Kesinlikle katılıyorum. Boşanmayacaksanız irdelemeyin, bu eşinizi daha da yüzsüz yapacaktır. Size karşı saygısı yok ama hepten beter olur. Naparsm yapayım boşanmaz derBoşanmayacaksanız bence yüz göz olmayın. Yine aynı şeyleri yaşayacaksınız sonuçta.
Ama bir şey söylemek istiyorum şu konuyu okuyan tecrübesiz gençlere örnek olsun her zaman kişi kendinden bilir işi o dışarıda gördüğü kadınlara ne pis düşüncelerle bakıyor ki karısını tek bir yere yollamıyor bunun adı kıskançlık değilBilmiyorum canım inat edersem mecburen durur, ne sınavı kıskanç ya güya evden Bi markete gitmeme izin verir yalnız asla Bi yere göndermiyor
Olabilir canım biri bana baksın yan yan bakar, makyaj yapmama bile izin vermiyorAma bir şey söylemek istiyorum şu konuyu okuyan tecrübesiz gençlere örnek olsun her zaman kişi kendinden bilir işi o dışarıda gördüğü kadınlara ne pis düşüncelerle bakıyor ki karısını tek bir yere yollamıyor bunun adı kıskançlık değil
Haklısın tam emin olamadığım için, emin olsaydım telefonu yüzüne çarpardımSizi oyle sindirmis ki hesap sormak denirse artik bunun icin uyanmasini bekliyorsunuz..baska sozum yok
Tartışmaya başlamadan önce mahkeme için delilleri toplayın. Kızın numarasını kaydedin, mesajların ekran görüntülerini alın. Arama kayıtları varsa ekran görüntüleri alınMerhaba hanımlar aldatılmaktan yoruldum evliliğimin 6 cı yılındayım, ayakta uyumuşum, geçen sene öğrendim, masjlarını yakaladım, eşim uyuyordu kız msj atmış aldım baktım tabi silmiş çoğunu, kalkınca gösterdim yalan söyledi erkek dedi, erkek ismiyle kaydetmiş ya, şüphelendim,başıma kaynar sular döküldü, dışarı ekmek almaya gidiyorum dedi, numarayı değiştirecek ya iyi gözünde gerizekalıyım, ama ben numarayı kaydetmiştim, gelince dur arayalım dedi aradı tam tahmin ettiğim gibi o ismi erkek arkadaşının kiyle değiştirmiş, aradı, avi aşkımlı falan konuşma hanım sevmiyor, ver dedim şu telefonu numarayı değiştirdin dedim biliyorum, aradım kendi telefonumla kız açtı kapattım kavga falan, kıza msj attım bana da yalan söylemiş dedi bekarım demiş 2 zi aldatmış yani, bide ben hamileydim 6 aylık 1 tanede kızım var 3 yaşında, ayrılacaktım o zaman yalvardı kendini öldürmeye kalkıştı, annemi arayıp söyledim arkamda dursaydı, ASLA afetmezdim, bugün yine gördüm bu da başka bir kız yine erkek ismiyle kaydetmiş, uyansın beyefendi sorucam ama yine Bi ton yalan söyleyecek zeytin yağı gibi üste çıkacak, kaydettim bu numarayı da, sabahlara kadar oyun oynuyor kadının son görülmesine baktım bunun gelip uyuduğu vakitte girmiş çıkmış daha da girmedi, eşimin telefonuyla aradım belki açar diye açmadı inşallah arar diye bekliyorum, WhatsApp kullanıyordu telefonu değiştirince yeni telefona açmadı neden açmıyorsun dedim işte dedi, açarsa kızın profili çıkar yalanı ortaya
çıkar, ne olur Bi. Akıl verin çıkmazdayım.
Sadece o defa affettim başka şansı yok artık biliyor ayrılacağını ailemin arkamda olduğunu da biliyor bu konuyu söyledim hallettik dedi sana söz vermişim niye yapıcam falan ama tabiki de hep tetik de olucamVerilecek tek akıl boşanmanız adam kendini falan öldürmez yalan hikaye siz affettikçe devamı gelir
Sağol canım yazdım sonucu oku istersenTartışmaya başlamadan önce mahkeme için delilleri toplayın. Kızın numarasını kaydedin, mesajların ekran görüntülerini alın. Arama kayıtları varsa ekran görüntüleri alın
Sizi bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin.Olabilir canım biri bana baksın yan yan bakar, makyaj yapmama bile izin vermiyor
Yok öyle bişey yapsaydı emin olun boşardım kesinlikle Bi daha kaldıramam aslaKesinlikle katılıyorum. Boşanmayacaksanız irdelemeyin, bu eşinizi daha da yüzsüz yapacaktır. Size karşı saygısı yok ama hepten beter olur. Naparsm yapayım boşanmaz der
Zorla yapıyor canım çok laftan anlamaz biri, tabiki de işe gidince her kadın gibi kaçamaklarım oluyorSizi bu kadar kısıtlamasına izin vermeyin.
Merhaba hanımlar aldatılmaktan yoruldum evliliğimin 6 cı yılındayım, ayakta uyumuşum, geçen sene öğrendim, masjlarını yakaladım, eşim uyuyordu kız msj atmış aldım baktım tabi silmiş çoğunu, kalkınca gösterdim yalan söyledi erkek dedi, erkek ismiyle kaydetmiş ya, şüphelendim,başıma kaynar sular döküldü, dışarı ekmek almaya gidiyorum dedi, numarayı değiştirecek ya iyi gözünde gerizekalıyım, ama ben numarayı kaydetmiştim, gelince dur arayalım dedi aradı tam tahmin ettiğim gibi o ismi erkek arkadaşının kiyle değiştirmiş, aradı, avi aşkımlı falan konuşma hanım sevmiyor, ver dedim şu telefonu numarayı değiştirdin dedim biliyorum, aradım kendi telefonumla kız açtı kapattım kavga falan, kıza msj attım bana da yalan söylemiş dedi bekarım demiş 2 zi aldatmış yani, bide ben hamileydim 6 aylık 1 tanede kızım var 3 yaşında, ayrılacaktım o zaman yalvardı kendini öldürmeye kalkıştı, annemi arayıp söyledim arkamda dursaydı, ASLA afetmezdim, bugün yine gördüm bu da başka bir kız yine erkek ismiyle kaydetmiş, uyansın beyefendi sorucam ama yine Bi ton yalan söyleyecek zeytin yağı gibi üste çıkacak, kaydettim bu numarayı da, sabahlara kadar oyun oynuyor kadının son görülmesine baktım bunun gelip uyuduğu vakitte girmiş çıkmış daha da girmedi, eşimin telefonuyla aradım belki açar diye açmadı inşallah arar diye bekliyorum, WhatsApp kullanıyordu telefonu değiştirince yeni telefona açmadı neden açmıyorsun dedim işte dedi, açarsa kızın profili çıkar yalanı ortaya
Huylu huyundan vazgeçmez.İlk defa aldatmasında basacaktın tekmeyi .Affettikçe erkekler diyorki başarsam yapayım affediyor .Numaralara devam .Karakteri bozuk boşanmayacaksan ,üstüne gitme çünkü değişmeyecek bunu bil .Boşanacaksan dillendirmeden ver mahkemeye .Elindeki delliler önemli onları mahkemeye sun .Merhaba hanımlar aldatılmaktan yoruldum evliliğimin 6 cı yılındayım, ayakta uyumuşum, geçen sene öğrendim, masjlarını yakaladım, eşim uyuyordu kız msj atmış aldım baktım tabi silmiş çoğunu, kalkınca gösterdim yalan söyledi erkek dedi, erkek ismiyle kaydetmiş ya, şüphelendim,başıma kaynar sular döküldü, dışarı ekmek almaya gidiyorum dedi, numarayı değiştirecek ya iyi gözünde gerizekalıyım, ama ben numarayı kaydetmiştim, gelince dur arayalım dedi aradı tam tahmin ettiğim gibi o ismi erkek arkadaşının kiyle değiştirmiş, aradı, avi aşkımlı falan konuşma hanım sevmiyor, ver dedim şu telefonu numarayı değiştirdin dedim biliyorum, aradım kendi telefonumla kız açtı kapattım kavga falan, kıza msj attım bana da yalan söylemiş dedi bekarım demiş 2 zi aldatmış yani, bide ben hamileydim 6 aylık 1 tanede kızım var 3 yaşında, ayrılacaktım o zaman yalvardı kendini öldürmeye kalkıştı, annemi arayıp söyledim arkamda dursaydı, ASLA afetmezdim, bugün yine gördüm bu da başka bir kız yine erkek ismiyle kaydetmiş, uyansın beyefendi sorucam ama yine Bi ton yalan söyleyecek zeytin yağı gibi üste çıkacak, kaydettim bu numarayı da, sabahlara kadar oyun oynuyor kadının son görülmesine baktım bunun gelip uyuduğu vakitte girmiş çıkmış daha da girmedi, eşimin telefonuyla aradım belki açar diye açmadı inşallah arar diye bekliyorum, WhatsApp kullanıyordu telefonu değiştirince yeni telefona açmadı neden açmıyorsun dedim işte dedi, açarsa kızın profili çıkar yalanı ortaya
Olabilir canım biri bana baksın yan yan bakar, makyaj yapmama bile izin vermiyor
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırhakkınızı helal edin konu nasıl msjlara kapatılır...Mune abla.