Aldatmanın bahanesi olurmu

İşte bende diyorum benim bu sekilde davranmam sonucu aldatmıs terketmiş bu bi kılıf mı gerçekmi ne kadar inandırıcı

Ne avrupası ya of su diğer kadını bu konuya karıstırmayın artık yeter ama

banlanmayı göze alarak yazıyorum
zaten hafta sonu da ders calışmam lazım iyi olur
KUSURA BAKMAYIN AMA İKİ FARKLI KİŞİ AYNI HAYATI NASIL YAŞIYORSUNUZ
Üslubunuz bile birebir
çocuklarınızı 3 değil 2 diye belirtince ya da farklı üyelik alınca hayatınız değişmiyor
biz kanmıyoruz boşu boşuna da kendinizi kandırmayın

canım haticeakan mı bu kişi
abovvv nasıl çözdünüz

Ben yazayım sonucu

Adam aldatmaya, siz de çocuklar! Yüzünden affetmeye devam edeceksiniz.

Sonra adam yaşlanacak, elden ayaktan düşücek, size muhtaç olacak hastalıkları nedeniyle, siz de ona Bebek gibi bakacaksınız en güzel zamanlarınızda bu kalbin başkalarına ait olduğunu düşünerek.

niye banlanacaksın ki?
cümleleri bile aynı.
uğraşıp kopyalamadım.
gerek yok.
zaten mune birazdan aydınlatacaktır.
burada bizim banlanacağımız bir mesele yok

Çoğu yorumda size yüklenilmiş. Konu sahibi gurursuzlukla suçlanmış. Kesinlikle katılmıyorum. Evet affetmemesi lazımdı ama sonrasını kimse düşünmüyo. Nereye gidecek o kadın belki sahiplenicek bi ailesi yok işe girse daha 1-2 yaşında iki tane çocukla nasıl çalışacak kadın sığınma evleri 6 ay bakıyo. Başkasıyla evlense nasıl güvenecek iki çocukla nasıl evlenecek. Benim annemde defalarca aldatıldı hemde çok alımlı güzel eğitimli bi kadın olmasına rağmen. Herkes onada boşanmasını söyledi. Benim annem gurursuzluğundan yada yüzsüzlüğünden değil. İki tane kız evladı için sabretti. Ha sonra noldu benim pişkin yüzsüz babam terketti gitti o ayrı mesele. Annem çalıştı bize baktı sahip çıkan bi aileside vardı ama milletin ağzı hiç susmadı. İşten gelse nerden geliyo acaba diye baktılar. Biz babasız boşanmış aile çocuğuyuz diye yararlanmaya zayıf noktalarımızdan vurmaya çalılan çok oldu. Türkiyede boşanmış bi kadın olmanın zorluklarını yine en iyi biz biliyoruz. Evet çekmemesi lazım katlanılacak gibi bi durum değil. Bende evliyim ve eşimin bana yapabileceği en büyük yanlış aldatmak olur heralde ama eğer ortada bi çocupım olursa herşeyi öfkemle ve gururumla kestirip atamazdım heralde. Başka bi yol bulmaya çalışırdım. Demek değilki bu tamamen hiç bişey olmamış gibi affedeyim oturayım ama gururuma yenik düşüpte boşanmadım diye kimsenin beni gurursuzlukla yüzsüzlükle yargılamasına izin vermezdim.

İşte bende diyorum benim bu sekilde davranmam sonucu aldatmıs terketmiş bu bi kılıf mı gerçekmi ne kadar inandırıcı
artık adam ne samimiyetle söylüyor onu sen bileceksin.
gerkçek olabilir .
yalan olabilir .
kişi bunu diyorsa öyle diye düşünebilirsiniz .
ya da ben haklıyım kesinlikle böyle bi şey olamaz da diyebilirsin. ama bunun kime ne faydası olacak. onu anlamadım. bunu kabul etsen ne olacak. onca kadınla aldatıldın. buna göğüs gerebilecek misin . geri dönsen herşey değişecek mi. adam evine bağlı , seni seven birine dönüşecek mi.

hayır madem hiçbir şey yapmayıp devam edeceksin evliliğine daha neden adamı yakalama peşinde telefonları kurcalayıp hafiyelik yapıyorsun? bari yüzgöz olma bu kadar. kurcalayıp öğrenip evliliğine devam etmek daha mı güzel oluyor?

Aldatmanın sebebi olmaz. Eğer bunu soruyorsan. Bütün aldatanlar kabahati diğer kişide bulurlar.
Eğer ortada bir sorunu varsa bunu seninle konuşmalıydı ve rahatsız olduğu şeyler konusunda senin kendini düzeltmen için sana zaman vermeliydi. o yaptığı iğrençliğe bahane arayıp vicdanını rahatlatıyor. Bunun sonu gelmez. Böyle birinden de hayır gelmez, psikolojinizi de alt üst eder böyleleri. bence uzaklaşın böyle birinden. Kendi çöplüğünde kalsın.

niye banlanacaksın ki?
cümleleri bile aynı.
uğraşıp kopyalamadım.
gerek yok.
zaten mune birazdan aydınlatacaktır.
burada bizim banlanacağımız bir mesele yok
Konu dışı olduğu için banlıyorlar maalesef genelde
Neyse konu sahibi aynı tavırla devam ediyor zaten anlamıyor ne yazsakda başka birilerine yazıp yardımcı olmaya çalışalım bari

Peki keşke babam gitmeseydi diyebilir misiniz? Annenizin babanız gittikten sonra yaşadığı hayat daha onurlu değil miydi? Konu sahibinin de eşi gitmiş, yine kendi terketmemiş. Ne oldu peki 3 kere gururunu ayaklar altına alınca? Şimdi ailesi ile kalıyor yani imkansız bir durumda değilmiş sonuçta. Evet annenizin döneminde daha kötüydü. Şimdi hala biraz kötü ama eskisi kadar değil. Size hiç saygısı olmayan bir adamı çekmek zorunda kalacak kadar kötü değil hiç bir şey.

kimse ona evini terk et demedi.
çocuklarını bırak da demedi.
bu kişi eğer hatice ise çocuklarını babasına bırakıp terk eden de o

çok kez söylendi ona çocukalrını bırakma diye.
neyse.
ayrıca bu evliliği bitirmek isteyen kadın değil adam.
kadın uğraşıyor ki geri barışsın.
sizin annenizle aynı durumda değil şu anda.
adamı aramış . tekrar birleşelim diye her şeye rağmen aramış wovy.

iş iyice karışmış . sona gelinmiş .
baştan olsa evet . herkes bi yorum yapar . kurtarmaya çalışır ama sarpasarmış artık

Ben de size farklı bir hikaye anlatayım. Ben boşanmış anne baba çocuğuyum. Annem ben 2 yaşındayken boşandı. Gözünün yaşına bakmadı. O gün bugündür çalıştı didndi çok ortalama üstü bir hayatımız da oldu. Boşanmasaydı ona asla saygım olmazdı ve kızardım. Sürekli kavga gürültü büyümedim hiç psikolojim de bozulmadı.

Erkek kadın ilişkilerini normal öğrendim. Annem sürekli aldatılıp boyun eğmediği için erkek yapar zihniyle yetişmedim kendime saygım oldu. 20 yıldır da mahallenin parmakla gösterdiği bir aileyiz annem de ben de. Kimse bizden faydalanamaz, annem dul değil bekar. Ayaklarının üstnde duran gururlu bir kadına bulaşırken insanlar iki kez düşünür. Herkes yıllardır nasıl namuslu insnalar olduğumuzu bilir.

Yani kötü örnek örnek değildir arkadaşım. Bu şekilde akıl verilmez.

Sizinki istisnaymış boşanmış kadınların çoğu baskıya maruz kalıyo. Annem kardeşim ve ben bu baskılara boyun eğmedik ama ya diğerleri. Boşanmak yada boşanmamak değil benim tartıştığım mevzu. Eğer kişi kendine güveniyosa ve bakabilecekse çocuklarına tabiki boşansın çekmesin. Ama kocadan kaçıpta sonra kendine ve çocuklara bakamayınca başka bi adamla evlenmeye kalkıpta yine hayatını mahvedecekse yapmasın. Doludan kaçarken yağmura yakalanmasın. Bitek bu konu sahibi için söylemiyorum ama nerde kötü kocayla ilgili konu görsem çoğu yorum boşan at gitsin bas tekmeyi tarzında. Herşey o kadar kolay olmuyo demeye çalışıyorum.

Ama yinede şartları çok bilmeden gurursuz yüzsüz diye yüklenmek ağır değil mi. Ha eğer çocuklarını bırakıp giden biriyse iş ayrı bu vicdansızlık.

Hayatı kendimiz için zorlaştırıyoruz inan hayat kolay. Bak baban zaten gitmiş günün birinde. Annen başından boşansaydı belki baban yalvarıyor olurdu ne olur düzelelim diye. Yani kendimizi ezdikçe, ezdirdikçe o bahsettiğimiz faydalanılmaya çalışan garibanlara dönüşüyoruz.

İnan istisna değilim. Bütün arkadaşlarım aynı durumda. Hepsinin ailesi boşanmış. Kafalar rahat. Zulüm çekmemişler. Yani bu şekilde de ilerleyebilir işler. Ben de el kadar bebektim kız çocuğuydum bunlar bahane değil demeye çalışıyorum.

Aynen hiç kolay değil iki ucu derler ya o misal bosanmasan gurursuzsun
Bosansan geçim derdi çocuklar
Oyuzden ne şanslıdır eşleri hayırlı çıkanlar

Hiç aldatilmayan biri de sizi anlamaz .
"Aldatmanın biri mı olur besi mi olur?" diye..

Hayat böyle malesef başa geldikçe kaniksanip gidiyor ..
Hiç büyük konuşmadım merak etme kk daş başıma gelmeden evvel de böyle düşünüyordum
Klişe olacak hatasız kul olmaz birinde affedebilirim diyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…