• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmış mı oldu?

Ya ben mi çok rahatım anlamadim. Adam nişanlı olduğunu, nişanda alındığını demiş bur yamuk konuşmamış maden güveniniz yok ayrilin. Sankk siz soru sordunuz diye hemen ekledi kendine baska şeyler konuştu. Adam asılmamiş, nişanlı değil gibi davranmamış daha ne istiyorsunuz

Acele etmissiniz ve denemeniz yarim kalmis bence :) Hic kimse öyle bi sey demez o aşamada,yani siz nisanlisiniz neden bana yaziyosunuz vs gibi .Nişanliniz kuşkulanip engellemiş.Baslangici iyimiş aslinda yazismaya teşvik edişinizin ,sonra acele etmişsiniz.Cok merak ediyorsaniz bi kac ay sonra yine yapin ama acele etmeyin bence,uzasin konusma gibi.O zaman anlarsiniz .Bu arada aslaaa bunu nişanliniza söylemeyin,güveni biter size.

gerçekten soruyorum
hiç başka bir işiniz yok mu gün içinde
kafanızı meşgul edecek hiç mi bir düşünceniz yok

Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...:KK43:
Kızla muhabbet etmeye başlasaydı nişanlınızla ayrılırmıydınız? Yanı bu ayrılık için yeterli bir sebep mi sizce?

Tam olmadık yerde sabote etmişsiniz muhabbeti. "Aldım, ürün gelince size yazacağım" tarzı bir cümleyle bir sonraki testinize çengel atacaktınız oysaki. Illa kafanız bulandıysa ve konuyu ona acmak istiyorsanız, bence direkt ben böyle böyle yaptim sen de bana yazdin demek yerine önce sahte profilinizden kendinize "nişanlınız güvenilir birisi değil bana yazıyor" tarzı bir mesaj atıp sonra nisanliniza bugun kızın biri bana bu mesajı attı bu ne demek oluyor tarzinda bir girizgah yapın. "Ne yazistiniz siz bakabilir miyim" diyerek telefonunu isteyin madem süphe duyuyorsunuz en azindan bu vesileyle diger mesajlarini da kontrol etme fırsatı yakalamış olursunuz ama bu konuşmayı onla yüzyüzeyken yapın tabi. Show must go on 😂

Adam daha ilk mesajda nişanlıyım demiş, daha ne yapsın 🙄
Siz çıkışınca adama nişanlısın niye soruyorsun diye, adamı tacizci durumuna düşürmüşsünüz.
Valla karşı cinsle konuşmak aldatmaksa aldatmış .
Insanları boğmayın.

Adam gayet medeni bir diyalog kurmuş. Ne var bunda?
Nisanlaninca yda evlenince insanlığımızı bir kenara mı bırakmalıyız?
Ne yapmalıydı? Ne hakla yazarsınız ben nişanlıyım deyip çıkısmalı mıydı?
Dertsiz başınıza dert aramayın. Nisanlinizin yerinde olsam ve böyle bir oyun yapıldığını anlasam o anda terk ederim.

Adam gayet medeni bir diyalog kurmuş. Ne var bunda?
Nisanlaninca yda evlenince insanlığımızı bir kenara mı bırakmalıyız?
Ne yapmalıydı? Ne hakla yazarsınız ben nişanlıyım deyip çıkısmalı mıydı?
Dertsiz başınıza dert aramayın. Nisanlinizin yerinde olsam ve böyle bir oyun yapıldığını anlasam o anda terk ederim.
Diyolog kurmasına değil. önceden okuduğu mesja 7 saat sonra amin sağolsun darısı sana aldın mı elbiseyi diye sorması oldu. yani o sohbete geri dönüp almasını merak etmesi kafama takılandı

Diyolog kurmasına değil. önceden okuduğu mesja 7 saat sonra amin sağolsun darısı sana aldın mı elbiseyi diye sorması oldu. yani o sohbete geri dönüp almasını merak etmesi kafama takılandı
engelleme sebebi en son mesajda elbiseyi aldın mı yazdıktan sonra ben siz nişanlıydınız sizi alıp almam neden ilgilendirdi ki yazdım sonra yazmayın deyip engelledi... benim kızdığım neden elbiseyi aldın mı diye sorması oldu ona ne yaniiii:/
Offff :olamaz:
Bir liste verin eline, izin verdiğiniz ölçüde konuşsun.
Böyle bir konuşmadan ne çıkmasını bekliyordunuz?
Hayretler içerisinde izliyorum yaa...

o son mesajınızda sizinle konuştuğunu anlamış bence. anlamadıysa biraz saf olabilir. :emir_bebek: bana kalırsa konuyu hiç açmayın, "belki de ben yanlış düşündüm ya" diye düşünsün, gerilmeyin boş yere.

öncesinde de gayet ölçülü konuşmuş, aldatma neresinde bunun?

o son mesajınızda sizinle konuştuğunu anlamış bence. anlamadıysa biraz saf olabilir. :emir_bebek: bana kalırsa konuyu hiç açmayın, "belki de ben yanlış düşündüm ya" diye düşünsün, gerilmeyin boş yere.

öncesinde de gayet ölçülü konuşmuş, aldatma neresinde bunun?
anlamış olsaydı bana muhakkak açık açık derdi bunu. aldatmadan ziyade düşündüğüm elbiseyi aldın mı sözüne ben belkide düzgün cevap verseydim uzayacktı.. neden merak etti sordu kafama takılan buydu teşekkür ederim

Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (En son attığım mesajı 5 dakikada okuyup 7 saat sonra dönüp cevap yazdı) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
Güvenim kırıldı demişsiniz de kendi yaptığınız şeyin güven kırıcılığının farkında değilsiniz sanırım. Biz aldatmayı erkeklerin başka bir kadınla beraber olması falan olarak tanımlıyoruz hep sizin yaptığınız ne oldu yalan söylemediniz mi şimdi. Adam yazmayın demiş engellemiş güveni kırılan niye sizsiniz anlamadım. Bana nişanlım böyle bir şey yapsa nişan atmayı düşünürdüm

-Nişanlım: (En son attığım mesajı 5 dakikada okuyup 7 saat sonra dönüp cevap yazdı) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
Kızılderili kabilesi misiniz; adamın erkekliğini ispat edip adını almasını bekler gibi sadakatini test ediyorsunuz?

Bu ergen kafaların birbirinden görüp de yaptığı bu saçmalıklar ne zaman bitecek acaba?

Siz bu tezgahı kurarken “ne yaparsa aldatma sayacağım” diye düşündünüz mü?
Peki ya tezgahı farkeder de “bana güvenmiyor muydun” derse ne cevap vereceğinizi? Cevap bu sorularda.

Onu deneyecek kadar güvenmiyorsanız bitirin ilişkinizi.Hayat deneme tahtası değil evlilik hiç değil.Bu şüphelerle evlenince de sahte numaradan falan denersiniz.

Bir de şu var.Adam sizin olduğunuzu farkedip neden böyle bir saçmalık yaptın,güvenmiyorsan bu iş bitsin deseydi ne yapacaktınız?Bırakın böyle oyunları.

E ama siz kaşınmışsınız. Adam ne dedi de güveniniz kırıldı? Durduk yere arıza çıkarmak resmen bu :KK51:

Back