aldatılmaktan korkanlar

sizi severken başkasını beğendi diye neden sizi kaybediyorki

kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi

aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.

arkadaşım bak bence iyi düşün taşın
bir gecelik ilişkilerle mutlu olabilecek misin?
tek eşlilik + one night stand'ler yeter mi?
bunun swingerı vaaar, grubu vaaar
bunları denemeden karar verme bence
bakış açını biraz genişletmen lazım
biraz eskide kalmışsın, gündemi azıcık takip et

Güveniyor ve kıskanmıyor olabilirsin,bu çok güzel ama kıskanacak kadar da onu beğeniyor olduğunu,değer verdiğini hissettir.

Şahsen ben en çok da eşim beni kıskandığında (ölçülü olarak tabi) aşkımızın tazelendiğini hissediyorum.Benim kıskanmam da onun hoşuna gidiyor.

sizi severken başkasını beğendi diye neden sizi kaybediyorki

Beğenmek değil olay aldatmak, sadık olmamak... bir insan evliyken başkalarıyla olamaz, olmamalı. Olursa da karşısındaki insandan vazgeçmiş olmak zorunda. Seni seviyorum hayatım ama değişiklik olsun diye başkasıyla oldum gibi bir şey düşünülemez.

Hiçbir zaman ona bakma buraya gitme modunda bir kadın olmadım, eşimi kıskanmadım kısıtlamadım. Kendime geniş derdim ama sizin konya ovası genişliğinizi görünce vazgeçtim. Normal değil düşünceleriniz. Aşırı kıskançlık ne kadar normal değilse sizin şu durumunuz da o kadar normal değil.

Seven insan sevdiğini kimseyle paylaşamaz bunu hayal bile edemez. Siz kategorileştirmişsiniz. Ne diyelim.

aşkolsun in vino veritas çok örümcek kafalı gördüm seni
bir de ciddi ciddi savunmuşsun tek eşliliği
ıııı ııııh, olmamış, yakıştıramadım....cık cık cık

Pardon konunun ilk mesajına bakmışım sadece.Devamı çok saçma yerlere gelmiş kusura bakmayın.Tek gecelik veya tek seferlik beğenmeler umrunuzda değil öyle mi? Siz evlilik nedir yanlış anlamışsınız bence.Farklı(!) heyecanlar mı peşindesiniz? Evlenmek eşlerin birbirine söz vermesi,kalbini gözlerini ondan başkasına mühürlemesi demek.İyi o zaman evlilik dışı ilişkiler yaşansın,onlardan çocuklar olsun, kim kimin neresinde belli olmasın.Nasıl bir mide bu?

ya konu uzadıkça başka yerlere gitti iyice.herkesin fantaaazisi kendini ilgilendiriri.benim eşim ilgisiyle bunalttı beni.baskasıyla olsa hiç umurumda olmayacak gibi hissediyorum.ve sürekli asla senden başkasıyla olmak istemem diyip duruyor cinsellik anlamında.bana saçma geliyor sonuçta birlikte olursun zevk alırsın ihtiyaçtır bitti gitti.

Konu sahibine bacım diyen arkadaşlar da var ama..
Bence doğru hitap şekli "birader"
canım açtığım bazı konularda sürekli erkektir muhabbeti oluyor.sadece konulara sizden başka bakıyorum.standart kadın fikirlerinde değilim yani

arkadaşım, hiçbir konuyu bu kadar ti ye almak istememiştim ama
bari kendi yazdıklarını unutma
daha 3 Mart'ta eşine masaj salonu ararken
"doğumdan sonra cinsel hayatımız bitti, o şikayetçi değil ama ben herşeye yetişememekten şikayetçiyim" yazmışsın
ne ara eşin seni ilgisiyle bunalttı
biraz özen göster şu yazdıklarına ya, biraz istikrar, süreklilik olsun
olmuyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…