• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

naz-ar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
10
6
1
34
Slm kizlar esim beni aldatti(gayri mesru bi cocuk yapmis) bosanmayi düşünüyorum iki cocugum var bi de 6 aylik hamileyim mahkemede bana verilecek haklar nelerdir nafaka tazminat vs.. Yardim edin lutfen

Slm kizlar esim beni aldatti(gayri mesru bi cocuk yapmis) bosanmayi düşünüyorum iki cocugum var bi de 6 aylik hamileyim mahkemede bana verilecek haklar nelerdir nafaka tazminat vs.. Yardim edin lutfen
Eşine ve hem de diğer kadına tazminat davası açabilirsiniz. Evlendikten sonra elde edilen mallar ortaktir. Ev araba vs.çocuklar kaç yaşında.çocuklar ve kendiniz için nafaka.

Aldatmayı gecmiş cocugu bide var ikinci aile hic mi farketmedin .mallarin yarısı alirsiniz bildigim kadarıyla

Şimdi kızacaklar bana ama ben yinede söyleyim fikrimi.o kocayı boşayıpta ekmeğine bal sürme sürünsün köpek.maddi durum iyiyse belli bi birikim yap kendini güvenceye al.şimdi boşansan onun yolunu açacaksın o karıyla mutlu huzurlu yaşıcak ayağına dolanan olmıcak süründür bence o karıyada ağzının payını ver herşey öyle kolay olmamalı hamilesin bide yazık günahtır sana.

Aldatmayı gecmiş cocugu bide var ikinci aile hic mi farketmedin .mallarin yarısı alirsiniz bildigim kadarıyla
Aldattigini biliyodum ben sadece telefon gorusmeleri saniyodum cocuklarim icin sabrediyodum bu hamileligim de kaza oldu zaten nasibi varmis ama cocuk oldugunu duyunca kesin kararim birakicam onu

B
Eşine ve hem de diğer kadına tazminat davası açabilirsiniz. Evlendikten sonra elde edilen mallar ortaktir. Ev araba vs.çocuklar kaç yaşında.çocuklar ve kendiniz için nafaka.
kızım 6 oglum 4 yasinda bide geliri 4500 tl civarinda bize ne kadar duser acaba sonra cocuklarimla magdur olmayalim

Eşin hangi çocuğuna önce nafaka ödeyecek çok merak ettim.

Sen çalışmıyosan çalışmak zorunda kalırsın bosanirsan dediğim gibi adamın 4 cocugu var size 3bin nafaka vermez yani mahkeme, adam kendine de diger çocuğuna da bakacak çünkü

Kadin beni kandirmis diyo korundugunu soylemis diyo ki zaten fark etmez veraver olmus sonucta

Kadın korunsa ne olacak ki? Ya hastalık varsa kadında. sana da taşısaydı. Hiç mi düşünmüyor. Kondom kullanmak bu kadar mı zor? Küçücük bir lastikle hem hastalıktan korunacak hem de çocuk olayını kafaya takmicak.

En çok korktuğum şey şu hastalık olayı. Eşime hep diyorum ne halt edersen et umrumda değilsin. Bana bir hastalık taşırsan pislik birinden seni öldürürüm diyorum..

Back