Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

Aslında arkadaşım çekişmeli açacakmış. Adam kadının kocası vs duyar diye herhalde anlaşmalıya çevirmiş.
Ben olsam kanıtları veririm. Sonuçta karşıdaki insanda arkadaşınkzon düştüğü durumda.O adamı en iyi anlatacak kişi arkadaşınız.
O kadar zaman arkadaşınız salak yerine konmuş eşi tarafından. Adam hala aynı durumda.

Ortada birde aldatılan ve bu durumdan haberi olmayan insan var. Kadın pisliği yapacak yanına kâr kalacak.

O zaman pislik kadının yanına kalsın öyle mi hoş görelim.Kadınız diye kadınların yaptığı pisliği saklayalım.

Öff bi git be
Papağan gibi pislik de pislik
Yorumunu yapmışsın çekil geç, milletin fikrini niye değiştirmeye çalışıyorsun?

Karışmayın, arkadaşınızı da doldurmayın. Aldatılan insan anlar, bugün olmazsa yarın anlar. Kocası belki biliyor bilmezden geliyor, belki bilse iş büyüyecek cinayet çıkacak biri hapse biri mezara gitse mutlu mu olacaksınız.
Arkadaşınız önüne bakıyorsa niye o kadını aklına sokup huzursuz ediyorsunuz ki. Gerçekten ortalık karıştırıcı bir tip gibi görünüyorsunuz.

Kanıt var zaten ortada
Anlamadığınız nokta şu, o kanıtlar muhtemelen hukuka uygun biçimde elde edilmedi. Hukuka uygun olsa dahi sadece kendi boşanma davası için hukuka uygun olur. Başkasının hayatına girdiği durumda özel hayatı ihlal olur. İnsanlar birbirini aldatsa dahi özel hayatın gizliliğini ihlal ederseniz suçlu aldatan değil siz olursunuz.

Liselerde hukuk dersi verilmeli cidden ya. Fazla müdahaleci, duracağı yeri bilmeyen bir toplumuz.

Öff bi git be
Papağan gibi pislik de pislik
Yorumunu yapmışsın çekil geç, milletin fikrini niye değiştirmeye çalışıyorsun?
Milletin fikrini değiştirmeye çalışmıyorum karşılıklı tartışma var ve fikri mi beyan ediyorum.
Ayrıca gidecek olan sensin öyle öff demekle papağan demekle cool olmuyorsun. Sadece ergence tavırlarını gösteriyorsun.Kendini geliştirememiş ve fikrini ancak bu tarz kelimelerle ifade edebilecek kadar kelime dağarcığına sahip ancak kendini olduğundan üstün göstermeye çalışan birisi olduğunu gösteriyorsun. Beğenmiyorsan o senin sorunun. Ha gidecek varsa o sensin.

Son düzenleme:
Aslında arkadaşım çekişmeli açacakmış. Adam kadının kocası vs duyar diye herhalde anlaşmalıya çevirmiş.
Arkadaşınız hata etmiş, eski eşi kendi paçasını kurtarmak için kadının kocası duyar demiş manipüle etmiş, umarım anlaşma protokolünde dişe dokunur bir nafaka, mal paylaşımı vs yapmıştır.

Siz o kanıtları verdiğinizde kadının size dava açma hakkı olduğunu bilmiyor musunuz? Kaç sayfa yazıldı da..

Sahsen eskiden hep "söylerim" derdim. Ama artik bakiş acimi biraz degistirdim. Sebeplerine gelince: bir kac sefer gercekleri söyleyen, insanlari ben korudugum halde bana saldirildi. Korumaya calistigim insanlar buna dahil. Siz iyilik yapiyorum saniyorsunuz ama onlar aslinda gerceklerle yüzlesmek istemiyor. Ikincisi kendi motivasyonum ne ve sonuclari gögüslegebilir miyim. Mesela ben söyledim esi gidip kadini öldürdü, cocuk öksüz kaldi. O vebalin altina girebilirmiyim? Adam aldatiliyor gercegi ögrenmesi hakki aslinda, ama bunu ben mi yapmam lazim? Motivasyonum gercekten iyilik yapmak mi yoksa intikam mi? Siz arkadasinizin mi intikamini mi aliyorsunuz yoksa kendinizin kinimi ? Ben böyle konularda kimseyi gazlamam.
Sahsen artik karismam. Bir arkadaşim onu aylarca aldatan kocasini affetti üstüne cocuk yapti.

Kanıt var zaten ortada
Yalnız otel kayıtlarını boşanma davasında kanıt olarak kullanabilir ama birlikte olduğu kadının eşine karınız sizi aldatıyor derken bir kanıt sayılmaz çünkü otel kaydında Boyu Devrilsin isimli adamın otele giriş ve çıkış tarihi yazar, kiminle kaldığı bilgisi paylaşılmaz, konu sahibinin otel kaydı dediği de kredi kartının ekstresinde geçen otel ödemesidir, evet otele gittim iş için gittim, seminere katılmak için gittim, hani kiminle gittim ispatla dese olay biter.

Ortada birde aldatılan ve bu durumdan haberi olmayan insan var. Kadın pisliği yapacak yanına kâr kalacak.

Anlamak istemesinizde size bir aldatma örneği anlatayım. Eşini aldatan 3 çocuk annesi bir kadını eltsi kocasına kendisini aldattığını söyledi. adam kadına şiddet uyguladıktan sonra boşandı. Adam hiç zaman kaybetmeden tekrar evlendi. Evlendiği kadın çocuklara eziyet ediyordu adamın umrunda bile değildi. Küçük çocuk sürekli aç kaldığı için hastalandı kimde ilgilenmediği için vefat etti. Diğer iki çocukta perişan oldu ama aldatılan babanın umrunda değildi. yani o elti denen kadın çenesini tutsaydı o küçük çocuk yaşıyor olurdu. Diğer 2 çocuğunda hayatı mahfolmazdı. Evet kadın aldtiyordu ama iyi bir anneydi. İşte buna benzer seyrin yaşanmaması için bizi ilgilendirmeyen konulara karışmamalı ve kimseyi savunmamalıyız.

Bakın size başıma gelen bir olayı anlatayım . Eşim online özel bir kursa gidiyor .meslek kursu olduğu için grup ödevleri oluyor . Burada eşime bir kadın ben anlamıyorum bana yardımcı ol demis . Eşim birkaç gece iki üç saat onunla proje yaptı . Sonra kadından mesajlar gelmeye başladı . Bir iki de değil . Birşey olduğunda özelden yazıyor ve eşim bana bu durumu haber veriyor . Niyetinin sürekli paylaşımda bulunmak olduğu açık . Kadın da evliliğe giden bir ilişkisi var . Eşim tabi ki kendisi özel mesajlara gruptan cevap vererek kesti . Ben hiç kadının sosyal medya hesaplarına bakmadım . Kadına birşey de demedim. Benimle evli olan kişi eşim ve o gerekeni zaten yapmış .

Hadi beni aldatsa yine gidip kadınla uğraşmazdim. Eşim yakışıklı bir adam dikkat çeker bulunduğu ortamda ve hep kadınlarla iletişim halinde olduğu işler yaptı . Şimdi iş yerinde de böyle birşey olduysa benim nasıl haberim olacak ? Sadakat yükümlülugi este . Evet insan o kadına söver , kızar belki başka bir ülkede olsa gider konuşursun boşanır eşinden ama burada sonucu ne olacak belli değil . Kanlı bitme ihtimali yüksek . Bu kadını veya erkeği korumak değil anlayacağınız

Bende diyorum ki kimseyi savunmayalım. Ancak burada konu hemcinsimiz olunca farklı erkek olunca iki taraflı davranıyoruz. Benim karşı çıktığım nokta bu.Neden yapıyoruz bunu. Bu haksızlık değil mi

Ayrıca otel kayıtlarında kadının adının geçtiği ne malum. Ben (yine ben diye örnekliyorum aldatma meyilli olduğum sanılacak ) eşimi aldatacak olsam gerizekalı değilsem ortada kanıt bırakmam. Otele gidiyorsam kayıt yaptırmam, mesela otopark katından direkt odaya çıkarım. Ya da otel değil günlük kiralık daire kiralatırım adama adım geçmez, sonradan gider takılırım. Erkek aldatılırsa yakalanma ihtimali çok yüksektir ancak kadının aldattığı durumlarda bu ihtimal oldukça düşüyor. Çünkü biz daha detaycı, ayrıntılara daha çok dikkat eden yapıdayız.

zina davası diye bi şey yok
Direkt zina davası diye bir şey yok zaten. Çekişmeli boşanma davası açarken aynı dilekçede terditli dava olduğunu bildirip, delil ekleyerek açabilir. TMK'nın 161.maddesinde işlenmiştir. Kanıtlar geçerli görülürse, mahkeme aldatılan eşe tazminat ödenmesini isteyebilir. Bununla ilgili Yargıtay'ın emsal kararları da vardır.

Eskiden zina suçtu ve hapis cezası vardı ama 2004 de tek başına suç olmaktan çıkarılıp, delillere dayalı hale getirildi.

İşte bende başımıza iş alırmıyız acaba diye düşündüğüm için fazla bir şey söylemedim.
Bir erkeğe aldatıldığını söylemek çok tehlikeli geliyor bana. Adam iyi biri olabilir ama ihanete karşı nasıl tepki vereceğini bilemezsiniz. Gidip kadına zarar verirse ömür boyu vicdan azabı çekersiniz.

oh çok şükür bunun doğrusunu yazanı bulduk. dilimizde tüy bitti. zannediyorlar ki direkt olarak zina "suç"u için bir dava var. oldu olacak recmedilsin bi de kusurlu olan.
çok sağ olun, var olun üşenmeden yazdınız.

Bende diyorum ki kimseyi savunmayalım. Ancak burada konu hemcinsimiz olunca farklı erkek olunca iki taraflı davranıyoruz. Benim karşı çıktığım nokta bu.Neden yapıyoruz bunu. Bu haksızlık değil mi

Bir çok kez çoğu kişi yazdı bende dahil. Tekrar yazayım hiç kimse ne aldatmayı savunuyor nede aldatan kadınları.
Kadın aldattığı da adam kadına zarar verebilir, kendine zarar verebilir, çocuklara zarar verebilir, başka olayda hiç bir suçu olmayan insanlar zarar görebilir. Bu nedenlerden dolayı karışmamamız gerektiğini söylüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…