• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmış mı oldu?

Yahu yazmayın demiş ne aldatması😊

+++++
Yorumları hayretle okudum

Adam ilk cümlesinde ben nişanlıyım boşuna heveslenme yazmış
En son da yazmayın diyip engellemiş

Adam namus abidesi yani, daha ne yapsın? Nerde yz vermiş, nerde yüz bulsa yazacakmış göremedim :KK57:Yorumlar beni benden aldı

+++++

Adam namus abidesi yani, daha ne yapsın? Nerde yz vermiş, nerde yüz bulsa yazacakmış göremedim :KK57:Yorumlar beni benden aldı
adammmm :yazmaaaaa banaaa ben edepli namuslu bir aile erkeğiyimmm demeliydi :rolleyes:

+++++

engelleme sebebi en son mesajda elbiseyi aldın mı yazdıktan sonra ben siz nişanlıydınız sizi alıp almam neden ilgilendirdi ki yazdım sonra yazmayın deyip engelledi... benim kızdığım neden elbiseyi aldın mı diye sorması oldu ona ne yaniiii:/

engelleme sebebi en son mesajda elbiseyi aldın mı yazdıktan sonra ben siz nişanlıydınız sizi alıp almam neden ilgilendirdi ki yazdım sonra yazmayın deyip engelledi... benim kızdığım neden elbiseyi aldın mı diye sorması oldu ona ne yaniiii:/
aynen katılıyorum neden sordu ki?gayet şüpheli bir durum.kadınla kesinlikle ilgilendi evlenme işini bir daha düşünün hatta ayrılın derim.ben aslaaaaa kabul etmezdimmm aslaaaaa

Adam meraklı olsa 7 saat sonra mı yazar? madem ısrarla sordunuz elbiseyi diye medenice bir şey yazmış işte. Siz hiç mi topluma karışmıyorsunuz, hiç mi kimseyle konuşmuyorsunuz? Adam niyeti bozup saçma sapan şeyler yazdığını görünce yazma demis engellemiş zaten.

Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış

Ami darısı başına yazmış adam burda aldatma var mı Allah aşkına?? Adamın yerinde olsam valla ayrılırım bu kadar akılsız olunmaz :bicak:

Son düzenleme:
Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...:KK43:
Evet pandemiden kaynaklı hayat sıkıcı ama bu kadar da değildir yaa...:bicak:

Sinekten yağ çıkarmak diye bir şey varsa tam da onu yapıyorsunuz

adam ilk cevapta nişanlı olduğunu belirtmiş. 7 saat sonra yazdığında da amin sağolasın darısı sana demiş önce.. neden ille öküz altında buzağı arıyorsunuz?

zaten ilk başta neden yemliyorsunuz? her zaman söylerim yapacak adam her mecrada efendi olur burnunun dibinde yapmadığı iş kalmaz..

evlenecekseniz evlenin gözünüzle görmeden de kimseyi zan altında bırakmayın..

Katılıyorum yapacak olan karşında otururken bile yapıyor maalesef..

son cevabına kadar bende kötü düşünmedim ama sonda elbiseyi aldın mı diye yazmış ya orada acaba dedim
Niye azıcıkta oturup kendi yaptığınıza kafa yormuyorsunuz?

Bu eyleminde yalan var, sana güvenmiyorum var, seni test ediyorum var, böyle kontrol edip bir erkeği elimde tutarım sanacak kadar naiflik var... adam şu yaptığınızı öğrense sizden soğumayacak mı?

Daha fazla saçmalamadan kapatın o hesabı, sakın lafını etmeyin bence.

He gidip açık açık ben böyle yaptın sen niye ürünü aldın mı dedin diye adama sorarsan da olacakları burada paylaş.. eğlenecek çok malzeme çıkacak.

neden önemseyip sanki sohbet etmek istiyor gibi elbiiseyii aldın mı diye sordu ki . buna takıldım.. yanlış mı düşünüyorum

yani yanlış düşündüğünü daha kaç cevapla anlatabilirim bilemiyorum. yok ille de miden bulandıysa bu adamdan ayrıl gitsin.. hayat bu kadar manasız şeyleri kafaya takmak için çok kısa emin ol..

bence şimdi iş değişti

yani bu kaç lira diye soran bir yoruma yani yorum değil bir soruya, siz ürünü gördünüz mü diye sordunuz

ben üründen memnuniyet belirten bir yoruma sordunuz sanmıştım

o da evet gördüm dedi ve ben şurada gördün siz nerede giyeceksiniz diye sordu

muhtemelen siz olduğunuzu anlamıştır

yoksa neden sorsun ki böyle saçma bir soruyu, yani elbiseyi nerede giyeceğinden ona ne

aldınız mı sorusu da siz almayacağınıza göre denemeye devam olabilir

bu arada bu yorumuma bir ekleme daha yapayım

o elbiseye tek yorumu nişanlınız mı yapmıştı

yani ben yaptım X yaptı Y yaptı bir de nişanlın yaptı ve sen nişanlına sordu isen sadece onun yorumunu beğendi isen zaten çakmıştır ki

instagram hesabından erkek olduğu anlaşılıyorsa olağan şartlarda kimse gidip de elbiseyi erkeğe sormaz, denendiğini fark etmiştir

Konu nereden baksak saçma.
Nişanlıyı denemek nedir yahu?
Ayrıca mesajlarda da birşey yok.
Buradan aldatıldıgınızı nasıl çıkardınız?

Ya da çıkarın öyle bir sonuç da ayrılın nişanlınızdan, kadınlarla normal bir konuşmasını bile başka yöne çekecek kapasite de duruyorsunuz.

Hem arkadan iş çeviriyorsunuz hem okuduğunuzu başka türlü anlıyorsunuz. 😒

Adam zaten en basta nisanlisina aldigni soylemis normal cevaplar vermis siz cocuk gibi davranmissiniz bir kere boyle bir deneme yapmaya ne hakkiniz var guvenilmeyecek bisey yok tutarsiz davranan sizsiniz sahsen ben beni nisanlimin boyle denedigini ogrensem ona yol verirdim.

Back