sizi severken başkasını beğendi diye neden sizi kaybediyorkiİnsanın doğasında tek eşlilik olmasa da modern yaşamın gereklilikleri arasında var. Çok eşli yaşanacak tek dönem kişinin isteğine bağlı olarak evlilik öncesi dönemdir. Evlendiğinizde bir sadakat sözü verirsiniz. Bu sözü veremiyorsanız evlenmemelisiniz.
Aldatılmaktan korkmam ancak sizin gibi aldatsın yeeaa noolcek modunda da gezmem. Sağlıklı bir ruh hali değil bu. Eşim öyle bir eylemde bulunursa tek gecelik çift gecelik farketmeksizin beni kaybedeceğini bilir, ona göre davranır. Karşısında aldatılmayı, tek gecelik ilişkileri hoş gören bir kadın olduğu sürece eşiniz de sizi aldatır.
Ya ruh sağlığınız bozuk ya da bizimle dalga geçiyorsunuz, başka ihtimal yok bence...
kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi
aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.
aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık
kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi
aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.
sizi severken başkasını beğendi diye neden sizi kaybediyorki
Beğenmek değil olay aldatmak, sadık olmamak... bir insan evliyken başkalarıyla olamaz, olmamalı. Olursa da karşısındaki insandan vazgeçmiş olmak zorunda. Seni seviyorum hayatım ama değişiklik olsun diye başkasıyla oldum gibi bir şey düşünülemez.
Hiçbir zaman ona bakma buraya gitme modunda bir kadın olmadım, eşimi kıskanmadım kısıtlamadım. Kendime geniş derdim ama sizin konya ovası genişliğinizi görünce vazgeçtim. Normal değil düşünceleriniz. Aşırı kıskançlık ne kadar normal değilse sizin şu durumunuz da o kadar normal değil.
aşkolsunin vino veritas çok örümcek kafalı gördüm seni
bir de ciddi ciddi savunmuşsun tek eşliliği
ıııı ııııh, olmamış, yakıştıramadım....cık cık cık
Yok cicim toplum ahlakını bozmayayım diye numara yapıyorum. Yoksa bizde swingerlar gruplar havada uçuşuyor.
eşleriniz bu tür şeyler istemezmi ister ama söylemez buda yalan oluyor sonuçta.Yok cicim toplum ahlakını bozmayayım diye numara yapıyorum. Yoksa bizde swingerlar gruplar havada uçuşuyor.
eşleriniz bu tür şeyler istemezmi ister ama söylemez buda yalan oluyor sonuçta.
canım açtığım bazı konularda sürekli erkektir muhabbeti oluyor.sadece konulara sizden başka bakıyorum.standart kadın fikirlerinde değilim yaniKonu sahibine bacım diyen arkadaşlar da var ama..
Bence doğru hitap şekli "birader"
ya konu uzadıkça başka yerlere gitti iyice.herkesin fantaaazisi kendini ilgilendiriri.benim eşim ilgisiyle bunalttı beni.baskasıyla olsa hiç umurumda olmayacak gibi hissediyorum.ve sürekli asla senden başkasıyla olmak istemem diyip duruyor cinsellik anlamında.bana saçma geliyor sonuçta birlikte olursun zevk alırsın ihtiyaçtır bitti gitti.