• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor mu yoksa bende mi sorun var

canım dışarda yatması çok garip ayrıca anlattığın tepkiler çok normal değil vücudunu göstermemesi özellikle eğer ayrılırım kesinlikle diyorsan irdele varsa bir şey çıkar zaten ama ayrılmam diyorsan boşver karıştırma hiçbir şeyi hamilesin hemde yeni bu düşünce hormonlardan da olabilir bence düşünmemeye çalış zaten bir şey varsa asla gizli kalmıyor merak etme

Akışına birak diyorsun yani

Çok düzensiz bir hayatınız mı var? Niye arabada yatıyor ? Sonra üstünü çıkarmıyor? Sana davranışı da hoş değil. Ya birbirinizden çok kopuksunuz veya bir şey gizliyor bence.

Çok düzensiz bir hayatınız mı var? Niye arabada yatıyor ? Sonra üstünü çıkarmıyor? Sana davranışı da hoş değil. Ya birbirinizden çok kopuksunuz veya bir şey gizliyor bence.

Birbirimizden kopuk oldugumuzu düşünüyorum
Normalde eve geldigi gibi uzerini degistirir.
Duzensizlik var evet isi ve
Benim okulum dolayisiyla.

Bende davranisindsn hosnut degilim.

Akışına birak diyorsun yani
ayrılmayacaksan evet yüzgöz olmak da birşeyleri çözmüyor yanlış anlama ama sakın aldatıyor demiyorum anladığım kadarıyla başka sıkıntılarınız da olmuş belki soğukluktur ama adamı kapıda bırakma ben orayı yanlış anlamışım telefonlarını açmamazlık yapma belki ondan böyledir o eşin sonuçta senin bu tarz şeyler sevgiyi saygıyı öldürür

Eşinizin geleceğini biliyorsunuz ama yatıp uyumuşsunuz. Bu bana biraz garip geldi, onun anahtarı var mıydı? Ya da uyumadan önce buna bir çözüm bulmanız gerekmez miydi?
Eşin whatsapp face e girmesi normal. canı sıkılmış girmiştir ama oralarda ne yapmıştır orasını bilemeyiz. Hareketler normal değil, irdelerseniz altından illaki bir şey çıkar. Durumla yüzleştiğinizde yapacağınız bir şey yoksa boşuna orrtalığı ayağa kaldırmayın. Arkadaşlar yazmışlar, zaten eşiniz normal değilmiş. Öyle işte

normalde de böyle kapıyı açmama huyunuz var mı? belki adam ondan sizi merak etmeyip arabaya inip uyumuştur.

şimdi evime gittim kocam kapiyi acmadi ben olsam bende sinirlenirim terslerim de ... kocanizda hamile olmaniza ragmen hic merak etmemis cocugu herhalde tek basina yaptiniz ... ayrica telefonu ortaya birakmiyor sakliyorsa ben isgillenirim

Ben evde kapıyı duymasam telefonu açmasam eşim de anahtar olmasa bırak geceyi gündüz bile olsa o kapıyı kurar açar yani. Ne demek dışarda uyumuş şaka mıdır nedir?
Adam belliki bir haltlar çeviriyor ama siz de o kadar soğuk kanlısınız hayret ettim. Dışarda yatması nasıl sorun olmuyor?

"Neyse dedim sarilayim bu sefer temoz koktugunu farkettm. Normalde birgyn banyo yapmasa kokar.
Vücudunu da gostermemeue çalışiyor.
Telefonumu aldim hemen gozunu acti . Onunkisini aldim sandi ama almamistm."
şu kısım özellikle , acaba başka bir üyenin de başına aynen böyle bir şey mi gelmişti.
demek ki aldatan erkeklerin ortak tavrı bu oluyor

Back