Aldatılmaktan yoruldum bakarmısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_CikiLeta

CikiLeta gibi tatlısın...🍫
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
12.868
70.410
Merhaba hanımlar aldatılmaktan yoruldum evliliğimin 6 cı yılındayım, ayakta uyumuşum, geçen sene öğrendim, masjlarını yakaladım, eşim uyuyordu kız msj atmış aldım baktım tabi silmiş çoğunu, kalkınca gösterdim yalan söyledi erkek dedi, erkek ismiyle kaydetmiş ya, şüphelendim,başıma kaynar sular döküldü, dışarı ekmek almaya gidiyorum dedi, numarayı değiştirecek ya iyi gözünde gerizekalıyım, ama ben numarayı kaydetmiştim, gelince dur arayalım dedi aradı tam tahmin ettiğim gibi o ismi erkek arkadaşının kiyle değiştirmiş, aradı, avi aşkımlı falan konuşma hanım sevmiyor, ver dedim şu telefonu numarayı değiştirdin dedim biliyorum, aradım kendi telefonumla kız açtı kapattım kavga falan, kıza msj attım bana da yalan söylemiş dedi bekarım demiş 2 zi aldatmış yani, bide ben hamileydim 6 aylık 1 tanede kızım var 3 yaşında, ayrılacaktım o zaman yalvardı kendini öldürmeye kalkıştı, annemi arayıp söyledim arkamda dursaydı, ASLA afetmezdim, bugün yine gördüm bu da başka bir kız yine erkek ismiyle kaydetmiş, uyansın beyefendi sorucam ama yine Bi ton yalan söyleyecek zeytin yağı gibi üste çıkacak, kaydettim bu numarayı da, sabahlara kadar oyun oynuyor kadının son görülmesine baktım bunun gelip uyuduğu vakitte girmiş çıkmış daha da girmedi, eşimin telefonuyla aradım belki açar diye açmadı inşallah arar diye bekliyorum, WhatsApp kullanıyordu telefonu değiştirince yeni telefona açmadı neden açmıyorsun dedim işte dedi, açarsa kızın profili çıkar yalanı ortaya
çıkar, ne olur Bi. Akıl verin çıkmazdayım.

Bilmiyorum canım inat edersem mecburen durur, ne sınavı kıskanç ya güya evden Bi markete gitmeme izin verir yalnız asla Bi yere göndermiyor
Ama bir şey söylemek istiyorum şu konuyu okuyan tecrübesiz gençlere örnek olsun her zaman kişi kendinden bilir işi o dışarıda gördüğü kadınlara ne pis düşüncelerle bakıyor ki karısını tek bir yere yollamıyor bunun adı kıskançlık değil

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum, destek oldunuz, kalktığında sordum sana WhatsApp açtım dedim, iyi yapmışsın dedi, yeni arkadaşın da varmış dedim, iş arkadaşımın telefonu eşinin elinde dedi, başka Bi ülkede yaşıyor kadın adamın elinde avucunda yokmuş kendine yeni telefon alana kadar bu eşinden kalacakmış, yalan söylüyor diyeceksiniz, yanında oturdum aniden söyledim aradı açmadı eşim hem benim numarayla hem kendi numarasıyla aradı en sonunda erkek arkadaşı açtı yalandan abi bugün mesai varmıydı dedi adam da vardı dedi konuştular öyle hani ben gitsem arkamdan hemen halletse tamam yalan söylüyor derdim ama yanımda oldu herşey yenge daha gitmedi mi dedi eşim o da daha gitmedi dedi böyle işte ama güvenimi kırdığı için normal olarak şüphleniyorum herşeyinden, hakkınızı helal edin konu nasıl msjlara kapatılır... Mune abla.

Olabilir canım biri bana baksın yan yan bakar, makyaj yapmama bile izin vermiyor

Tartışmaya başlamadan önce mahkeme için delilleri toplayın. Kızın numarasını kaydedin, mesajların ekran görüntülerini alın. Arama kayıtları varsa ekran görüntüleri alın

Verilecek tek akıl boşanmanız adam kendini falan öldürmez yalan hikaye siz affettikçe devamı gelir
Sadece o defa affettim başka şansı yok artık biliyor ayrılacağını ailemin arkamda olduğunu da biliyor bu konuyu söyledim hallettik dedi sana söz vermişim niye yapıcam falan ama tabiki de hep tetik de olucam

Kesinlikle katılıyorum. Boşanmayacaksanız irdelemeyin, bu eşinizi daha da yüzsüz yapacaktır. Size karşı saygısı yok ama hepten beter olur. Naparsm yapayım boşanmaz der
Yok öyle bişey yapsaydı emin olun boşardım kesinlikle Bi daha kaldıramam asla

annenizden ne bekliyorsunuz bilmiyorum. Kimsenin arkanızda olmasını beklemeyin. Dimdik durun kararlı olun. Aldatmak bir defa affedilebilir. Ama 2. Asla.
sadece telefon görüşmesi mi ilişki yaşamış mı bilmiyorum ama başkasıyla birlikte olan adamı iyice muayene olmadan yatağıma da almazdım. Hpv kondomla bile bulaşıyor. Aman dikkat.

Huylu huyundan vazgeçmez.İlk defa aldatmasında basacaktın tekmeyi .Affettikçe erkekler diyorki başarsam yapayım affediyor .Numaralara devam .Karakteri bozuk boşanmayacaksan ,üstüne gitme çünkü değişmeyecek bunu bil .Boşanacaksan dillendirmeden ver mahkemeye .Elindeki delliler önemli onları mahkemeye sun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…