• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar fazla kaçmıyor mu ?

o zaman sorsun bu kadar dürüst madem işkinlenme hayatım sor bakalım ne diyecekmiş
birde çok çalıştığını görürse bırakmayabilirler

Calisiyor aslinda kendi isi disindada islerini goruyor onda bir problem yokta iste bellide olmuyor. Sorabilecegini sanmiyorum onu sorabilecek kisi 1 ay olmuş parayi sorardi simdiye..

Calisiyor aslinda kendi isi disindada islerini goruyor onda bir problem yokta iste bellide olmuyor. Sorabilecegini sanmiyorum onu sorabilecek kisi 1 ay olmuş parayi sorardi simdiye..

Şahsen işimi fazladan yarıyan birini çıkarmam ee başka işde yapıyormuş tamam
aslında bende paramı isterken utana sıkıla isterim kendimi kasarak yaparım bunu
hayırlısı takma kafana her şey olacağına varır

Değişmez;huyu bu. Ancak yediği kazıklardan zamanla törpülenebilir.

Aynı şeyi size ve yuvasına karşı da yapabiliyor mu ?

Şahsen işimi fazladan yarıyan birini çıkarmam ee başka işde yapıyormuş tamam
aslında bende paramı isterken utana sıkıla isterim kendimi kasarak yaparım bunu
hayırlısı takma kafana her şey olacağına varır

Sagol umarim dusu dugumuz sey degildir ozaman ne diyelim
Değişmez;huyu bu. Ancak yediği kazıklardan zamanla törpülenebilir.

Aynı şeyi size ve yuvasına karşı da yapabiliyor mu ?

Yok sirf disariya karsi iyi degildir banada iyidir ne verirsem onu yer onu giyer cogu zaman..birsey istersem yapmaya,almaya calisir
Gonlumude tutar evdede ilgili isten gelip yemek bile yapar ben evde oldugum halde yani evdede isi sever yardim eder
Genelde sakindir bir zararı yok yani
Tabi illaki tartismalar olabiliyor yinede biz hic tartismiyoruz diye birsey yok onlarda yipranma boyutuna gecmiyor ve bazi takintiları mevcut o takintilarda benimle ilgili degil zaten
Agresif yönüde var ama onu cok zorlamak gerekiyor.
Bu yasina kadar torpu tutmadiysa cok umitli degilim ama soylenmesem duramam

Yok sirf disariya karsi iyi degildir banada iyidir ne verirsem onu yer onu giyer cogu zaman..birsey istersem yapmaya,almaya calisir
Gonlumude tutar evdede ilgili isten gelip yemek bile yapar ben evde oldugum halde yani evdede isi sever yardim eder
Tabi illaki tartismalar olabiliyor yinede biz hic tartismiyoruz diye birsey yok onlarda yipranma boyutuna gecmiyor ve bazi takintiları mevcut o takintilarda benimle ilgili degil zaten

O zaman çok genetiğiyle oynamamak lazım :)

O zaman çok genetiğiyle oynamamak lazım :)

Şu iş konularında uyaniklik yapsa digerlerini gormemde yukardada arkadaslara açıkladigim sebeplerden işinden olması dusuncesiyle baya gerildim iyice birikenler toplandı işte

Benimki 10 yildan sonra degismeye basladi sukur...kendi istemedikce degistiremezsin.kendini.yormaktan baska bisey gecmez eline

Şu iş konularında uyaniklik yapsa digerlerini gormemde yukardada arkadaslara açıkladigim sebeplerden işinden olması dusuncesiyle baya gerildim iyice birikenler toplandı işte

Okudum mesajlarınızı.. Bence biraz sabredin. Söylemişsiniz söyleyeceğinizi zaten. Siz kafasına vursanız da gidip isteyecek gibi değil.

Şu maaş günü geçsin bakalım isteyecek mi ?

Okudum mesajlarınızı.. Bence biraz sabredin. Söylemişsiniz söyleyeceğinizi zaten. Siz kafasına vursanız da gidip isteyecek gibi değil.

Şu maaş günü geçsin bakalım isteyecek mi ?

Maas gununu geciremez ister mutlaka diye dusunuyorum ama alacagi para maas degildi ve 1 ay once almasi gereken bir paraydi buzamna kadar beklemesine sinir oldum soyledikce paramiz var diyip duruyor .. sanki baskasinin parasini istiyoruz alem bisey ,ondan cok benimki begendigi iş cikinca aninda gidecegini cok belli etti işyerine yapma etme dedim ,ablasi bile soyledi illa yapcagini yapti yalan atamazmismiş ,simdide eleman almislar suphelendim dedi bana ordan tutuştum asıl ..umarim umarim oyle birsey degildir bu issizligi yeterince cektim kaldiramayacagim daha dusundukce sinirlerim daha bozuluyor... basliyacam oyle durustluge -.-

Kendinde eksigi bildigi icin sizin gibi biriyle evlenmistir

Kendinde eksigi bildigi icin sizin gibi biriyle evlenmistir

Abir eksikligi yok gayet akilli,egitimli, isinde iyi biri aslinda ve sosyaldir cabuk kaynasir ama dedim ya bazen boyle saf saf seyler yapiyor. Anlam veremiyorum eksik oldugunu dusunse dediklerimin hepsini yapardi bende ben demistim demezdim gunumuz iyi niyet icin fazla kotu mesele burada...

Abir eksikligi yok gayet akilli,egitimli, isinde iyi biri aslinda ve sosyaldir cabuk kaynasir ama dedim ya bazen boyle saf saf seyler yapiyor. Anlam veremiyorum eksik oldugunu dusunse dediklerimin hepsini yapardi bende ben demistim demezdim gunumuz iyi niyet icin fazla kotu mesele burada...
Yani sen de oyle olsaydin haliniz nice olurdu onu anlatmak istedim
..Benim kocam da ayni.deliriyorum...

Kac yillik evlisin bilmem ama yillar gectikce cekemiyosun. Sanirim cocuk da yok galiba? Benim cocugum var ve esimin bu ozellikleri nedeniyle onunla ilgili de sorun oluyor aramizda..Oglum bigun dedi ki"babalar gerizekalidir ama anneler heeerr seyi bilir". Dusun artik

İstanbulda buyumeyenlerde var bu gibi huylar.

Buyuk kentte buyuyenler cin cin

Yok kız cok ilginctir ki esim dogma buyume istabulda.
2 tanede unv bitirmis daha aciktanda okuyor isi geregi yurt dislarina gitmis gormus biri insan iliskileri benden kat kat iyidir herkesle konusabilir filan ...
Iste oyuzden aklim almiyor yaptigi bazi seyleri desen ki koyde yada kucuk yerde buyumus bende anlarimda bu bir degisik örtüşmüyor bazi yaptigi hareketler

Yok kız cok ilginctir ki esim dogma buyume istabulda.
2 tanede unv bitirmis daha aciktanda okuyor isi geregi yurt dislarina gitmis gormus biri insan iliskileri benden kat kat iyidir herkesle konusabilir filan ...
Iste oyuzden aklim almiyor yaptigi bazi seyleri desen ki koyde yada kucuk yerde buyumus bende anlarimda bu bir degisik örtüşmüyor bazi yaptigi hareketler
;)))))) nerden buldun ki bunu...ailesi de boyle mi?

Back