aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık
valla yazabilcek varsa yazsın benim gerçekten kafama takılan bir konu.yada benmi eşimden uzaklaştım acaba ondanmı böyle düşünüyorum.seviyoruzda birbirimiziValla var cevabıda şimdi banlanmak istemiyorum
aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık
sen ya şakasın yada normal degılsın.bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...
aynen hemde don lastiği olmuşSizin mezhep bildiğiniz lastik olmuş
kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi
aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.
valla yazabilcek varsa yazsın benim gerçekten kafama takılan bir konu.yada benmi eşimden uzaklaştım acaba ondanmı böyle düşünüyorum.seviyoruzda birbirimizi