Aldatmak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnşallah, utanmadan flörtleştiğin yiyiştiğin adamın karısı seni bulur, seni ve bu adamı elaleme rezil eder, insan içine çıkamazsın.

Bu konuya cevap vermeyi bırakıyorum.. Sizin içinde güzel temennilerde bulunuyorum. Umud ederim güzellikler bulur sizi..
Sen bizim için umut etmeyi bırak . Hani şey sanıyorsun ya bu erkekler beni çok beğeniyor bana dayanamıyor. Hayır o iş öyle değil . Ahlaklı kadin ve erkekler birlikte oldukları kişileri aldatmiyor. Böyle karakterinde sıkıntı olan bir grup var onlar işte kurt gibi geziyorlar. Koku alıyor bu adamlar

Helal

Bu konuya cevap vermeyi bırakıyorum.. Sizin içinde güzel temennilerde bulunuyorum. Umud ederim güzellikler bulur sizi..
Amin cınım. Ben de erkek arkadaşın için aynı temennilerde bulunuyorum. Umarım aldatan kadın döngüsünü kırıp mutlu olacağı bir ilişki yaşar

Hayır.. sadece insanın bu hayatta başına her şey gelebilir. Zaten kendi içerisinde derin üzüntü yaşayan bir insana karşı ne bileyim bana çok acımasızca geliyor.. böyle ukala yorumlar yapmazdım
Uzun yazınızın metnin özeti ben sevgilimi aldattım hatamın da farkındayım ama bahanelerim var, bana iyi gelecek şeyler söyleyin. Ama üzgünüm aldatmak her şartta yanlıştır. Yanlışınızı da biliyorsunuz. Bence yaptığınızı ajitasyona çevirmeye çalışmayın. Ancak o zaman hatanızı, bedelini ve doğruyu görebilirsiniz.

Bir erkek size yazınca konuşunca evli olduğu halde(ki olmasa bile) nasıl kendinizi kaybedip onunla ilişkiye başlıyorsunuz anlamıyorum bu kadar mı yokluktasınız?
İnsan böyle bir yanlışı bilinçli yapar bu bir anlık bir hata değil. İnsanın başına herşey gelebilir diye birşey yok. Kendinizi kandırmayın insanlara yanıt verirken.

İnşallah, utanmadan flörtleştiğin yiyiştiğin adamın karısı seni bulur, seni ve bu adamı elaleme rezil eder, insan içine çıkamazsın.
Favori yengemiz geçen konudaki sanayide metresi döven yenge inşallah öyle bir şey çıkar

Eskiden bu işin bı adabı vardı. Evli erkekle birlikte olanlar gelirdi . Nasıl dolu dizgin aşk yaşadıklarını, bazen ayrılmaya çalışıp sonra nasıl tutkulu öpüştüklerini anlatırdı. Hüngür hüngür ağlamalı işemeli erkekler olurdu . Herşeyin tadı kactigi gibi aldatma konularının da tadı kaçtı vesselam..

Pişman olduğunuz yazım tarzınızdan belli ama bir noktada kendinizi kandırıyorsunuz bence. "2 yıl boyunca karşılık vermedim, uzak durdum" vs. diyorsunuz, iki yıl karşılık almayan kimse uğraşmaz. Belli ki karşınızdaki kişi iradenizde zayıflık olduğunu fark etmiş, sonunda amacına da ulaşmış. Eğer siz de istemeseydiniz aranızda bir şey zaten olmazdı. (zorla olmadıysa tabii)

Siz iki senedir kendi duygusal boşluğunuz ve iradenizle mücadele etmişsiniz, evli birine karşılık vermeyi kendinize yediremediğiniz için.

Sevgilinizi sevdiğinize inanıyorum ama sağlık sorunları cinselliği etkiliyor sanırım. Belki siz eksikliğini çektiğiniz ten uyumunu bu evli adamda bulduğunuzu sanmışsınızdır. (Hazırda olan tek seçenek bu adam olduğu için)

Bence cinselliğin sizin için ilişkideki rolünü biraz düşünün, sevgilinizle devam edip etmeyeceğinize öyle karar verin. Kolaylıklar dilerim.

İki yıldır karşı koyuyor oluşunuzu doğru varsayarsak, erkek arkadaşınıza söyleyip zor zaptetme durumunu da görmezden gelirsek, adam sizi yolda çevirip yakınlaşmaya kalkmadıysa nasıl oluyor da uzak duruyor oluyorsunuz? Bildiğiniz adamın ilgisi hoşunuza gitmiş, hayatınızda cepte tutmaya devam etmişsiniz. Duygusal açlık bahane edilerek, erkek arkadaşa iyilik kombinasyonları yaparak olayın linç şiddetini azaltmak isterken kendi haysiyetinizi kaç kuruş haline getiriyorsunuz. Hepimiz kadınız, birbirimizi kandırmayalım. Girdiğiniz girdap gireceklerinizin de teminatı. Erkek arkadaş kişisinin ruhsal sağlık durumu analizi yapıp iyilik meleği olacağınıza, sizden kurtulmasına fırsat verin. İki senede yaşayacağınız şehirde mutabık olamama konusu da tamamen bu EVLİ kişinin var olan ilgisine dayalı bir bahane uydurması. Kişiliğinizin kaliteli olma cümlesini konu dahilinde ironi kabul ederek, sahiden sahip olmak istediğiniz bir şeyse erkek arkadaşınıza dürüst olmakla başlayabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…