Aldatma Konusu

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
Sizce bir evlilikte yada ilişkide bir erkekle bir kadının aldatması eşdeğer midir? erkek aldatırsa adı "gecelik" yada "öylesine" mi olur? kadın aldatırsa "eşini sevmediği için mi aldatır? erkek eşini çok severken de aldatabilir mi?

Yeni tanıştığım ve henüz bir kez gördüğüm bir insan, "erkeklerin aldatırken beyinlerini kullanmadıklarını, eşlerini çok sevseler de gecelik öylesine ilişkiler yaşadıklarını söyledi" erkekler yapabilirmiş ama kadın asla yapamazmış...... erkeğin aldatması sadece hormonal ve fiziksel bir olayken kadının aldatması duygusalmış. kadın eşinde bulamadığı mutluluğu dışarda ararmış işte bu yüzden kadının aldatması erkeğin aldatmasından çok daha ağırmış...........

ayrıca bu insan bir arkadaşına bikaç günlüğüne kendisi evde yokken kendi evinin anahtarını veriyor. arkadaşı bir arkadaşımı getireceğim diyor. getireceği arkadaş kız...... ama şurda sorun var ki adam evli ve bir küçük çocuğu varmış..... eşini çokkkk seviyormuş..... ama nedense!!!!!!!!! aldatıyormuş...... arkadaşına evimin anahtarını sana veremem diyememiş. kaç yllık arkadaşıymış...... falan filan...... iha bi de şu var ki: "ben ne deyim ki erkek adama!!!!! yakın arkadaşım bi de hayır diyemedim!!!!!!!!!!!"

ben ona neden böyle bişeyeizin verdin dedim sert konuştum..... o da dedi ki, başıma ilk defa böle bişey geliyor.... ben de şaşırdım onun için sana söledim . sana sölemeseydim haberin bile olmazdı.... bundan sonra böle bişi olursa sölemem........

işte sırf bu yüzden bu insandan ilk görüşmemden sonra soğudum.............

siz de fikir verirseniz sevinirim............. teşekkür ederim.............

Ben sevdiğimi bilimsel olarak tensel olarak düşsel olarak paylaşamam arkadaş ! Adını ne koyarlarsa koysunlar bende sevdiğimi asla aldatamam.
Aldatmak aldatmaktır asla tahamülüm olamaz açıklamalar okuyarakta bunu yapanlara asla hak veremem.
Saçma geliyor.Sevdiğim adam karşıma geçecek bunları açıklayacak oldu.....

Kişiliksizliklerine ne güzel kılıflar uyduruyorlar öyle.Kadının aldatması da erkeğin aldatması da eş değerdir bana göre.Teni benden başkasına değecek bende aa ama olur mu kalbi,aklı bende diyeceğim.Yok artık.Bir insan gerçekten seviyorsa,hormonları da tavan yapmışsa başka birini aramaktansa yine sevdiğine koşar bu kadar basit.Yapacak edecek ama benim ki tek gecelikti duygusal bir şey yok diyecek utanmadan.Ya sonra?Kadının ruhsal çöküşü ne olacak?O çok sevdiği insanın olmadık bir hale gelmesinin bir manası yok mu?Ne yazık ki böyle düşünen biri sürü saçma sapan insan var.Ancak kendini,haddini bilen insanlarda var.Soğumakta çok haklısınız.​

henüz yeni tanıştık..... arkadaşı eşini aldatmış bi defa yakalanmış, eşi affetmiş..... adam hala aldatıyor ama kadını.....

ben hiç affı olmaz öyle bişeyin dedim...... o da bana dedi ki "HİÇ Mİ?"

neden bunu sordun dediğimde tepkini ölçmek için falan dedi...... ama inandırıcı gelmiyor bana........

ya zaten o Allah korusun..... büyük konuşmak istemiyorum..... ama........ yani eşinin aldattığını düşün onun tenine başka bir ten deyiyor.... sonra nasıl dokunacaksın o tene aklına gelmeyecek mi? yani... bir de bana diyor ki "ben su an bile birisine bakarken içim rahatsız oluyor bakamıyorum" bi de üstüne bunları söylüyor...... ben de aldatma bir defa da olsa asla affı olmaz hiç dedim..... o da bana dedi : "hiç mi?" neden hiç mi diye dordun dedim.... tepkine baktım dedi........ ben sana söylesem aynı şekilde hiç mi? diye dedim..... sinirlendirme beni dedi....... kadınla erkeğin aldatması aynı değil dedi..... soğudum evet......

Erkek adam aldatır.. Ne olmuş canım bir gece geçirdiyse hiç anlamı yok nasıl olsa. Erkek bu yani boru mu? Çapkın adam işte.. Ya eşi de hiç tatmin edemiyor ki adamın gözü dışarı kaymış vs vs. Gene ucunu kadına dayarlar adam aldatır kadın kadın olsaydı da adamına sahip çıksaydı derler sonra. Ahlaksızlık bu yavuz hırsız ev sahibi bastırır gibi maalesefte toplumun artık değişmesi gereken normları da erkeklerden yana. Suçlu adamın eşi. Ya da o tek gecelik kadın adı üstünde şey o adam ise masum tabiki. Ya dinimizde zina zinadır. Allahu Teala kadın ve erkek olarak ayırmamış, erkek adam yapar nasıl olsa deyip onları mazur görmemişken bizim bu topluma ne oluyor ki daha küçüklüklerinden beri adamların bu ahlaksız davranışlarını hoş görüyor. Dinde cezası belli evliyken başka biriyle zina eden kadın ya da erkek recm edilir en ağır ceza. Bir de şu var erkek her tür haltı işler kınamak şöyle dursun aksine överler teşvik ederler. Kız sokakta bi erkekle konuşurken görüldü diye öldürülür ki dinimizde bizzat o işi yapan kadın bile öldürülmeyip sadece kırbaç cezasına çarptırılır öldürülmez. Yani bu kadar kadın erkek ayrımcısı olan bir toplumda yaşıyoruz ve bahaneleride din oluyor halbuki ne dinde ne insanlık adına böyle saçmalık yok. Cidden bunlar değişmeli artık ve işin doğruları insanlara anlatılmalı.

Soğu ve buz gibi kal sen canım, bu adamdan hayır gelmez. Konuştukça batıyor, maaşallah daha ilk görüşmede ne cevherler yumurtlamış öyle. Her eve lazım bundan bir tane, tam idealimdeki erkek walla

Soğumakla haklısınız yani ya kendine güveni yok ne bileyim sorunu var kendince kabul ediyor.
Yoksa eğer bir sorun cidden çok rahat ya da çook saf... İnsanları anlayamayız ne durumda olduklarını
.

Son düzenleme:
Soğumakla haklısınız yani ya kendine güveni yok ne bileyim sorunu var kendince kabul ediyor.
Yoksa eğer bir sorun cidden çok rahat ya da çook saf... İnsanları anlayamayız ne durumda olduklarını
.

bi de diyor ki bana: "biz seninle görüşmeden önce bile kimseye bakmadım. bakamam zaten falan diyor" tabi o da işin kıvırma tarafı.....

Soğu ve buz gibi kal sen canım, bu adamdan hayır gelmez. Konuştukça batıyor, maaşallah daha ilk görüşmede ne cevherler yumurtlamış öyle. Her eve lazım bundan bir tane, tam idealimdeki erkek walla

Allah'a şükürler olsun ki hemen düşüncesini belli etti.... etmeseydi ya sonra öğrenseydim.... Allah korusun..... hem diyor ki bakamam senden başkasına diyor hem de kadınla erkeğina aldatması aynı değil diyor salak ya sinir oldum valla..... bu düşünce yapısına sahip bi insana nasıl güvenilir ki....

aslında toplumdaki baskıyı yapan erkekler, kadınları buna uymak için zorlayan erkekler.... kadın erkek eşit değil diyen erkekler.... suçu kadına atanlar yine erkekler..... kendileri toplumu bu hake getiriyor.... ama kadınlarında artık bu devirde buna izin vermemeleri gerek....... ister erkek olsun ister kadın olsun eşini yada sevgilisini seven insan hiç bir şekilde başkasına bakmaz....... bakamaz zaten bakabiliyorsa da sevmiyor demektir bende bu böyle.......

bi de diyor ki bana: "biz seninle görüşmeden önce bile kimseye bakmadım. bakamam zaten falan diyor" tabi o da işin kıvırma tarafı.....

Tabi tabi kesinn öyledir... İnanın zor sorunları olan kadınların hariç mecburen kabullenen kimse yoktur.
Ama arada istisnalar çıkabiliyor belki içinde çok büyük fırtınalar kopuyor belk artık o adamı sevmiyor ne bileyim.. o zaman da boşan derler adama..
Garip.. olsun böyle düşüncelerin saçma olduğunu çok şükür biliyoruz tatlım.

Son düzenleme:

Çok şükür ki düşüncesini belli etti hemen. güvenmek önemli. emin olmak gerek. arkamı döndüğüm anda bir başkasına bakacak değil, arkamı döndüğüm anda bile hala bana bakıyor olan bi insan gerek..... ki hepimizi için böyle. Allah hepimizi kötü insanlardan korusun, iyi olanlarla karşılaştırsın inşallah.....

Son düzenleme:

Bahsettiğiniz konuların hepsi tartışmya açık konular.
Dolayısıyla sanal ortamda ben böyle bir tartışmaya dahil olmak istemediğimden yorum yapmıcam aldatma aldatılma neden falan filan meselesine..
Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız anahtarı veren..
Da ben siz ondan neden soğuyorsunuz onu anlayamadım..
Zaten erkek arkadaşınız gayet ''NET'' bir şekilde anlatmış size durumu..
Başıma ilk defa geldi böyle birşey..verdim anahtarı ne yapcağımı bilemedim çok yakın arkadaşım diye..
Vermeliydi vermemliydi meselesinede girmicem..​

Son düzenleme:
Gerçekten seven kadın ya da erkek yapamaz aldatamaz. Arkadaşınızın arkadaşı eşini aldatıyorsa eşini sevmiyordur bana göre sadece sevdiğini sanıyodur. Erkekler sevse de aldatır kelimesine katılmıyorum bu tamamen vicdansız erkeklerin uydurduğu saçmalıktır.

mydarkheart, simdi sen sevgilinin arkadasina ( evli ve cocuklu oldugu halde ) anahtar verme olayina boyun egersen.
Bilki bir gün sende onunla evlenirsen seninde basina gelecektir.
Belki o arkadasida esine bir kiyak gececektir günün birinde.
Böyle basit insanlarla konusma, böyle igrenc olaylarinda icinde olma derim bir ablan olarak.
Dürüst ve serefli olan bir erkek olsun, senin sevdigin kalbini verdigin adam.
Kadin erkek ayirimi yapan bir beyin ne kadar saglikli olabilirki?

sevgilim değil ama yeni hatta ilk defa 2 gün önce görüştüğüm birisi.... daha önce telefonda falan konustuk biraz öyle..... ben ona bu konu için kızınca bana dedi ki: "ben sana söylemeseydim senin haberin bile olmazdı, madem böyle tepki veriyorsun bundan sonra söylemem"..........

işte bende o yuzden soğudum kadın erkek ayrımını yapan bi insan..... hadi onu yaptı da....... eşini yada sevgilisini seven bi insan aldatmaz bence.......

işlerine geldiği gibi çeviyorlar lafı.... eski erkek arkadaşımdan hiç böle bi cümle duymamıştım mesela...... ne de arkadaş çevremden ne de ailemden.... ben büyük şehirde doğmuş büyümüş bi insan... bu yeni tanıstıgım insan küçük bi yere büyümüş....... çevrenin cok etkilediğini düşünüyorum ayrıca arkadaşlar da etkiliyor.... ee tabi bu da erkeklern işine geliyor...... parası olmaz, yakısıklı olmaz...... vs..... bi çok şey görmezden gelinebilir belki... ama Allah korusun Allah başa vermesin sadakatsizlik çok kötü bence....................

haklısın belki ama onun dah önce de karısını aldattığınıama karısının o adamı affettiğini söyledi..... ben de dedim ki:" böyle bişeyin asla affı olmaz." o da bana dedi ki: "HİÇ Mİ?" ben de: "HİÇ" dedim....... Sen olsan böyle bi soru karsısında ne dersin......

ve ben sonra ona sordum: " ben sana hiç affı olmaz mı aldatmanın" diye sorsam ne dersin dedim..... bana aynen şöyle karşılık verdi: "sinirlendirme beni! kadınla erkek aynı değil" "asla affı yok yüzünü bile görmek istemezdim" dedi.....

peki dedim o adamın eşi senden aynı şekilde evinin anahtarını isteseydi ne yapardın dedim...... "döverdim" dedi.....

Zaten pek bi bağlantınız yokmuş sanırım.Daha da uzatmayın derim.Ne kadar kaba saba bir adam.Lafa bak 'Döverim' Bir ortası yok ki.Ya çok rahat davranıp bir ahlaksızlığa göz yumup bir de yardımcı oluyor ya da çok kaba saba oluyor.Adam akıllı konuşup olmaz demeyi bilmek yok.Gerçekten konuştuğunuza değmez.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…