canım erkek olduğun o kadar belli ki bi kilometre öteden anlaşılıyor. zira hormonları normal çalışan hiçbir kadının yukarıdaki cümleleri kuracağını sanmıyorum
bizi anlamaya çalışmanı takdir ediyorum ama o ayrı bir konu. Öğrenmek istediğin şeye gelirsek:
1- kadının da erkeğin de hamuru aynı, bizi uzaydan göndermiyorlar. kadın erkek farklılığı muhabbetinin çoğu abartılarla dolmuş şehir efsanesi. tamamen aynıyız demiyorum, ama farklılığımız inan çok az. büyüdükçe anlarsın(üslubundan ergen olduğunu varsayıyorum)
2- Bir erkeğin aldatıldığında hissettiği şey ne ise kadınınki de odur. "karım bir gecelik ilişki yaşamış ama olsun bana geri döndü beni seviyor" diyen erkek duydun mu? ben duymadım, varsa da gazoz ağacıdır o da burda yetişmiyor
3- çokeşliliği normal birşey doğanın kanunu olarak gördüğün sürece evlenme, kimsenin kızını yakma. delikanlı olun adam olun
4- doğru kızı bulup aşık olduğunda zaten sen de farkedersin yukarıdaki cümlelerinin ne kadar ikiyüzlüce ve saçma olduğunu. ileride seni seven kızı aldatma, ahı tutar. bu da sana abla tavsiyesi olsun
son olarak erkek üye yasak canımcım ufaktan toparlan sen, ille kalacam diyorsan da bari bu kadar belli etme