Aldatma Konusu

görüşmeyi düşünmüyorum bu olaydan sonra zaten..... dün gece telefonda baya bi payladım.....

Sadakat her iki cins içinde aynıdır ihanette.Görüp duydugumuz okudugumuz birçok aldatma/aldatılma konusunda erkekler tarafından hep bu cinsiyet konusu söylenir durur..Hatta bazı kadınlar tarafındanda savunulur bu ''erkeğin elinin kiri kadının namussuzluğu'' meselesi..Ki bu çok garip gelmiştir her zaman bana..

Kaldıki ihanet bana göre şeref-namus meselesi değildir.Doğrumudur değildir..
Bu bana göre görüş meselesi ve seçim meselesidir.

Sınvda doğru bildiğin seçeneği seçmek yerine
Kafanı herhangi birşey karıştırır sende yalnış seçeneği seçersin..
Doğru cevaptan eminsindir ama diğer şık
Acaba böylemi acaba şöylemi diye takılır kalır kafana..
Aynı bunun gibi bir durum...bence aldatmakta.....

Her insan hata yapar..
Böyle konularda benim başıma gelmez bilmemne diye atıp tutan herkezi ''KOMİK'' buluyorum..

Bunlar hepsi ayrı meseleler gerçekten üzerine çoook konuşulur..

Ben bahsettiğin arkadaşınla aranızda geçen bu konuşmayı görmedim yazdıysanda daha önce.
Şimdi gördüm.

Arkadaşına anahtarı neden verdiğini sormuşsun..
Oda çok yakın arkadaşım ve ilk defa başıma böyle birşey geliyor ne yapağım bilemedim verdim.
Gibi bir konuşmanız olmuş..
Benim bir önceki yorumum bunaydı.

Arkadaşının tutumu yalnış olduğu gibi birde düşünceleride çok yalnış.
Ama bunun büyük şehir küçük şehir ile hiçmi hiç alakası yok.
Arkadaş çevresiyle alakası var..
Ailesiylede çok alakası var..
Hiçbiri olmasada yapmak istersen yaparsın..
Hayatta birçok kez sınanıyoruz birçok kez sınav veriyoruz..
Hep önümüzde belli yollar-şıklar oluyor..
Duruma göre oan hangisinin bizim için iyi olucağını düşünüyorsak
Onu seçiyor ve o yolda ilerliyoruz.
Bu herkonuda oldugu gibi bu konudada böyle..
Hiçbirşeyde yaşadığın cevre,aile tamamen etken olamaz.
Hiç demiyorum bakın..''tamamen'' diyorum..

haklısın aslında..... ama ben de şaşkınım bu olay olduğundan beri..... ne yapacağımı ne düşüneceğimi kime güvenim kime güvenmeyeceğimi bilmiyorum artık..........................

Bence bu şahıs o bu bahane daha cinsel yönden kendini tam olarak doyuramamış birisi. Yani yaşamak istiyor birşeyler içinde var. Ama bir yandan da ciddi ilişki olsun isteği var acaba ikisini de bir arada yürütebilir miyim tarzında ağzını yoklamış. Sanki bilmiyor mu senin böyle şeyleri kabullenemeyeceğini ve ayrıca ilk kez oldu anahtarı verdim lafına da inanamıyorum var birşeyler onda cinselliği yaşamak istiyor bunu da nasıl anlatacağını becerememiş.

ne demek istediğini ne yapmak istediğini anlamak istiyorum ama anlamıyorum haklısın galiba

haklısın aslında..... ama ben de şaşkınım bu olay olduğundan beri..... ne yapacağımı ne düşüneceğimi kime güvenim kime güvenmeyeceğimi bilmiyorum artık..........................

Bak ''balık baştan kokar'' diye bir söz var bilirsin..Ben inanırım bu sözün doğruluğuna.Adamın sözleri hal hareketleri seni gerçekten rahatsız ettiyse sil at derim..Arkadaşına anahtar verme meselesi ayrrı.
Hal hatır meselesi haline gelmiştir..Zaten daha öncede aldatmış eşi onu affetmiş.Onlar bunu kabullenıyor ben neden arkadaşımla aramı bozıyım diye düşünmüş olabilir..Bu ayrı.Ama az önce söylediğin konuşma arkadaşıında aynı düşüncede olduğunu gösteriyor.Ozaman ileride oda aldatıcak eşini?Hiçbirşey sebepsiz değildir.Sana bu konuyu anlatmasındada vardır illaki bir sebep

ilk def abaşına gelmiş böle bişey o yuzden anlatmış kendisinin söylediğine göre..... aslında kafama allak bullak oldu yaaaaaa.....

gerekten bana öylesine mi anlattı???? yoksa öyle birşey yapacak da ağızımı mı arıyor acaba???? anlayamadım ki ben

Son düzenleme:

Anlayamazsınki..
Kimse anlayamaz..
Bazları ne alaka der?
Bazıları evet der..
Yani hiçbirimiz fikir üretmekten öteye geçemeyiz.
Hoşlanıyorsan bahsettiğin kişiden biraz zamana bırk
Bu olay aklından çıkmasın bunu destekleyici hareketleri olucakmı olmıcakmı bak bir süre..
Eğer hoşlanma gibi bir durum yoksa hiç ağrıtma başını..
Bırak uğraşma derim ben.

ona karşı olumlu şeyler düşünüyordum ama sadakat herşeyden daha önemli benim için. böyle olunca kafam cok karıstı.

ona karşı olumlu şeyler düşünüyordum ama sadakat herşeyden daha önemli benim için. böyle olunca kafam cok karıstı.

Arkadaşı bunu yapıyor diye oda aynsını yapıcak diye birşey yok.Bu çok saçma..
Ama sizin ikinizin konuşmasında verdiği cevaplar düşündürüyor insanı..
Ayrca birde diyelimki aldatmaya öok meylli biri bahsettiğiniz kişi..
Bu sizide aldatıcakmı demek.?
HAYIR..
İnsanlar değişir..
Büyür,fikirleri değişir,bakış açıları değişir değişirde değişir
Bugün çok doğru oldugunu düşündüğümüz birşey..
Yarın herhangi bir sebeple çok yalnış gelebiliyor
Olabiliyor böyle şeyler..
Çooook insan gördüm burada normal hayatımdada gördüm böyle kişiler
Kocam asla aldatmz derdim hiç beklemezdim bilmemne..
Onlar güvenmiş te evlenmiş..
Demek istediğim belli olmuyor böyle şeyler.
Bazı şeyleri yaşamadan öğrenemeyiz..

işte aslında emin olamk da yetmiyor bazen...... emin olmayı bi kenara bıraksak da şüphelenerek ne yapabilirim ki ben bu insanlar kafam karısık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…