kızlar 4 aydır konuştuğum biri vardı ama onun için o kadar çok uğraştım mücadele ettim ki mutlu olalım diye . Gerçekten seviyorum . Kendisi bazen umursadı bazen umursamadı yeri geldi tavırlarıyla kırdı bazen diyodum omunda bana içinde bişeyler var oda seviyor bazen de tam tersi yüz yüze olduğumuzda o kadar iyi anlaşıyoduk ki ama telefonla mesajlaşmak Mış aramakmış öyle bişeyler yapmıyodu hiç ben mesaj atmayınca atmıyordu mesela çok uğraştım İnan'ın hep değer verdim gurursuz oldum yeri geldi. Tartıştık bi kere beni her yerden engelledi bende onu unutmayı çok istedim biriyle sohbet ettim instagramda çok kısa bi muhabbet selamlaşmak gibi devamı da olmadı zaten . Neyse ben yine uğraştım falan döndürdüm kendime son birkaç gündür çok farklı olmaya başladı güzel şeyler söylemeye başladı dün buluştuk . İnstagramıma baktı 1 ay önceki mesajı gördü ve şok oldu tabi zaman kaybısın dedi çıldırdı daha istemiyorum seni görmek falan dedi ama zamanında bana sevgili değiliz ben bağlanamam vs öyle şeyler söylemişti hep ondan hiç değer ilgi görmemiştim hep ben uğraşıyordum ifade etmeye çalıştım kendimi unutmak istedim seni o ara bitmişti dedim konuştum dedim konuşmakta merhaba nasılsın işten falan 1 sayfalık kısa kısa şeyler o kadar. Sevgili değiliz diyen sendin dedim artık o anda yaptığı bütün umursamazlıkları söyledim. Git tamam dedi yarın konuşuruz dedi engellemycem dedi . Sabah bi uyandım heryerden engellemiş arkadaşımdan yazdım Onuda engelledi ( yarın karşısına mı çıksam İnan'ın ne yapcamı bilmiyorum kendimi mi suçlamalıyım o kadar kötüyüm ki mideme taş oturmuş sanki evine gitmeyi bile düşünüyorum kızlar ne yapym sizce