Aldatmanın bahanesi olurmu

Hatice hatice ne haticesi yaa tutturmuslar ben o kişi değiliim

her iki tarafta iliskinin bu hale gelmesinde sorumlu. 3. kisiler dahil.
birde pes pese neden cocuk yaparsiniz bilmem. korunun. 50bin yontem var. sonrada 2 cocuk vermis bir kadin.

Tekrar birleşelim de dedim sen değişmezsin huyların değişmez dedi kabul etmedi
gerçekten şu an bulunduğun duruma en çok biz üzülüyoruz burada . ve sana o yüzden gururlu olmanı adamı aramamanı söylüyoruz .
şimdi erkekleri iten her şeyi yapıyorsun.
aramak . değiştim demek .aldatsa da affetmek. bunlar erkekleri aslında çok itiyor. yani zor kadın değilsin. eşin de sadakatsiz adammış. vs vs
peki suçun neymiş. sen değişmeszin huyların değişmez derken ne demek istiyor

Yani aldatıp ta affeden hiç kadın yok emekleri icin yılları cocukları için

sorun şu ki adam sizden af dilemiyor haticecim
adam diyor ki gel eve otur ama ben gönlüm isterse seni sürekli aldatacağım
bu arada avrupaya dönüş parasını nerden buldun
hem gel hem git aynı ay içinde kolay mı
hadi itiraf et hiç gelmedin Türkiyeye değil mi

İlk sayfalara dönüp tek tek okursan anlarsın cnm

İlk sayfalara dönüp tek tek okursan anlarsın cnm
bağırıp çağırman kavga çıkarman vs . bunları okudum. o zaman senin suçun daha büyük yani ki aradın adamı geri dönmek istedin.
o sürekli aldattı ve sen bunu yuttun. onun suçu yoktu ki aradın af diledin. öyle mi . onu arayarak olayı buraya getiriyorsun .

Ne avrupası ya of su diğer kadını bu konuya karıstırmayın artık yeter ama

Ne avrupası ya of su diğer kadını bu konuya karıstırmayın artık yeter ama

Eğer Hatice'yseniz ve bu ikinci üyelikse ifşa edilirsiniz zaten yönetim tarafından ve konunuz kilitlenir, o yüzden söyleniyor. Yalan söylüyorsanız ortaya çıkar yani. Ha ama yönetim tarafından izin alarak açtıysanız onu bilemem.

Sadece onun o konularda haklı oldunu biliyorum işte benim bu yaptıklarımdan soğuyup ta terketmesinde haklı olabilirmi onu soruyorum onun surekli sebep sensin demesi de boyle dusunmeme sebep oldu adam sdce suçu bende goruyo aldattıysam terkettiysem sebebi sensin diyo

Hatice hatice ne haticesi yaa tutturmuslar ben o kişi değiliim
Bak ifşa edilip rezil olmak yerine itiraf et her kimsen bak yonetim paylaşır birazdan,o zaman kimse senin konularinla ilgilenmez bile bundan sonra.dürüstlükten birsey kaybetmezsin

büyük konuşmuyorum ama on tane çocugum da olsa aldatıldıgımı seziyim görüyim öğreniyim o adamın beş dakika yeri yok yanımda.aşkından ölsemde biter bu evlilik.

büyük konuşmuyorum ama on tane çocugum da olsa aldatıldıgımı seziyim görüyim öğreniyim o adamın beş dakika yeri yok yanımda.aşkından ölsemde biter bu evlilik.
Buyuk konusuyosun yinede
Biliyomusun bende oyle derdim aldatıldıgım dakika bosanırım derdim evlenmeden
Ama oyle kolay degilmis helede anne olunca umarım başına gelmez

kavganızın derecesini dozunu şiddetini bilemeyiz . çok çirkinleşmişsen tabi bitebilir sevgi saygı.
kadın olsun erkek olsun aynı tepkiyi verir kişi . sonuçta insanız hepimiz .
kocanın suçu yoksa erkek de saygıyı ve sevgiyi kaybetmişse . ne kadar bi daha yapmayacağım desen de güvenemez . aynı şeyleri çok kez yaşadınız çünkü.
bi adam karısını arasa . yaptıklarımdan pişmanım dese .af dilese kadın diyebilir ki. bi daha sana güvenemem inanamam . o nedenle birleşemem . haklıdır kadın .
şu an eşin de haklı olabilir . tek taraflı okuyoruz. eşinin ne düşündüğünü neler yaşadığını bilmiyoruz.

birazdan olacağı o zaten.

Evet arkadasım kabahat tabii ki sende... acaba hata bende mi? Acaba 1 kez affetsem mi.. acaba 2.kez affetsem mi... acaba ona itaat etseydim böyle olmaz mıydı. .? Ben de böyle bi kadın bulsam aldatırım. Nasıl olsa aklı ermiyo. Nasıl olsa affetmesini de geçtim kendine kabahat buluyo. . Bu kafalar aldatılmaya mahkümdur.. eklemede edemeyeceğim.. o sizi aldattıģı için siz de onu aldatırsanız sizi idam ederler bu memlekette. . Önce kocanız anneniz ve babanız.. nasil düşünemiyorsunuz anlamıyorum. Bari konu aćıp da insanların sinilerini bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…