalacak.Kadını uyarınca ne değişecek ki ? Kendine saygısı olan bir birey bence zaten bunu yapmaz. Karşıdaki kişi bu riski almış bu işi yapıyor . Yani ben aldatmadan dolayı bosansam aklıma karşıdaki kadın kim araştırmak gelmez.
Ben eşime hala çok aşığım sevgi değil mesela yikilirim herhalde . Tüm duygularım eşimle ilgili olur çünkü çok büyük kavgalar da ettik ama onunla geçti acı tatlı anlarım . Karşıdaki kocaya citlatinca ne olacak ki ? Orada mutlu bir evlilik olmadığı zaten açık . Normal bir insan eşini aldatır mı ? Yani ne bileyim aldatan insan zaten kendine edilebilecek en büyük hakareti etmiş neden bir seyler yapalım
aldatildigini insanların hissedeceğini ve biraz eşiyle ilgiliyse ortaya çıkaracağını düşünüyorumOrtada birde aldatılan ve bu durumdan haberi olmayan insan var. Kadın pisliği yapacak yanına kâr kalacak.
O zaman pislik kadının yanına kalsın öyle mi hoş görelim.Kadınız diye kadınların yaptığı pisliği saklayalım.
Pisliği yapan erkek kabul cezayı buldu. Kadında evli aynı pisliği o da yaptı ve o da cezayı bulmalı. Ama siz diyorsunuz ki erkek buldu yeter kadın kalsın kusıra bakmayın ama kadın diye hemcinsimiz diye savunuyorsunuz. Kadın aldattığı için pisliği o da yaptı. Ama görebildiğim kadarıyla size göre erkek aldattı pislik kadın aldattı pislik değil kafasındasınız.
Anlamadığınız nokta şu, o kanıtlar muhtemelen hukuka uygun biçimde elde edilmedi. Hukuka uygun olsa dahi sadece kendi boşanma davası için hukuka uygun olur. Başkasının hayatına girdiği durumda özel hayatı ihlal olur. İnsanlar birbirini aldatsa dahi özel hayatın gizliliğini ihlal ederseniz suçlu aldatan değil siz olursunuz.Kanıt var zaten ortada
Milletin fikrini değiştirmeye çalışmıyorum karşılıklı tartışma var ve fikri mi beyan ediyorum.Öff bi git be
Papağan gibi pislik de pislik
Yorumunu yapmışsın çekil geç, milletin fikrini niye değiştirmeye çalışıyorsun?
Arkadaşınız hata etmiş, eski eşi kendi paçasını kurtarmak için kadının kocası duyar demiş manipüle etmiş, umarım anlaşma protokolünde dişe dokunur bir nafaka, mal paylaşımı vs yapmıştır.Aslında arkadaşım çekişmeli açacakmış. Adam kadının kocası vs duyar diye herhalde anlaşmalıya çevirmiş.
Siz o kanıtları verdiğinizde kadının size dava açma hakkı olduğunu bilmiyor musunuz? Kaç sayfa yazıldı da..Ben olsam kanıtları veririm. Sonuçta karşıdaki insanda arkadaşınkzon düştüğü durumda.O adamı en iyi anlatacak kişi arkadaşınız.
O kadar zaman arkadaşınız salak yerine konmuş eşi tarafından. Adam hala aynı durumda.
Yalnız otel kayıtlarını boşanma davasında kanıt olarak kullanabilir ama birlikte olduğu kadının eşine karınız sizi aldatıyor derken bir kanıt sayılmaz çünkü otel kaydında Boyu Devrilsin isimli adamın otele giriş ve çıkış tarihi yazar, kiminle kaldığı bilgisi paylaşılmaz, konu sahibinin otel kaydı dediği de kredi kartının ekstresinde geçen otel ödemesidir, evet otele gittim iş için gittim, seminere katılmak için gittim, hani kiminle gittim ispatla dese olay biter.Kanıt var zaten ortada
Ortada birde aldatılan ve bu durumdan haberi olmayan insan var. Kadın pisliği yapacak yanına kâr kalacak.
Bakın size başıma gelen bir olayı anlatayım . Eşim online özel bir kursa gidiyor .meslek kursu olduğu için grup ödevleri oluyor . Burada eşime bir kadın ben anlamıyorum bana yardımcı ol demis . Eşim birkaç gece iki üç saat onunla proje yaptı . Sonra kadından mesajlar gelmeye başladı . Bir iki de değil . Birşey olduğunda özelden yazıyor ve eşim bana bu durumu haber veriyor . Niyetinin sürekli paylaşımda bulunmak olduğu açık . Kadın da evliliğe giden bir ilişkisi var . Eşim tabi ki kendisi özel mesajlara gruptan cevap vererek kesti . Ben hiç kadının sosyal medya hesaplarına bakmadım . Kadına birşey de demedim. Benimle evli olan kişi eşim ve o gerekeni zaten yapmış .Pisliği yapan erkek kabul cezayı buldu. Kadında evli aynı pisliği o da yaptı ve o da cezayı bulmalı. Ama siz diyorsunuz ki erkek buldu yeter kadın kalsın kusıra bakmayın ama kadın diye hemcinsimiz diye savunuyorsunuz. Kadın aldattığı için pisliği o da yaptı. Ama görebildiğim kadarıyla size göre erkek aldattı pislik kadın aldattı pislik değil kafasındasınız.
Bende diyorum ki kimseyi savunmayalım. Ancak burada konu hemcinsimiz olunca farklı erkek olunca iki taraflı davranıyoruz. Benim karşı çıktığım nokta bu.Neden yapıyoruz bunu. Bu haksızlık değil miAnlamak istemesinizde size bir aldatma örneği anlatayım. Eşini aldatan 3 çocuk annesi bir kadını eltsi kocasına kendisini aldattığını söyledi. adam kadına şiddet uyguladıktan sonra boşandı. Adam hiç zaman kaybetmeden tekrar evlendi. Evlendiği kadın çocuklara eziyet ediyordu adamın umrunda bile değildi. Küçük çocuk sürekli aç kaldığı için hastalandı kimde ilgilenmediği için vefat etti. Diğer iki çocukta perişan oldu ama aldatılan babanın umrunda değildi. yani o elti denen kadın çenesini tutsaydı o küçük çocuk yaşıyor olurdu. Diğer 2 çocuğunda hayatı mahfolmazdı. Evet kadın aldtiyordu ama iyi bir anneydi. İşte buna benzer seyrin yaşanmaması için bizi ilgilendirmeyen konulara karışmamalı ve kimseyi savunmamalıyız.
Ayrıca otel kayıtlarında kadının adının geçtiği ne malum. Ben (yine ben diye örnekliyorum aldatma meyilli olduğum sanılacakYalnız otel kayıtlarını boşanma davasında kanıt olarak kullanabilir ama birlikte olduğu kadının eşine karınız sizi aldatıyor derken bir kanıt sayılmaz çünkü otel kaydında Boyu Devrilsin isimli adamın otele giriş ve çıkış tarihi yazar, kiminle kaldığı bilgisi paylaşılmaz, konu sahibinin otel kaydı dediği de kredi kartının ekstresinde geçen otel ödemesidir, evet otele gittim iş için gittim, seminere katılmak için gittim, hani kiminle gittim ispatla dese olay biter.
Direkt zina davası diye bir şey yok zaten. Çekişmeli boşanma davası açarken aynı dilekçede terditli dava olduğunu bildirip, delil ekleyerek açabilir. TMK'nın 161.maddesinde işlenmiştir. Kanıtlar geçerli görülürse, mahkeme aldatılan eşe tazminat ödenmesini isteyebilir. Bununla ilgili Yargıtay'ın emsal kararları da vardır.zina davası diye bi şey yok
Bir erkeğe aldatıldığını söylemek çok tehlikeli geliyor bana. Adam iyi biri olabilir ama ihanete karşı nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz. Gidip kadına zarar verirse ömür boyu vicdan azabı çekersiniz.İşte bende başımıza iş alırmıyız acaba diye düşündüğüm için fazla bir şey söylemedim.
Direkt zina davası diye bir şey yok zaten. Çekişmeli boşanma davası açarken aynı dilekçede terditli dava olduğunu bildirip, delil ekleyerek açabilir. TMK'nın 161.maddesinde işlenmiştir. Kanıtlar geçerli görülürse, mahkeme aldatılan eşe tazminat ödenmesini isteyebilir. Bununla ilgili Yargıtay'ın emsal kararları da vardır.
Bende diyorum ki kimseyi savunmayalım. Ancak burada konu hemcinsimiz olunca farklı erkek olunca iki taraflı davranıyoruz. Benim karşı çıktığım nokta bu.Neden yapıyoruz bunu. Bu haksızlık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?