- 15 Haziran 2016
- 115
- 16
- 98
- Konu Sahibi Karakalem0772
-
Valla mı?Asla karaktersiz bir insan olmadım.
İnsanları oturduğun yerden rencide etmek ne kadar kolay değil mi..Valla mı?
Rencide etmek icin ayaga mi kalksin simdi?İnsanları oturduğun yerden rencide etmek ne kadar kolay değil mi..
Siz kendi kendinizi rencide etmişsiniz zaten bizim bişey yapmamıza gerek kalmamış ki.İnsanları oturduğun yerden rencide etmek ne kadar kolay değil mi..
Yattığım yerden rencide ettim zaten. Oturmak bile fazlaRencide etmek icin ayaga ki kalksin simdi?
Üyelik iptali geliyorum diyorAnlaşıldı..
Cinsel bir birliktelik yaşamadım
evli adam da adeta bir girdap gibi kendine çekti dokunması o kadar farklıydı ki.
2 yıldır karşı koyuyormuş vay be abi yürüyen cinsellik galiba.Buna inananlara satacak köprüsü olan var mı? Asdfgfjdsha
2 yıl sonunda da olan olmuş işte. Ama cinsellik değil2 yıldır karşı koyuyormuş vay be abi yürüyen cinsellik galiba.
Yok gelemez. Ben hiç yedekte evli adam tutmuyorum. Yedek kulübem hiçbir zaman olmadı . Herkesin başına gelir diye yaptıklarınızı normallestiremezsiniz. Açın bakın metres olan kadın konularını cümleler bile değişmiyor. Hepinizin mantığı aynı soyledigi sözler aynı . Sizin karakteriniz düşünce yapınız aynı diye diğer insanlari da öyle sanıyorsunuzHayır.. sadece insanın bu hayatta başına her şey gelebilir. Zaten kendi içerisinde derin üzüntü yaşayan bir insana karşı ne bileyim bana çok acımasızca geliyor.. böyle ukala yorumlar yapmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?