- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
Ben mecbur biraktimDışarda yatma konusunda çok pasif kalmışsınız sanki
Sinir oldugum ve bir daha gec gelmesin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mecbur biraktimDışarda yatma konusunda çok pasif kalmışsınız sanki
Bacağıma vurdu derken? İttirmek derken? Sen halen bu kişiyle evlimisin en son seni annenlere götürmüştü bi kaç ay önce nasıl barıştın? Maşallah bide çocukmu yaptın bundan? Benimki kapı açılmıcak uyuyakalcam ha kapıda kafayı yer açıncada kızar nasıl duymazsın diye. Bu soğukta arabada yatılmaz hem. O temiz koku neyin nesi terslemesi falan bilemedim.Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.
Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.
Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.
Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum
Ne ayıpBen mecbur biraktim
Hala soruyor musunuz ? Eski konularınıza bir baktım da...
Eşinizi bence zorla evlendirmişler sizinle. Ne bir ilgi ne bir alaka!
Şu foruma yıpranıyorum yazmaktan yıpranmışsınız resmen. Eşinizin evliliğinizden önce ailesinin tasvip etmediği bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum ben sırf bu yüzden sizinle evlendirmişler ama eşiniz olacak hödük hala eski hayatını sürdürüyor. Yazık size üzüldüm konularınızı okurken. Daha 20 yaşındasınız ve bir de çocuk. DGS işini n’aptınız var mı bir gelişme ?
Vesvese etmişim derken ? İhanetle ilgili mi vesvese etmişsiniz ?Vesvese etmisim
Eski sorunlari yasamiyorum
Esim asla kari kiz mevzulariyla bekarken bile ilgilenmemis. Isinde gucunde bir insan.
Dgs yi de kazandim hemde yasadigim sehirde...
Bunlara cok sukur...
EvetVesvese etmişim derken ? İhanetle ilgili mi vesvese etmişsiniz ?
Dgs için çok sevindim,okulunuzu bitirip işinizi elinize alın.
Bir kadın olarak “karı kız” mevzusu yazdığınız için bu konu burada kapanmıştır.
Bazen benimkide geç geliyor ama ben ona böyle bi ceza vermem aptalmıyım ben alışır sonra canım sensizliğe alıştırma onuBen mecbur biraktim
Tamam canmBazen benimkide geç geliyor ama ben ona böyle bi ceza vermem aptalmıyım ben alışır sonra canım sensizliğe alıştırma onu
Artık kendine kalacak daha konforlu yerler bulur. Ya da bulmuştur. Sabaha kadar arabada uyunmaz çünkü donarsın bütün soğuğu çeker araba...Ben mecbur biraktim
Bence siz bu adami gozlemleyin o uyuduktan sonra sürekli tlfnunu kurcalayin gecmise falan bakın bisiler var gibi geldi banadaHormonlardan kurguluyor muyum
Yoksa biseyler gerçekçi mi ayirt edemiyoru...
Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Ben mecbur biraktim
Bisey yok canim teleofnunda...ya uyurken gece sessizce al telefonunu bir erkek telefonunu gizlemeye başlıyosa bunda sorun vardır kızlar. al bak telefonuna bilgisayar varsa arama internet geçmişine bak saf olmayın bu kadar birsürü yolu var senin telefonunu karıştırmıyorsa mesela teldemi konuştuğunu gördün aç senin telefonunun ses kaydını koy yakınında biryere telefon kaydetsin sonra dinlersin ne konuşmuş