konuyu hiç okumaya bile gerek duymadım cevabım HAYIR.

Bu kadar midemi bulandıran az konu oldu burada. Tabi kocaniz melek o kadinlar özellikle rus dönmesi şeytan!!! Yersen

Kadınlarda garip kocanda garip .Garıpler dunyasıolsuk .Adamda mubarek ucana kacana yazmış

Okuyabildiğim kadar okudum lakin bunu sormanız bu kadar uzun ayrıntılı yazmanız saçma ve gereksiz. Neden diye soracaksınız da aldatmış işte cinsellik olsun olmasın ayrıca cinsellik yaşamadığını nereden bileceksiniz zaten? Bir değil kaç kişiyle konuşmuş. Kadınlara sövüyorsunuz sürekli yazdıklarınız da bir an eşinizi savunacaksınız sandım. O kadınların suçlu olduğu kadar konuştuğu kocanız da aynı seviye de onlara cevap yazıp umutlandırmış. Bir daha yapacak buna hiç şüpheniz olmasın kendisinden bağımlılık olmuş bir kere. Sizi de yedekte bulundurup evliliğini bitirmeden bunları yaşamaya devam etmek istiyor. Kızıyorsunuz belki yazdıklarıma ama ben de sizinkileri okurken sinirlendim. İşte bu ülke de bu yüzden çok fazla aldatma olduğu gibi aldatmaya devam ediliyor aynı evlilikte. Çünkü bu soruyu soran tek siz değilsiniz ben şaşkınlıkla bakıyorum cidden. Evlilik diye bir şey kalmadı zaten ki devam ettirme derdinde kadınlarımız çocuklarınız da zaten şahit olmuş yeterince soğumuşlardır. Ya aldatmasına tamam deyip kabul edeceksiniz ki boşanmamak demek bu demektir. Ya da boşanacaksınız ortası sizi şuan yazdığınız uzun metin gibi dolandırır durur. Son olarak sizi kaybetme korkusu olan değer veren bir koca tanımadığı bir bayanla böyle konuşmaz zaten bir de değil.

Zaten affedildikleri için yapmaya devam ediyorlar biliyorlar ki kadınlarımız aptal, merhametli ,saf ne denirse Gerçekten gereğinden fazla affeden kadın var e doğal olarak tekrar yaşıyorlar sonra vay efendim ben bunu yaşayacak ne yaptım :) Bizim akrabalarda ki kadınlarımız bile her erkek aldatır diyor ya gerçekten çok utanıyorum ya aynı ortamda olmaktan.

Kısa ve öz asla güvenme asla kendini yipratma daha fazla

Konu çok uzun okuyamadım çogu yerini ama eşiniz, kaba tabirle tan bir fırıldak o adamdan eş olmaz yol verin gitsin.. Hiç üzülmeyin..

Ben sadece bir kere yakaladım ve dönüp arkama bakmadım sormadım bile sadece yazışma vardı biride aynı yattigida yatmagida ben değerliyim çünkü karşı kadınada suç bulmadım çünkü kocam düzgün olsaydı zaten yazmazdi oğlum beş yaşındaydı şuan 16 yaşında ve gayet mutluyuz ikimiz affetseydim ya sinir hastası olacaktım sürekli kur kur yada birgece uyurken cinnet geçirip öldürecektim ben insanların ikinci bir şans hak ettiğine asla inanmıyorum evlilikte bir tokat atan yine atar birkere aldatan yine aldatir çünkü aldatmanın yatması kalkmasi sanalı reeli olmaz bence imkanınız varsa önünüze ve çocuklarına bakın

Kocaniz bildigin sapik yürümedigi bi ben kalmişim siz niye onu bu kadar masum gördünüz anlamadim.
Kac yillik evli olursaniz olun adamin gözü dişarda bu degişmicek.

Bu konu nasil sonuçlandı az cok tahmin edebiliyorum. Ama kadin kocasını korumamış bacılar... Bildigin yerden yere vurmuş. Derdini anlatmış hatta destansı bir üslubu var gereksiz...

Sevdiginden ve yalniz yoluna devam edemeyeceginden şu an yüzde 99 evli... Ama nasıl? Ruhundaki sızı hiç bitmedi bitmeyecek...

oncelikle adiniza gercekten uzuldum. siz bu adami gercekten seviyorsunuz ama yaptiklarina goz yumarak kendinize sayginizi yitiriyorsunuz maalesef. boyle yaptikca da adam ben neler neler yaptim hala benim yanimda,beni birakamiyor diye dusunerek iyice sapitmis ve sapitacaga benziyor. 28 yil dile kolay fakat bence coktan bitmesi gereken bir evlilikmis. erkeklerin %90'i akillanmiyor. her ne kadar pismanim bir daha yapmam vs deseler bile kisa bir sure sonra yine ayni terane. sizin yerinizde olsam coktan bitirmistim bu iliskiyi. lutfen siz de iyi dusunup tasinin.

Konu 6 Temmuz 2018 e ait. Üye son görülme tarihi ise 9 Temmuz 2018.

Konu 4 sene once acilmis. Bu 4 senede daha kac kadinla aldatmistir ohooo. Kolay kurulmayan yuvanin kapilari acilip, giren cikan belli olmayinca dingonun ahirina donuyor, yuvaliktan cikiyor.

Konuya bakmadım bile .Direk hayırrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…