Aldatılmanın en acı hali..

Kardelen tabiki seni kötüleyecek. Eşlerimiz aldatınca hep bizi kötüledi. Ben hiç ben ş.rfsizim, ayrılıp gitmeyi g.tüm yemedi, herkes benimle ilgilensin istedim, erkeklik gururum okşandı, konfor alanınımı bozmamak için ihanet edecek kadar küçüldüm vs. diyen birini hiç duymadım. Varsa yoksa karısını kötüleme derdindeler. Sen anneden babadan sorumlu değilsin. Yoluna bak. Elindeki herşeyi kullan. Dava dosyasına girsin msjlarını silme, sen kötü birşey söyleme. Davanı aç. Babanda ayılıp bayılabilir,sinir krizi de geçirebilir. Önemli olan sen neyin içindesin bunu bir görsünler. Sence problem babanın ailenin zor olması mı? Senin yaşadıkların mı? Önce ben demeden hiç birşeyi başaramazsın. Eşinin ailesini sil gitsin. Daha neyi anlatma derdindesin. Eşinde konuşsun dursun, istediğini söylesin. Hatta gitsin o insanla evlensin. Çünkü evli barklı adamların altına yatan kadınlara layık öyleleri.

Ben hiç kızı kocasından ayrıldı diye kalbine inen, felç geçiren, ölen ebeveyn görmedim. İnsanlar evlatlarını kaybediyor yine yaşamaya devam ediyor. Bu bahane artık eskimedi mi?
İşte bu yüzden konunun basında ben bu hikayaye inanmadım yazmıştım.
Ablası 10 yıl önce boşanmış hala anlatıyormuş, deliriyormuş adam.
Yahu evladını kaybeden aileler bile zaman içerisinde gülebiliyorken konu sahibesinin babası nedense habire kriz geçiriyor.
Ha tam boşanma mevzusunun fitili ateşlenecekken çaaaat telefonda babasının trafik kazası geçirdiğini öğreniyor.
Sanki türk filmi çekiyoruz burada.

Fazla melankolik takılıyorsun. Anlamıyorum seni defalarca aldatmış kendince sebeplerle geri dönmüşsün yani adamın sana ne demesini bekliyorsun? Affet her şey çok güzel olacak filan mı adamın söylediklerine üste çıkar tavırlarına şaşırmadım kumaşı bu olmasa baştan buna sebep olacak şeyleri yapmazdı zaten.
Ya boşanırsın ya da bu düzenin böyle gider başka bir yol olduğunu sanmıyorum senin için.

Yahu hangi kayın aile boşanırken karşı taraf için çoooook mükemmel insandı ama oğlum/kızım kıymetini bilemedi der ki ?
100 insandan belki 5'i.

Yanlışınız var, korkarak yaşamamışsınız. Ablanız çatır çutur boşanmış valla, halbuki babalarınız aynı

isteyerek hamile kalmadım diyorum nesini anlamıyorsunuz? Konuları yazan benim.Sanki ben bile isteye hamile kalmışım gibi yargılayamazsınız
Hani burada herkese ağzının payını vermeye çalışıyorsunuz, azarlıyorsunuz ya keşke eş, anne, babaya karşı da durabilseydiniz. Ha bir de her konuya bahane sunmayı biliyorsunuz doğum kontrol yöntemleri var, bununla ilgili de bahaneniz vardır gerçi. Eşiniz istememiştir, anneniz çocuk olsun düzelir demiştir vb.
Burada insanlara kafa tutup çemkirmek yerine başkası yazmış gibi kendi yazdıklarınızı okuyun önce. Kimse sizin kötülüğünüz İçin bişey demiyor, saldırmaktan vazgeçin.

Benim erkek kardeşim boşanmıştı. Eve geri geldi çocuğun psikolojisi alt üst olmuş. Ben de yeni evliyim doğal olarak eşimle çatışmalarım oluyor. İkimizde dik ve sert karakterliyiz. Anneme anlatamıyorum bir şey çünkü kadın ona üzülmekten bana üzülmesin diye ki zaten kolay kolay da anlatmam. Bir gün çok büyük kavga ettik anneme söylemedim tesadüfi öğrendi. O kadar üzüldü ki "ne demek bana söylemeyeceksin. Yürümüyorsa bitirirsin evliliği. Kardeşin boşandı diye sen de boşanamazsın diye bir şey yok" dedi.
Bu da benim kendi kendime girdiğim bir triptir

Babanız da amma babaymış yani boşanırsanız bu acıyla yaşayamaz ama kızının bu acıları yaşaması çok önemli değil az bi gözünüzü açın babanızın derdi sizin mutluluğunuz yuvanız değil elalem ne der boşanırken de herkese bakın bu videolar fotoğraflar aldatıldım demenize gerek yok gidip ailesine gösterince elinize ne geçecek sanıyorsunuz ?

Daha önceki konunuzdan farkı yok aynı meseleler..
Sadece sorunlar büyüyor büyüyecek.
Burda hepimiz aynı şeyi söyledik söylemeyeceksem edicem bu evliliği bitirin..
Aksi taktirde babanız daha çok üzülecek olaylar daha da büyüyecek çünkü.

Ben de bu söze katılıyorum gerçekten ama aldatilmissin ama nedenlerle ayrılmak istemiyorsun adam seni sözlü şiddete ugratiyor ama sen sesini çıkaramıyorsun ve psikolojin bozulmuş gerçekten yanlış anlama beni lütfen yorumlara göz gezdirdim yok şöyle yok böyle yazılmış ama hamilesin yani strese de girmemen gerekir düşük yaparsın zaten isteyerek kalmamissin seni zorlamış eşiniz bazen yafirgamak kınamak herkese kolay geliyor canını sıkma güzel bir kadınsın eminim buna ben ona yetemedim diye de düşünme ama gerçekten boşanmak istiyorsan babanı felam takma zaten senin arkanda durur ailen yaptığı hoş şeyler olmamış buna herkes kefil ama neden bu hale geldi adam hiç konusmadiniz mi yani bilemedim aldatmadım diye çiçekler alan şimdi niye sözlü taciz ediyor

Di mi di mi, evren resmen konu sahibi evli kalsın diye canla başla uğraşıyor, işe bak sen.

Konu sahibi arkadaşın da derdi babası filan değil.Babası göz felci geçirmiş , çalışmayan , çocuğu da olmayan kişi telefonda annesiyle konuşup " ah ah vah vah " diyip akşamına kocası ile yatakları mı ayırır "ben babamla ilgilenmek , onun tedavisinde yanında olmak istiyorum" diyip gidip kaç aysa babasının doktor hastahane süreçlerini mi yürütür?

Yani, ben olsam fırsat bu fırsat vınlarım, vıdı vıdı edemez kimse kocayı boşladın diye, baba bu, bugün bana yarın sana bu işler. İşte, kafada ayrılık fikri yok, yatak ayırıp aklı sıra koca terbiye edecek, elinde patlayacağını bile bile bu saçma yöntemi neden kullanır kadınlar hala anlamam.

Yani babaniz zaten hasta siz bisey soylemesenizde basina bisey gelebilir hep bahane bulmussunuz binlerce kez aldatilip hala daha birilerinden izin bekleyerek kocaniza o laflari siz vermissiniz hem ayrilamyip yaninda durup ne bekliyordunuzki? Adam bunu huy edinmis zaten

Bak bu hiç aklıma gelmemişti mantıklı

Bir de sanki her ailede sadece 1 çocuğun boşanma hakkı varmış gibi konuşuyorlar değil mi? Ablam boşandı, abim boşandı, kardeşim boşandı. Eeee? Ben boşanamam.
Ne alakaaağğğ diyorum içimden. Yemiyor artık kimse bu numaraları. Ama işte kk da açılan çoğu aldatma konularında aldatılan kadınlar aileleri için boşanamıyor. Ne acıklı

Aynı boşanamayan kadın hamile kalınca boşanmaya teşebbüs ediyor bu da çok ilginç.."babamın evine gidersem çocuğu için peşimden gelir özür diler" diye düşünülüyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…