• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor mu yoksa bende mi sorun var

Dun kayinvalideme gitmeyip evde yemek hazirladim. Esimde geldi yemegini yedi. Bir arkadasiyla kordona mal birakip gelcekmis. Kendi arabasi büyükmüş arkadasida oraya gidiyoe diye onla gitcekmis. Neyse gitti 9 olmadan. 10.30 aradm nerde kaldin diye. Birazdan gelcem dedi. Normalde 1 saatlik is bu. 11 bucukta gelmis. Bende zili duymadim. Disarda yatmis. 6 gibiUyaninca aradim gel dedim yok dedi arabada yattım dedi. Ama uyumamis hep whatsap fcebook girisleri var. 8 gibi geldi eve sabah koltukta yatti.

Neyse bugun gelmis elinde saklayarak ayicik ekmek. Nerden esti dedim. Sana almadim kendime aldim kenara koy diye verdim dedi.
Neyse ben cok kotuyum midem bulaniyoe surekli kusuyorum yataga geçtim. Uyandigimda kolyukta uyumus. Tv de kapali.
Kaldirdim
Geldi. Pantolonunu bile cikarmadi.
Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm.

Ben kalktim isigi yaktim ders calisaym bari dedim. Ama icim icimi yiyor..
Sordum nerde yaptin banyo.
Sozde her persembe günü cumaya hazırlık olsub diye eve gelir gelmez bannyo yapardi. Bugun yapmadi. Ustune temiz kokup telefonunu sakliyor.

Cevap vermedi. Ben tekrar edince ananin evinde yaptim. Dedi beni iktrip bacagima vurdu.
Kalktim yataktan.
Abartiyormuym bilmiyorum
Bacağıma vurdu derken? İttirmek derken? Sen halen bu kişiyle evlimisin en son seni annenlere götürmüştü bi kaç ay önce nasıl barıştın? Maşallah bide çocukmu yaptın bundan? Benimki kapı açılmıcak uyuyakalcam ha kapıda kafayı yer açıncada kızar nasıl duymazsın diye. Bu soğukta arabada yatılmaz hem. O temiz koku neyin nesi terslemesi falan bilemedim.

Hala soruyor musunuz ? Eski konularınıza bir baktım da...
Eşinizi bence zorla evlendirmişler sizinle. Ne bir ilgi ne bir alaka!
Şu foruma yıpranıyorum yazmaktan yıpranmışsınız resmen. Eşinizin evliliğinizden önce ailesinin tasvip etmediği bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum ben sırf bu yüzden sizinle evlendirmişler ama eşiniz olacak hödük hala eski hayatını sürdürüyor. Yazık size üzüldüm konularınızı okurken. Daha 20 yaşındasınız ve bir de çocuk. DGS işini n’aptınız var mı bir gelişme ?

Hala soruyor musunuz ? Eski konularınıza bir baktım da...
Eşinizi bence zorla evlendirmişler sizinle. Ne bir ilgi ne bir alaka!
Şu foruma yıpranıyorum yazmaktan yıpranmışsınız resmen. Eşinizin evliliğinizden önce ailesinin tasvip etmediği bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum ben sırf bu yüzden sizinle evlendirmişler ama eşiniz olacak hödük hala eski hayatını sürdürüyor. Yazık size üzüldüm konularınızı okurken. Daha 20 yaşındasınız ve bir de çocuk. DGS işini n’aptınız var mı bir gelişme ?

Vesvese etmisim
Eski sorunlari yasamiyorum
Esim asla kari kiz mevzulariyla bekarken bile ilgilenmemis. Isinde gucunde bir insan.
Dgs yi de kazandim hemde yasadigim sehirde...
Bunlara cok sukur...

Vesvese etmisim
Eski sorunlari yasamiyorum
Esim asla kari kiz mevzulariyla bekarken bile ilgilenmemis. Isinde gucunde bir insan.
Dgs yi de kazandim hemde yasadigim sehirde...
Bunlara cok sukur...
Vesvese etmişim derken ? İhanetle ilgili mi vesvese etmişsiniz ?
Dgs için çok sevindim,okulunuzu bitirip işinizi elinize alın.
Bir kadın olarak “karı kız” mevzusu yazdığınız için bu konu burada kapanmıştır.

Vesvese etmişim derken ? İhanetle ilgili mi vesvese etmişsiniz ?
Dgs için çok sevindim,okulunuzu bitirip işinizi elinize alın.
Bir kadın olarak “karı kız” mevzusu yazdığınız için bu konu burada kapanmıştır.
Evet
Insallah.
Kotu bir niyetle degil esimin tasvip edilmeyen iliskisi var dediniz ya ona ithafen yazdim.
Sevgililik gibi durunu olmamis yani

Ben telefonu açmayınca kırk kere eriyor üzerine ulaşabilecek biri varsa hemen onu arıyor. Değil kapı gerekirse o kapıyı kırardı yine dışarıda yatmazdı ilğiçmiş olay ama yinede günahını almayalım belki başka bir olaya kafası bozuktu olabilir

Ben mecbur biraktim
Sinir oldugum ve bir daha gec gelmesin diye

ya uyurken gece sessizce al telefonunu bir erkek telefonunu gizlemeye başlıyosa bunda sorun vardır kızlar. al bak telefonuna bilgisayar varsa arama internet geçmişine bak saf olmayın bu kadar birsürü yolu var senin telefonunu karıştırmıyorsa mesela teldemi konuştuğunu gördün aç senin telefonunun ses kaydını koy yakınında biryere telefon kaydetsin sonra dinlersin ne konuşmuş

ya uyurken gece sessizce al telefonunu bir erkek telefonunu gizlemeye başlıyosa bunda sorun vardır kızlar. al bak telefonuna bilgisayar varsa arama internet geçmişine bak saf olmayın bu kadar birsürü yolu var senin telefonunu karıştırmıyorsa mesela teldemi konuştuğunu gördün aç senin telefonunun ses kaydını koy yakınında biryere telefon kaydetsin sonra dinlersin ne konuşmuş
Bisey yok canim teleofnunda...
Kontrol ettm
Olaylar cozuldu
Sorun bendeymis

sorun sendemiymis. bak benim eski esimde aynen boyleydi. bir gun ben anneme gidiyorum deyip ciktim evden. o aksam yatagimiza baska kadin atti. eve polisle girip ikisinide dovdum ve evdeki herseyi kirip doktum. bir gorsen yuzune kimse bakmaz dedigimiz adamlara bile artik para icin bakan cok. sen kontrolu elden birkma... hamilesin iliski yasak vs bu sebepten aldatma ihtimali yuksek. guvenme ve gerekirse takip et bi taksi tutup. bir sey olmaz en azindan icin rahat olur.

buraya yazmakla cozum bulamazsin. kocana karsi hep iyi ol. ama gozun ustunde olsun

Back