- 23 Ağustos 2012
- 50.290
- En iyi cevaplar
- 1
- 233.680
- 898
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Yahu yazmayın demiş ne aldatması
adammmm :yazmaaaaa banaaa ben edepli namuslu bir aile erkeğiyimmm demeliydi+++++
Yorumları hayretle okudum
Adam ilk cümlesinde ben nişanlıyım boşuna heveslenme yazmış
En son da yazmayın diyip engellemiş
Adam namus abidesi yani, daha ne yapsın? Nerde yz vermiş, nerde yüz bulsa yazacakmış göremedimYorumlar beni benden aldı
+++++
Yorumları hayretle okudum
Adam ilk cümlesinde ben nişanlıyım boşuna heveslenme yazmış
En son da yazmayın diyip engellemiş
Adam namus abidesi yani, daha ne yapsın? Nerde yz vermiş, nerde yüz bulsa yazacakmış göremedimYorumlar beni benden aldı
aynen katılıyorum neden sordu ki?gayet şüpheli bir durum.kadınla kesinlikle ilgilendi evlenme işini bir daha düşünün hatta ayrılın derim.ben aslaaaaa kabul etmezdimmm aslaaaaaengelleme sebebi en son mesajda elbiseyi aldın mı yazdıktan sonra ben siz nişanlıydınız sizi alıp almam neden ilgilendirdi ki yazdım sonra yazmayın deyip engelledi... benim kızdığım neden elbiseyi aldın mı diye sorması oldu ona ne yaniiii:/
engelleme sebebi en son mesajda elbiseyi aldın mı yazdıktan sonra ben siz nişanlıydınız sizi alıp almam neden ilgilendirdi ki yazdım sonra yazmayın deyip engelledi... benim kızdığım neden elbiseyi aldın mı diye sorması oldu ona ne yaniiii:/
Evet pandemiden kaynaklı hayat sıkıcı ama bu kadar da değildir yaa...Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...
Sinekten yağ çıkarmak diye bir şey varsa tam da onu yapıyorsunuzengelleme sebebi en son mesajda elbiseyi aldın mı yazdıktan sonra ben siz nişanlıydınız sizi alıp almam neden ilgilendirdi ki yazdım sonra yazmayın deyip engelledi... benim kızdığım neden elbiseyi aldın mı diye sorması oldu ona ne yaniiii:/
adam ilk cevapta nişanlı olduğunu belirtmiş. 7 saat sonra yazdığında da amin sağolasın darısı sana demiş önce.. neden ille öküz altında buzağı arıyorsunuz?
zaten ilk başta neden yemliyorsunuz? her zaman söylerim yapacak adam her mecrada efendi olur burnunun dibinde yapmadığı iş kalmaz..
evlenecekseniz evlenin gözünüzle görmeden de kimseyi zan altında bırakmayın..
Niye azıcıkta oturup kendi yaptığınıza kafa yormuyorsunuz?son cevabına kadar bende kötü düşünmedim ama sonda elbiseyi aldın mı diye yazmış ya orada acaba dedim
Bana da bebek bakımında bir el atsa hayrınaZeynep çok boş vaktin varsa benimde işlerimi halleder misin ?
neden önemseyip sanki sohbet etmek istiyor gibi elbiiseyii aldın mı diye sordu ki . buna takıldım.. yanlış mı düşünüyorum
bence şimdi iş değişti
yani bu kaç lira diye soran bir yoruma yani yorum değil bir soruya, siz ürünü gördünüz mü diye sordunuz
ben üründen memnuniyet belirten bir yoruma sordunuz sanmıştım
o da evet gördüm dedi ve ben şurada gördün siz nerede giyeceksiniz diye sordu
muhtemelen siz olduğunuzu anlamıştır
yoksa neden sorsun ki böyle saçma bir soruyu, yani elbiseyi nerede giyeceğinden ona ne
aldınız mı sorusu da siz almayacağınıza göre denemeye devam olabilir
Bana da bebek bakımında bir el atsa hayrına
Bence yapar bi sorBebekte yapabiliyor muymuş oradan
Bence yapar bi sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?