• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmak mı bu ?? :(

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
kızlar 4 aydır konuştuğum biri vardı ama onun için o kadar çok uğraştım mücadele ettim ki mutlu olalım diye . Gerçekten seviyorum . Kendisi bazen umursadı bazen umursamadı yeri geldi tavırlarıyla kırdı bazen diyodum omunda bana içinde bişeyler var oda seviyor bazen de tam tersi yüz yüze olduğumuzda o kadar iyi anlaşıyoduk ki ama telefonla mesajlaşmak Mış aramakmış öyle bişeyler yapmıyodu hiç ben mesaj atmayınca atmıyordu mesela :( çok uğraştım İnan'ın hep değer verdim gurursuz oldum yeri geldi. Tartıştık bi kere beni her yerden engelledi bende onu unutmayı çok istedim biriyle sohbet ettim instagramda çok kısa bi muhabbet selamlaşmak gibi devamı da olmadı zaten . Neyse ben yine uğraştım falan döndürdüm kendime son birkaç gündür çok farklı olmaya başladı güzel şeyler söylemeye başladı dün buluştuk . İnstagramıma baktı 1 ay önceki mesajı gördü ve şok oldu tabi zaman kaybısın dedi çıldırdı daha istemiyorum seni görmek falan dedi ama zamanında bana sevgili değiliz ben bağlanamam vs öyle şeyler söylemişti hep ondan hiç değer ilgi görmemiştim hep ben uğraşıyordum ifade etmeye çalıştım kendimi unutmak istedim seni o ara bitmişti dedim konuştum dedim konuşmakta merhaba nasılsın işten falan 1 sayfalık kısa kısa şeyler o kadar. Sevgili değiliz diyen sendin dedim artık o anda yaptığı bütün umursamazlıkları söyledim. Git tamam dedi yarın konuşuruz dedi engellemycem dedi . Sabah bi uyandım heryerden engellemiş arkadaşımdan yazdım Onuda engelledi :(( yarın karşısına mı çıksam İnan'ın ne yapcamı bilmiyorum kendimi mi suçlamalıyım o kadar kötüyüm ki mideme taş oturmuş sanki evine gitmeyi bile düşünüyorum kızlar ne yapym sizce

kızlar 4 aydır konuştuğum biri vardı ama onun için o kadar çok uğraştım mücadele ettim ki mutlu olalım diye . Gerçekten seviyorum . Kendisi bazen umursadı bazen umursamadı yeri geldi tavırlarıyla kırdı bazen diyodum omunda bana içinde bişeyler var oda seviyor bazen de tam tersi yüz yüze olduğumuzda o kadar iyi anlaşıyoduk ki ama telefonla mesajlaşmak Mış aramakmış öyle bişeyler yapmıyodu hiç ben mesaj atmayınca atmıyordu mesela :KK43: çok uğraştım İnan'ın hep değer verdim gurursuz oldum yeri geldi. Tartıştık bi kere beni her yerden engelledi bende onu unutmayı çok istedim biriyle sohbet ettim instagramda çok kısa bi muhabbet selamlaşmak gibi devamı da olmadı zaten . Neyse ben yine uğraştım falan döndürdüm kendime son birkaç gündür çok farklı olmaya başladı güzel şeyler söylemeye başladı dün buluştuk . İnstagramıma baktı 1 ay önceki mesajı gördü ve şok oldu tabi zaman kaybısın dedi çıldırdı daha istemiyorum seni görmek falan dedi ama zamanında bana sevgili değiliz ben bağlanamam vs öyle şeyler söylemişti hep ondan hiç değer ilgi görmemiştim hep ben uğraşıyordum ifade etmeye çalıştım kendimi unutmak istedim seni o ara bitmişti dedim konuştum dedim konuşmakta merhaba nasılsın işten falan 1 sayfalık kısa kısa şeyler o kadar. Sevgili değiliz diyen sendin dedim artık o anda yaptığı bütün umursamazlıkları söyledim. Git tamam dedi yarın konuşuruz dedi engellemycem dedi . Sabah bi uyandım heryerden engellemiş arkadaşımdan yazdım Onuda engelledi :KK43:( yarın karşısına mı çıksam İnan'ın ne yapcamı bilmiyorum kendimi mi suçlamalıyım o kadar kötüyüm ki mideme taş oturmuş sanki evine gitmeyi bile düşünüyorum kızlar ne yapym sizce
Yapma etme diyecegiz ama sen dinlemeyeceksin
Yalvaracaksin
Aglayacaksin
Gurursuz olacaksin
Onun bi tarafini kaldiracaksin
Sonuç mu istediğinde seni mutlu edecek istemedinde sana degersiz oldunu hissettirecek.
Valla secim senin simdi otur kimin için ne yapiyorum diye düşün

Adam hiç bir zaman çokta gönüllü degilmişki ne bileyim insanlar çok güzel şeyler paylaşır falanda ona üzülür unutamaz falan siz sizinle olmaya zorlamışsınız adamı resmen oda ilk olayda kaçmaya fırsat bulmuş

Baskasiyla konustugun an bu is bitmeliydi. Geri dondurdum, guzel seyler soyledi , farkli davrandi. Eee adam arada mesajlastigini gormus ne bekliyordun ki.Ahh canim kiyamam deyip sarilmasini mi?

Baskasiyla konustugun an bu is bitmeliydi. Geri dondurdum, guzel seyler soyledi , farkli davrandi. Eee adam arada mesajlastigini gormus ne bekliyordun ki.Ahh canim kiyamam deyip sarilmasini mi?
Ben yokken nasilda güzel msjlasirmis,aman da nasıl güzel selam verirmiş diye kur yapması lazimdi.Adam yanlış yolda.

Evet aldatmışsınız,
O da ayrılmış
Zatı şahanelerine haksızlık yapmışsınız :KK53:
Şaka mısınız ya?
Cidden soruyorum?
Sizin yaşlarınızda nasıl bir akıl tutulması yaşanıyor da değer vermeyen karşı cins uğraşılıp geri döndürülüyor falan?
Sahi yaş kaç?

Bence artik gururunu ayaklarinin altina alma...adamin ayrilmak icin bahanesi yok...bahane buluyo kendince sen uzulurken o simdi oohh bahanemi buldum ayrildim diye seviniyodur :işsiz:

uğraşıp geri döndürmek nasıl oluyor?
yalvarıp yakarıyormusunuz yoksa ikna süreci olup dil mi döküyorsunuz..
adam zaten istemiyormuş aradığı bahaneyide bulmuş sizde biraz gururlu davranıp çıkmayın karşısına bir daha..

uğraşıp geri döndürmek nasıl oluyor?
yalvarıp yakarıyormusunuz yoksa ikna süreci olup dil mi döküyorsunuz..
adam zaten istemiyormuş aradığı bahaneyide bulmuş sizde biraz gururlu davranıp çıkmayın karşısına bir daha..

Zaten bitmis bir seyken, neden adı "aldatmak" olsun ki? Adam zaten buldugu en ufak fırsatta koşu ayakkabılarını giyip sizden kacıyormus. Simdi o ayakkabıyı giyme sırası sizde. Bu sacma sapan belirsiz iliskiyi bu sekilde bırakıp, gelecege dogru kosar adım ilerleyin. Adamın kapısına falan da gitmeyin, bittiyse bitmistir. Daha fazla irdelemeye gerek yok.

Zaten bitmis bir seyken, neden adı "aldatmak" olsun ki? Adam zaten buldugu en ufak fırsatta koşu ayakkabılarını giyip sizden kacıyormus. Simdi o ayakkabıyı giyme sırası sizde. Bu sacma sapan belirsiz iliskiyi bu sekilde bırakıp, gelecege dogru kosar adım ilerleyin. Adamın kapısına falan da gitmeyin, bittiyse bitmistir. Daha fazla irdelemeye gerek yok.
Haklısın canım . Mideme bişey oturmuş sanki öyle bişey oluruna hani :/ inşallah geçer gider herşey

Back