- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
İşte bende diyorum benim bu sekilde davranmam sonucu aldatmıs terketmiş bu bi kılıf mı gerçekmi ne kadar inandırıcıkavganızın derecesini dozunu şiddetini bilemeyiz . çok çirkinleşmişsen tabi bitebilir sevgi saygı.
kadın olsun erkek olsun aynı tepkiyi verir kişi . sonuçta insanız hepimiz .
kocanın suçu yoksa erkek de saygıyı ve sevgiyi kaybetmişse . ne kadar bi daha yapmayacağım desen de güvenemez . aynı şeyleri çok kez yaşadınız çünkü.
bi adam karısını arasa . yaptıklarımdan pişmanım dese .af dilese kadın diyebilir ki. bi daha sana güvenemem inanamam . o nedenle birleşemem . haklıdır kadın .
şu an eşin de haklı olabilir . tek taraflı okuyoruz. eşinin ne düşündüğünü neler yaşadığını bilmiyoruz.
Ne avrupası ya of su diğer kadını bu konuya karıstırmayın artık yeter ama
canım haticeakan mı bu kişibak şimdi senin eşin söz veriyor mu bir daha yapmayacağım geri dön diye.
hani döneceksin de nereye. seni istemeyen bi kocaya mı. tek taraflı olmuyor malesef evlilik.
yapma gelme Türkiye ye dedik . dinlemedin . çocuklarını bırakma dedik . dinlemedin.
şimdi de yine dinlemiyorsun . çocuklar nerede.
eğer hatice değilim diyorsan bi şey olmaz . bunu anlıyor yönetim çekinilecek bi şey yok.birazdan olacağı o zaten.
İşte bende diyorum benim bu sekilde davranmam sonucu aldatmıs terketmiş bu bi kılıf mı gerçekmi ne kadar inandırıcı[/Q ve okadar inandırıcı soyluyoki artık ben kendimi suclu heraeyin sebebi gormeye basladım ve evi terkeden gecmiştede aldatan o olmasına ragmen ozur dilicek kıvama getirdi beni
niye banlanacaksın ki?banlanmayı göze alarak yazıyorum
zaten hafta sonu da ders calışmam lazım iyi olur
KUSURA BAKMAYIN AMA İKİ FARKLI KİŞİ AYNI HAYATI NASIL YAŞIYORSUNUZ
Üslubunuz bile birebir
çocuklarınızı 3 değil 2 diye belirtince ya da farklı üyelik alınca hayatınız değişmiyor
biz kanmıyoruz boşu boşuna da kendinizi kandırmayın
Çoğu yorumda size yüklenilmiş. Konu sahibi gurursuzlukla suçlanmış. Kesinlikle katılmıyorum. Evet affetmemesi lazımdı ama sonrasını kimse düşünmüyo. Nereye gidecek o kadın belki sahiplenicek bi ailesi yok işe girse daha 1-2 yaşında iki tane çocukla nasıl çalışacak kadın sığınma evleri 6 ay bakıyo. Başkasıyla evlense nasıl güvenecek iki çocukla nasıl evlenecek. Benim annemde defalarca aldatıldı hemde çok alımlı güzel eğitimli bi kadın olmasına rağmen. Herkes onada boşanmasını söyledi. Benim annem gurursuzluğundan yada yüzsüzlüğünden değil. İki tane kız evladı için sabretti. Ha sonra noldu benim pişkin yüzsüz babam terketti gitti o ayrı mesele. Annem çalıştı bize baktı sahip çıkan bi aileside vardı ama milletin ağzı hiç susmadı. İşten gelse nerden geliyo acaba diye baktılar. Biz babasız boşanmış aile çocuğuyuz diye yararlanmaya zayıf noktalarımızdan vurmaya çalılan çok oldu. Türkiyede boşanmış bi kadın olmanın zorluklarını yine en iyi biz biliyoruz. Evet çekmemesi lazım katlanılacak gibi bi durum değil. Bende evliyim ve eşimin bana yapabileceği en büyük yanlış aldatmak olur heralde ama eğer ortada bi çocupım olursa herşeyi öfkemle ve gururumla kestirip atamazdım heralde. Başka bi yol bulmaya çalışırdım. Demek değilki bu tamamen hiç bişey olmamış gibi affedeyim oturayım ama gururuma yenik düşüpte boşanmadım diye kimsenin beni gurursuzlukla yüzsüzlükle yargılamasına izin vermezdim.Düşününki peşpeşe doğum yapmış bir bayansınız çocuklarınız 1 ve 2 yaşındayken eşiniz evi terkediyo bir kaç ay sonrada aslında aylardır biriyle beraber oldugunu öğreniyosunuz hatta karsınıza geçip ona asık oldugunu onu sevdiğini söylüyo siz buna rağmen çocuklarınız için adamda hiçbir pişmanlık özür olmamasına ragmen birleşiyosunuz 1.5 yıla yaklasırken bu sefer baska biriyle aldattığını yakalıyosunuz telefonunda ve inkar etmiyo evet var diyo sizde evden gonderiyosunuz sonrasında yine ailesinin evine dönüyor eşiniz ve yine bir pişmanlık belirtisi yok adamda gayet pişkin rahat yaşayıp gidiyo yine sizin çabanızla ailelerin araya girmesiyle falan birleşiyosunuz ama adam bu kezde o kadına aşık goruyosunuz yine pişman değil yaptıklarıa yine korkusuz ve sonuç olarak aldatmaları için sizi suçluyo yanınızda erkek gibi hissedememiş saygısız olduğun için beni dinlemediğin dominant oldugun için mutlu olmadığım için aldattım seni hersey iyi guzel olsaydı evlilikte yapmazdım diyo
Şimdi bu adam aldatmalarında terketmelerinde haklımı siz ne düşünüyosunuz yoksa yalnızca mazeretmi
artık adam ne samimiyetle söylüyor onu sen bileceksin.İşte bende diyorum benim bu sekilde davranmam sonucu aldatmıs terketmiş bu bi kılıf mı gerçekmi ne kadar inandırıcı
Konu dışı olduğu için banlıyorlar maalesef geneldeniye banlanacaksın ki?
cümleleri bile aynı.
uğraşıp kopyalamadım.
gerek yok.
zaten mune birazdan aydınlatacaktır.
burada bizim banlanacağımız bir mesele yok
Çoğu yorumda size yüklenilmiş. Konu sahibi gurursuzlukla suçlanmış. Kesinlikle katılmıyorum. Evet affetmemesi lazımdı ama sonrasını kimse düşünmüyo. Nereye gidecek o kadın belki sahiplenicek bi ailesi yok işe girse daha 1-2 yaşında iki tane çocukla nasıl çalışacak kadın sığınma evleri 6 ay bakıyo. Başkasıyla evlense nasıl güvenecek iki çocukla nasıl evlenecek. Benim annemde defalarca aldatıldı hemde çok alımlı güzel eğitimli bi kadın olmasına rağmen. Herkes onada boşanmasını söyledi. Benim annem gurursuzluğundan yada yüzsüzlüğünden değil. İki tane kız evladı için sabretti. Ha sonra noldu benim pişkin yüzsüz babam terketti gitti o ayrı mesele. Annem çalıştı bize baktı sahip çıkan bi aileside vardı ama milletin ağzı hiç susmadı. İşten gelse nerden geliyo acaba diye baktılar. Biz babasız boşanmış aile çocuğuyuz diye yararlanmaya zayıf noktalarımızdan vurmaya çalılan çok oldu. Türkiyede boşanmış bi kadın olmanın zorluklarını yine en iyi biz biliyoruz. Evet çekmemesi lazım katlanılacak gibi bi durum değil. Bende evliyim ve eşimin bana yapabileceği en büyük yanlış aldatmak olur heralde ama eğer ortada bi çocupım olursa herşeyi öfkemle ve gururumla kestirip atamazdım heralde. Başka bi yol bulmaya çalışırdım. Demek değilki bu tamamen hiç bişey olmamış gibi affedeyim oturayım ama gururuma yenik düşüpte boşanmadım diye kimsenin beni gurursuzlukla yüzsüzlükle yargılamasına izin vermezdim.
kimse ona evini terk et demedi.Çoğu yorumda size
yüklenilmiş. Konu sahibi gurursuzlukla suçlanmış. Kesinlikle katılmıyorum. Evet affetmemesi lazımdı ama sonrasını kimse düşünmüyo. Nereye gidecek o kadın belki sahiplenicek bi ailesi yok işe girse daha 1-2 yaşında iki tane çocukla nasıl çalışacak kadın sığınma evleri 6 ay bakıyo. Başkasıyla evlense nasıl güvenecek iki çocukla nasıl evlenecek. Benim annemde defalarca aldatıldı hemde çok alımlı güzel eğitimli bi kadın olmasına rağmen. Herkes onada boşanmasını söyledi. Benim annem gurursuzluğundan yada yüzsüzlüğünden değil. İki tane kız evladı için sabretti. Ha sonra noldu benim pişkin yüzsüz babam terketti gitti o ayrı mesele. Annem çalıştı bize baktı sahip çıkan bi aileside vardı ama milletin ağzı hiç susmadı. İşten gelse nerden geliyo acaba diye baktılar. Biz babasız boşanmış aile çocuğuyuz diye yararlanmaya zayıf noktalarımızdan vurmaya çalılan çok oldu. Türkiyede boşanmış bi kadın olmanın zorluklarını yine en iyi biz biliyoruz. Evet çekmemesi lazım katlanılacak gibi bi durum değil. Bende evliyim ve eşimin bana yapabileceği en büyük yanlış aldatmak olur heralde ama eğer ortada bi çocupım olursa herşeyi öfkemle ve gururumla kestirip atamazdım heralde. Başka bi yol bulmaya çalışırdım. Demek değilki bu tamamen hiç bişey olmamış gibi affedeyim oturayım ama gururuma yenik düşüpte boşanmadım diye kimsenin beni gurursuzlukla yüzsüzlükle yargılamasına izin vermezdim.
Çoğu yorumda size yüklenilmiş. Konu sahibi gurursuzlukla suçlanmış. Kesinlikle katılmıyorum. Evet affetmemesi lazımdı ama sonrasını kimse düşünmüyo. Nereye gidecek o kadın belki sahiplenicek bi ailesi yok işe girse daha 1-2 yaşında iki tane çocukla nasıl çalışacak kadın sığınma evleri 6 ay bakıyo. Başkasıyla evlense nasıl güvenecek iki çocukla nasıl evlenecek. Benim annemde defalarca aldatıldı hemde çok alımlı güzel eğitimli bi kadın olmasına rağmen. Herkes onada boşanmasını söyledi. Benim annem gurursuzluğundan yada yüzsüzlüğünden değil. İki tane kız evladı için sabretti. Ha sonra noldu benim pişkin yüzsüz babam terketti gitti o ayrı mesele. Annem çalıştı bize baktı sahip çıkan bi aileside vardı ama milletin ağzı hiç susmadı. İşten gelse nerden geliyo acaba diye baktılar. Biz babasız boşanmış aile çocuğuyuz diye yararlanmaya zayıf noktalarımızdan vurmaya çalılan çok oldu. Türkiyede boşanmış bi kadın olmanın zorluklarını yine en iyi biz biliyoruz. Evet çekmemesi lazım katlanılacak gibi bi durum değil. Bende evliyim ve eşimin bana yapabileceği en büyük yanlış aldatmak olur heralde ama eğer ortada bi çocupım olursa herşeyi öfkemle ve gururumla kestirip atamazdım heralde. Başka bi yol bulmaya çalışırdım. Demek değilki bu tamamen hiç bişey olmamış gibi affedeyim oturayım ama gururuma yenik düşüpte boşanmadım diye kimsenin beni gurursuzlukla yüzsüzlükle yargılamasına izin vermezdim.
Sizinki istisnaymış boşanmış kadınların çoğu baskıya maruz kalıyo. Annem kardeşim ve ben bu baskılara boyun eğmedik ama ya diğerleri. Boşanmak yada boşanmamak değil benim tartıştığım mevzu. Eğer kişi kendine güveniyosa ve bakabilecekse çocuklarına tabiki boşansın çekmesin. Ama kocadan kaçıpta sonra kendine ve çocuklara bakamayınca başka bi adamla evlenmeye kalkıpta yine hayatını mahvedecekse yapmasın. Doludan kaçarken yağmura yakalanmasın. Bitek bu konu sahibi için söylemiyorum ama nerde kötü kocayla ilgili konu görsem çoğu yorum boşan at gitsin bas tekmeyi tarzında. Herşey o kadar kolay olmuyo demeye çalışıyorum.Ben de size farklı bir hikaye anlatayım. Ben boşanmış anne baba çocuğuyum. Annem ben 2 yaşındayken boşandı. Gözünün yaşına bakmadı. O gün bugündür çalıştı didndi çok ortalama üstü bir hayatımız da oldu. Boşanmasaydı ona asla saygım olmazdı ve kızardım. Sürekli kavga gürültü büyümedim hiç psikolojim de bozulmadı.
Erkek kadın ilişkilerini normal öğrendim. Annem sürekli aldatılıp boyun eğmediği için erkek yapar zihniyle yetişmedim kendime saygım oldu. 20 yıldır da mahallenin parmakla gösterdiği bir aileyiz annem de ben de. Kimse bizden faydalanamaz, annem dul değil bekar. Herkes yıllardır nasıl namuslu insnalar olduğumuzu bilir.
Yani kötü örnek örnek değildir arkadaşım. Bu şekilde akıl verilmez.
Ama yinede şartları çok bilmeden gurursuz yüzsüz diye yüklenmek ağır değil mi.kimse ona evini terk et demedi.
çocuklarını bırak da demedi.
bu kişi eğer hatice ise çocuklarını babasına bırakıp terk eden de o
çok kez söylendi ona çocukalrını bırakma diye.
neyse.
ayrıca bu evliliği bitirmek isteyen kadın değil adam.
kadın uğraşıyor ki geri barışsın.
sizin annenizle aynı durumda değil şu anda.
adamı aramış . tekrar birleşelim diye her şeye rağmen aramış wovy.
iş iyice karışmış . sona gelinmiş .
baştan olsa evet . herkes bi yorum yapar . kurtarmaya çalışır ama sarpasarmış artık
Sizinki istisnaymış boşanmış kadınların çoğu baskıya maruz kalıyo. Annem kardeşim ve ben bu baskılara boyun eğmedik ama ya diğerleri. Boşanmak yada boşanmamak değil benim tartıştığım mevzu. Eğer kişi kendine güveniyosa ve bakabilecekse çocuklarına tabiki boşansın çekmesin. Ama kocadan kaçıpta sonra kendine ve çocuklara bakamayınca başka bi adamla evlenmeye kalkıpta yine hayatını mahvedecekse yapmasın. Doludan kaçarken yağmura yakalanmasın. Bitek bu konu sahibi için söylemiyorum ama nerde kötü kocayla ilgili konu görsem çoğu yorum boşan at gitsin bas tekmeyi tarzında. Herşey o kadar kolay olmuyo demeye çalışıyorum.
Aynen hiç kolay değil iki ucu derler ya o misal bosanmasan gurursuzsunSizinki istisnaymış boşanmış kadınların çoğu baskıya maruz kalıyo. Annem kardeşim ve ben bu baskılara boyun eğmedik ama ya diğerleri. Boşanmak yada boşanmamak değil benim tartıştığım mevzu. Eğer kişi kendine güveniyosa ve bakabilecekse çocuklarına tabiki boşansın çekmesin. Ama kocadan kaçıpta sonra kendine ve çocuklara bakamayınca başka bi adamla evlenmeye kalkıpta yine hayatını mahvedecekse yapmasın. Doludan kaçarken yağmura yakalanmasın. Bitek bu konu sahibi için söylemiyorum ama nerde kötü kocayla ilgili konu görsem çoğu yorum boşan at gitsin bas tekmeyi tarzında. Herşey o kadar kolay olmuyo demeye çalışıyorum.
Hiç büyük konuşmadım merak etme kk daş başıma gelmeden evvel de böyle düşünüyordumHiç aldatilmayan biri de sizi anlamaz .
"Aldatmanın biri mı olur besi mi olur?" diye..
Hayat böyle malesef başa geldikçe kaniksanip gidiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?