Aldattığını kocasına söylemelimiyiz.

Zuhal'in Çemberleri kadın mi? Profil resmi bile kadın kılığında bir erkek.
25 yaşında bir kadınım.

İnanmazsa zaten kendisinin bileceği iştir. Böyle bir insana daha ne yapılabilinir ki

Niye ağlıyorsunuz anlamdım ama şöyle anlatayım; siz bana geldiniz ve eşin seni aldatıyor dediniz, kanıtları sundunuz. Ben size “sana ne at kafası (hakaret meclisten dışarı)” der geçerim. Ya da iftira der geçerim.

Siz gittiniz kocama “karın seni aldatıyor al bu da kanıtı” dediniz kocam da “sen nasıl benim karıma iftira atarsın at kafası ( yine meclisten dışarı)” dedi ve size zarar verdi. Ya da “vay sen beni nasıl aldatırsın at kafası” dedi geldi bana zarar verdi. Ne olacak o zaman? Kendi kocamdan örnek verdim ki kimse üstüne alınmasın. Benim kocam bana gelir böyle böyle bir durum var aslı astarı nedir diye sorar sonrasında gerçeklik payı varsa boşanma kararı alır muhtemelen ya da sineye çeker bilmiyorum. Ama her erkek daha doğrusu bulunduğumuz coğrafyadaki çoğu erkek benim kocam kadar medeni değil. İftira attı diye çekip vursa orda kim vurduya gidersiniz.

O yüzden sizi ilgilendirmeyen işlere burnunuzu sokmayın diyorum, diyoruz. Olay sadece aldatan kadının zarar görmesi ile sonuçlanmayabilir.

Adamın canıda kadının vicdanına kalmış , başta bu kadar aldatan hastalık bulaştırabilir , kocası sevgilisiyle burun buruna gelebilir
Bilinmezse nerden burun buruna gelecekler? Esas burun buruna olay duyulursa gelir. Hastalık olayı ne alaka başkaları olduğunu onlardan hastalık bulaştığını nerden kattınız işin içine?

Genel konuşuyorum artık şunu anlayın kimse kadın aldattığı için yanına kalsın demiyor, alkışlamıyorda. Boşansin,hatta kocasına tazminat versin, hatta eşini aldatmanin cezası hapis olsa bile kabulüm.

Yine de gizliden gizliye ortaya çıkartmak en doğrusu. Ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar, kendileri bilirler.

Aslında her ikisi de, ülkemizde kadın cinayetleri ayyuka çıktı, ki aldatmak tiksindirici bir şey ama yine de kimse aldattı diye öldürülmemeli, bu konuda bahsi geçen kadının eşinin karakterini bilmiyoruz belki kadını öldürecek, aldattı diye öldürmek hem bir kadının hayatını yok etmek hem de bir adamın hayatını demir parmaklıklar arasında geçirmesi demek, buna değer mi?

Öte yandan adam çok mülayim ve karısını öldürmeyecek diyelim, aldatıldığına inanmama ihtimali de var, siz kanıt da sunsanız kanıtları gözüne de soksanız inanmayabilir, kimlik belli etmeme diye bir şey yok adam kafaya taksa suç duyurusu şikayet vs derken aldatıldınız diyeni bulur ve davalık bile olabilirler, kadının kocasını aldattığı adam da biz öyle bir şey yapmadık kim söylüyorsa yalan söylüyor dese, ki kendini kurtarmak için der, o zaman ne yapacak karşı taraf

Ortada bir aldatma varsa bu vaktiyle delil toplanarak ispatlanır boşanma davasında kanıtlar mahkemeye verilir, adamın beraber olduğu kadına da manevi tazminat davası açılır, alın size kanıtlı ispatlı mahkemeye de taşınmış ispat.

Zaten delil var otel kayıtları vb gibi. Konu sahibi bunu sormuş söyleyip kanıtları delilleri verelim mi diye

Yoksa mal mülk para???

Gizliden yaparsan kim ne bilecek? Yani sizin kafa kısacası şu ‘ bana dokunmayan yılan bin yaşasın ‘. Burdaki çoğunluk bunu savunuyor diye ikna olamam, benim kendi öz düşüncem bu değil çünkü.

Gizliden yaparsan kim ne bilecek? Yani sizin kafa kısacası şu ‘ bana dokunmayan yılan bin yaşasın ‘. Burdaki çoğunluk bunu savunuyor diye ikna olamam, benim kendi öz düşüncem bu değil çünkü.
Gizliden yapma ihtimaliniz yok çünkü. Kafaya takan insan teknoloji çağında her halükarda bulur sizi. Bir dost imzalı mektup yazsanız da bulur.

Bu da direk kocasına söylemek gibi. kadını t*hdit ederek veya uyararak boşanmasını sağlamak, boşanmıyorsa da eşine kendinin itiraf etmesi sağlanmalı.
Aşk-ı memnu da ki Beşir gibi hisseder insan kendini ancak, bu da bir seçenek elbette. Söylediğiniz gibi de yapılabilir.

Gizliden yapma ihtimaliniz yok çünkü. Kafaya takan insan teknoloji çağında her halükarda bulur sizi. Bir dost imzalı mektup yazsanız da bulur.
Gizliden çıtlatmak isteyen her türlü yapar. Ama önce kocasını aldatan o kadını halletmek lazım önce. Konuşmak gerek falan.

Aşk-ı memnu da ki Beşir gibi hisseder insan kendini ancak, bu da bir seçenek elbette. Söylediğiniz gibi de yapılabilir.
Bir başkasının hayatını Beşir gibi takması bile bir problem aslında. Demin yazmıştım uyardigim arkadasim beni nisanlisinda gözü olmakla suçladı diye. Söylemeseydim söylediğimden daha az zarar görürdüm

konu iyice saçma bi yere gitti. kadına eşinin ne yapacağı endişesinden bağımsız olarak aldatılan eşe bir şey söylenmemesi lazım.
Sadece bu olay özelinde söylemiyorum. Genel olarak böyle bir durumla karşılaştığınızda elinizdeki ses kayıtları, video kayıtları, fotoğraflar ya da otel kayıtları her ne kadar doğru olursa olsun paylaşılmamalı. zira paylaştığınız kişi, kadının kocası dahi olsa özel hayatın gizliliğin ihlalidir.
Evet, evli dahi olsalar kadının özel hayatı eşinden bağımsız olarak devam etmektedir. Empati kurmanız açısından başka bir perspektiften izah etmem gerekirse siz, evli olsanız dahi eşinize rağmen özel hayatınızın gizliliği devam eder ve dokunulmazdır.
siz, elinizdeki doğru ya da yanlış bilgilerle bu gizliliğin ihlali için kadınları yüreklendirirken korkunç bir tazminat davası konusu ile karşı karşıya bırakıyorsunuz.
ayrıca müddei iddiasını ispatla mükelleftir. bu da ayrı bir tazminat davası mevzusu olabilir. size iddianızı ispatlamanız için dava açılır. elinizde kanıt varsa da illegal yollardan temin edildiyse oradan başınıza çorap öürülür. bi de üstüne karşı taraf ifitra davası açarsa katmerli davalarla uğraşırsınız aklınız sıra insanlara hakettiği cezayı vermeye çalışırken

İnsana iyilik yaramaz derler. Herkes bildiğini yapsın, ben olsaydım ve elim de ispat da olsaydı, arkadaşım hadi dediği anda önce kadını uyarırdım, olmadı kocasını. Ama ikisini de gizliden gizliye tabii.

Gizliden çıtlatmak isteyen her türlü yapar. Ama önce kocasını aldatan o kadını halletmek lazım önce. Konuşmak gerek falan.
Yok yapamazsınız öyle bir ihtimal yok. Adımınızı attığınız her yerde kamera var, internet üzerinden attığınız her adım takip ediliyor. Bulmak isteyen her türlü bulur, bulamayan yeterince uğraşmamıştır. Ha bu arada sadece adam değil kadın da zarar verebilir size. Aldatmayı göze alan insan her türlü şeyi göze alabilir bence.

Öz düşüncenize saygı duyulmalı ama bazen bazı şeyleri ortaya çıkarmak istemem yan cebime koy, oh oh ekmeğime yağ sürdün gibi oluyor.
Örnek: Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Şimdiiii diyelim konudaki aldatılan kadın diğer kadının kocasına söyledi, ortalık bir tozduman oldu ama sağsalim boşandılar, aldatan erkekle aldatan kadın evlenir de mutlu bir evlilikleri olursa, aldatılan kadın söylemeseydim kadın boşanmayacaktı eski eşimle de evlenmeyeceklerdi deyip daha büyük bir pişmanlık yaşarsa ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…