- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
Konunuzu güncelleyin en iyisi
En iyi şekilde ayrılmışsınız. Yüz yüzeyken işler çirkinleşebilirdi. Cevap hakkı bile tanımadan engellemek lazım. Ama böyle olunca da acaba ne cevap verecekti diye düşünüyor insan
Umarım hemen atlatırsınız
Siz bunu buraya yazdıysanız, bir zaman sonra tatlı söze geri döneceksiniz. Bunun stratejisi mi olur Allah aşkına yüz yüze mi telefonlamı ayrılalım diye. Böyle bir şeyi duydunuz gördünüz basın tekmeyi. Heryerden engelleyin. Ona bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz. Siz hayatınızdan çıkarmayı kabullenin önce. O öyle birşey görse ne yapardı. Bi düşünün ya bırakın böyle adamları zaten henüz bekarsın.
Ben size aklınızı kaybettiniz demedim. Bu arada nekadar kızsanızda ben sizin adınıza sevindim.Ben bu ülkede düzgün yetişmiş erkek birey olduğunu düşünmüyorum. Varsa da çok çok az. Hepsi aç, egolu, gözü doymaz.Strateji falan yok. Basit bir soru sordum sadece. Geri dönmelik bir durum hiç yok çünkü ortada ufak tefek nedenler yok aldatma var. Buna rağmen ilişkiyi devam ettirecek kadar da aklımı kaybetmedim çok şükür.
İyi günler hanımlar. Bir senelik ilişkim vardı ve ilişkimin olduğu insan son zamanlarda instagramdan tanımadığı kızları eklemeye başladı. Rahatsız olduğumu söylediğimde "Sadece öylesine ekliyorum konuşmuyoruz bile, istersen al hesabıma, konuşmalarıma bak" dedi. Alıp baktım şüphelenecek bir şey yoktu ama silmiş olabileceğini de düşündüm tabi. Daha sonra bir fake hesap açıp o takip ettiği kızlara mesaj attım size mesaj atıyor mu bu şahıs diye onlarda konuşmaları ss attı. Hala inanamıyorum beni defalarca aldatmış, o tanımadığı kızlara nasıl yürümüş bir okusanız... Şimdi ben şehir dışındayım. Telefondan direk bitti ayrıldık yazmak değil evine gidip yüz yüze ayrılmak istiyorum, kıyameti kopartmak istiyorum ama bir yandan da haberlerde neler okuyoruz evine gitmek riskli olabilir. Sizce ben şimdi ne yapmalıyım? Şuan wp den konuşuyoruz. Durumu çaktırmadan 4 5 gün idare edip yüz yüze bağır çağır mı ayrılmalıyım yoksa direk telefonda bitirip her yerden engellemeli miyim? Canım çok acıyor ya ne salak salak hayaller kuruyordum, onun için ailemi bile karşıma almıştım. Lütfen yardım edin, yorum yapın özellikle aldatılan kadınlar varsa aranızda nasıl atlattınız hala inanamıyorum bu kadar salak oluşuma.
Bazıları o kadar iyi laf yapıyor ki sonunda sen bile özür diliyorsun kusura bakma yanlış anladım diye.Böyle erkek çok var ikna ediyorlarKonunuzu güncelleyin en iyisi
En iyi şekilde ayrılmışsınız. Yüz yüzeyken işler çirkinleşebilirdi. Cevap hakkı bile tanımadan engellemek lazım. Ama böyle olunca da acaba ne cevap verecekti diye düşünüyor insan
Umarım hemen atlatırsınız
Bazıları o kadar iyi laf yapıyor ki sonunda sen bile özür diliyorsun kusura bakma yanlış anladım diye.Böyle erkek çok var ikna ediyorlar
Özet : Erkeklere fazla güvenmeyin ve hiçbir zaman ailenizi bir erkek için karşınıza almayın.
Bağırıp çağırıp kotu sozler söyleyip neden kendini kuculteceksin ki? Artık bu ilişkiyi bitiriyorum. Hayatta başarılar de. Çık işin içinden. Aldatilma muhabbetine girmebile. Relax olİyi günler hanımlar. Bir senelik ilişkim vardı ve ilişkimin olduğu insan son zamanlarda instagramdan tanımadığı kızları eklemeye başladı. Rahatsız olduğumu söylediğimde "Sadece öylesine ekliyorum konuşmuyoruz bile, istersen al hesabıma, konuşmalarıma bak" dedi. Alıp baktım şüphelenecek bir şey yoktu ama silmiş olabileceğini de düşündüm tabi. Daha sonra bir fake hesap açıp o takip ettiği kızlara mesaj attım size mesaj atıyor mu bu şahıs diye onlarda konuşmaları ss attı. Hala inanamıyorum beni defalarca aldatmış, o tanımadığı kızlara nasıl yürümüş bir okusanız... Şimdi ben şehir dışındayım. Telefondan direk bitti ayrıldık yazmak değil evine gidip yüz yüze ayrılmak istiyorum, kıyameti kopartmak istiyorum ama bir yandan da haberlerde neler okuyoruz evine gitmek riskli olabilir. Sizce ben şimdi ne yapmalıyım? Şuan wp den konuşuyoruz. Durumu çaktırmadan 4 5 gün idare edip yüz yüze bağır çağır mı ayrılmalıyım yoksa direk telefonda bitirip her yerden engellemeli miyim? Canım çok acıyor ya ne salak salak hayaller kuruyordum, onun için ailemi bile karşıma almıştım. Lütfen yardım edin, yorum yapın özellikle aldatılan kadınlar varsa aranızda nasıl atlattınız hala inanamıyorum bu kadar salak oluşuma.
Eşiniz değilki tasını tarağını toplayım da kapının önüne koyayım onu rezil edip ağzıma geleni söyleyim deseniz bi erkeğe en büyük yara açan şey bence hanımefendiliğini koruyarak herşeyi bildiğini bunu haketmeğini ifade ederek uygun bi dille kendisiyle olamayacağını söyleyip saniyede ayrılman bu kadar beklemiş olman da bi mucize demekki çok yaralamamış sizi bu ihanet bağırıp çağırsan ne olacak düzgün bi karakter olsa zaten ihanet etmezdi.İyi günler hanımlar. Bir senelik ilişkim vardı ve ilişkimin olduğu insan son zamanlarda instagramdan tanımadığı kızları eklemeye başladı. Rahatsız olduğumu söylediğimde "Sadece öylesine ekliyorum konuşmuyoruz bile, istersen al hesabıma, konuşmalarıma bak" dedi. Alıp baktım şüphelenecek bir şey yoktu ama silmiş olabileceğini de düşündüm tabi. Daha sonra bir fake hesap açıp o takip ettiği kızlara mesaj attım size mesaj atıyor mu bu şahıs diye onlarda konuşmaları ss attı. Hala inanamıyorum beni defalarca aldatmış, o tanımadığı kızlara nasıl yürümüş bir okusanız... Şimdi ben şehir dışındayım. Telefondan direk bitti ayrıldık yazmak değil evine gidip yüz yüze ayrılmak istiyorum, kıyameti kopartmak istiyorum ama bir yandan da haberlerde neler okuyoruz evine gitmek riskli olabilir. Sizce ben şimdi ne yapmalıyım? Şuan wp den konuşuyoruz. Durumu çaktırmadan 4 5 gün idare edip yüz yüze bağır çağır mı ayrılmalıyım yoksa direk telefonda bitirip her yerden engellemeli miyim? Canım çok acıyor ya ne salak salak hayaller kuruyordum, onun için ailemi bile karşıma almıştım. Lütfen yardım edin, yorum yapın özellikle aldatılan kadınlar varsa aranızda nasıl atlattınız hala inanamıyorum bu kadar salak oluşuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?