- 13 Temmuz 2022
- 371
- 211
- 28
- Konu Sahibi cehennet06
Yıllarınızı verdiğiniz gerçekten çok emek verip çok sustuğunuz bir insan tarafından aldatılmak, kandırılmak, yok sayılmak vs gibi durumla nasıl başa çıkıyorsunuz. ( şuan asla bir sevgi yok ) eskiden sevdiğiniz sevildiğinize inandığınız bir insan tarafından bunları yaşamak çok acıymış asla bir sevgim falan yok ama bana yaşattığı bu eksiklik hissini ben bukadar acı çekmiş atlatmaya çalışırken onun hayatına bakıyor oluşu hatta başka biri için acı çektiğini düşünüyorum onunda buda beni yıpratıyor yani bilmiyorum arkadaşlar. Eskiye göre coooooook iyiyim öyle ağlama krizlerim vs yok ama ara ara aklıma geliyor ve üzülüyorum artık buda olsun istemiyorum bence 1 saniye bile aklıma gelmeyi haketmiyor :) aslında mantıklı düşünen bir kadınım ama uygulamada 0'm. Yani diyorum kendime seni mutsuz ediyor sonuçta o mutlu olsa ne olur. Onlayken mutlumusun hayır bırak kimle nerde mutlu olursa olsun sana faydası veya zararı yokki diyorum. Bakma stalk yapma şu malı diyorum.. olan sana oluyor ruh sağlığına oluyor düşünme diyorum ertesi gün tekrar bakıyorum tekrar düşünüyorum tekrar içim içimi yiyor. Alan temizleme falan yaptirdim artık oralara para döküyorum allahim =) Her yolu deniyorum valla kizlarrrrrrr güçlü kızlarr nasil iradeli umursamaz oluyorsunuz formül nedir =)