aldatılmaktan korkanlar

arkadaşım, hiçbir konuyu bu kadar ti ye almak istememiştim ama
bari kendi yazdıklarını unutma
daha 3 Mart'ta eşine masaj salonu ararken
"doğumdan sonra cinsel hayatımız bitti, o şikayetçi değil ama ben herşeye yetişememekten şikayetçiyim" yazmışsın
ne ara eşin seni ilgisiyle bunalttı
biraz özen göster şu yazdıklarına ya, biraz istikrar, süreklilik olsun
olmuy or böyle :KK53:
haklısın yazdım birsürelik bişeydi ve geçti şimdi eskiye döndük.doğumdan öncde 5-6 yıllıkbirliktelikte hep aynı şimdide aşırı ilgili

haklısın yazdım birsürelik bişeydi ve geçti şimdi eskiye döndük.doğumdan öncde 5-6 yıllıkbirliktelikte hep aynı şimdide aşırı ilgili

valla A abceee ister kadın ol ister erkek
inan bana ilgi çekici bir tip değilsin
yani yazdıklarını okuyup "aaaaaaaaaaaaaa :KK57::KK57::KK57:" diye şaşıramıyoruz
"vaaaaaaaaaayyyyyyyy" diyemiyoruz
şu yazdıkların vallahi üstüne bir değil 2 beden büyük duruyor
ya içinde bulunduğun durum bambaşka ve burada bir şekilde "farklı" yı oynayıp ruhsal tatmin yaşamak istiyorsun
ya kendini kandırma yolundasın ve insanları da ikna etmeye çalışıyorsun
ya da tepki mesajları yağsın, millet laf etsin de eğleneyim derdindesin

ha sen gerçekten yazdığın gibi olsaydın, şurada herkese laf yetiştirmeye çalışmaz
ben aykırıyım, normal kadınlar gibi değilim, herşey doğal diye avaz avaz bağırmazdın

neyse, ben artık gideyim
zira inan bana çok sıkıcısın...
söylemlerin de bende bu duyguyu değil --->
:KK57: bu duyguyu uyandırıyor -->:63:

bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...
korkunun ecele faydası yok..mayası bozuk olan illa yapar..kendini yıpratma böyle olan sana olur..
serbest bırak ama takip et çaktırmadan bak bakalım aldatmaya meyillimi..eğer güven vermiyorsa sal ver gitsin..

valla A abceee ister kadın ol ister erkek
inan bana ilgi çekici bir tip değilsin
yani yazdıklarını okuyup "aaaaaaaaaaaaaa :KK57::KK57::KK57:" diye şaşıramıyoruz
"vaaaaaaaaaayyyyyyyy" diyemiyoruz
şu yazdıkların vallahi üstüne bir değil 2 beden büyük duruyor
ya içinde bulunduğun durum bambaşka ve burada bir şekilde "farklı" yı oynayıp ruhsal tatmin yaşamak istiyorsun
ya kendini kandırma yolundasın ve insanları da ikna etmeye çalışıyorsun
ya da tepki mesajları yağsın, millet laf etsin de eğleneyim derdindesin

ha sen gerçekten yazdığın gibi olsaydın, şurada herkese laf yetiştirmeye çalışmaz
ben aykırıyım, normal kadınlar gibi değilim, herşey doğal diye avaz avaz bağırmazdın

neyse, ben artık gideyim
zira inan bana çok sıkıcısın...
söylemlerin de bende bu duyguyu değil --->
:KK57: bu duyguyu uyandırıyor -->:63:
canım benimki laf yetiştirmek değil cevap vermek şu an sana verdiğim gibi.derdim birilerini şaşırtmak yada konuya kitlemek olsaydı çok iyi senaryolarda yazardım merak etme.

bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...
Onun da niyeti mi varmış ne.Allah korusun.Rahatlaman,sürekli düşünmemen güzel.Allah büyük yaparsa çıkar ortaya zaten.

canım benimki laf yetiştirmek değil cevap vermek şu an sana verdiğim gibi.derdim birilerini şaşırtmak yada konuya kitlemek olsaydı çok iyi senaryolarda yazardım merak etme.

abceeee çeee de e f g
sana son kez cevap yazıyorum
bak mesela aşağıdaki mesajın
açtığın konuyla alakası yok, sen yazana kadar kimse de konuyu kadınlara getirmemiş
bu cümle ne bu cümle? fişekleme cümlesi, "tepki verin bana, tepki verin bana:rolleyes:" cümlesi
hani bunun sorusu da cevabı bu olsun, çaktın mı?:KK53:

kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi

aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık

farklı farklı kadınlarla tek tek geceler nasıl olur sıra gecesi gibi tövbe Yarabbim bi abdest al tesbih çek ruhunu bi durult bence sen

abceeee çeee de e f g
sana son kez cevap yazıyorum
bak mesela aşağıdaki mesajın
açtığın konuyla alakası yok, sen yazana kadar kimse de konuyu kadınlara getirmemiş
bu cümle ne bu cümle? fişekleme cümlesi, "tepki verin bana, tepki verin bana:rolleyes:" cümlesi
hani bunun sorusu da cevabı bu olsun, çaktın mı?:KK53:
ben genel yargılardan bahsettim anlamamış olabilirsin.burda farklı bir konudan bahsedilmiyor zaten.

konunun ilk sayfasına baktım "alan memnun-satan memnun hesabı" herkes memnun, sorun ne o zaman?

bırak sevdiğim adamı sevmediğim biriyle evli olsam dahi kıskanırdım yaa. sonuçta eşim, bana ait biri o. bence iyi değil psikolojiniz

Kiskanmayan kadın olur mu ya o ne öyle gol atamayan futbolcu gibi SEVİYORSAM KİSKANİRİM ARKADAS BENİM O BANA AİT... O kadar . bacisından bile kiskanirim Pikaçumuu:KK76:

aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık
kadınların hiçmi başkasıyla birlikte olmak istedikleri zaman olmuyor.neden hep bunu erkek düşünürmüş gibi
aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.
bu arada evet hiç aldatılmadım.aldatılan kadın tam olarak neye üzülür.
sizi severken başkasını beğendi diye neden sizi kaybediyorki

canım erkek olduğun o kadar belli ki bi kilometre öteden anlaşılıyor. zira hormonları normal çalışan hiçbir kadının yukarıdaki cümleleri kuracağını sanmıyorum :cool: bizi anlamaya çalışmanı takdir ediyorum ama o ayrı bir konu. Öğrenmek istediğin şeye gelirsek:
1- kadının da erkeğin de hamuru aynı, bizi uzaydan göndermiyorlar. kadın erkek farklılığı muhabbetinin çoğu abartılarla dolmuş şehir efsanesi. tamamen aynıyız demiyorum, ama farklılığımız inan çok az. büyüdükçe anlarsın(üslubundan ergen olduğunu varsayıyorum)
2- Bir erkeğin aldatıldığında hissettiği şey ne ise kadınınki de odur. "karım bir gecelik ilişki yaşamış ama olsun bana geri döndü beni seviyor" diyen erkek duydun mu? ben duymadım, varsa da gazoz ağacıdır o da burda yetişmiyor :KK70:
3- çokeşliliği normal birşey doğanın kanunu olarak gördüğün sürece evlenme, kimsenin kızını yakma. delikanlı olun adam olun En Büyük KK
4- doğru kızı bulup aşık olduğunda zaten sen de farkedersin yukarıdaki cümlelerinin ne kadar ikiyüzlüce ve saçma olduğunu. ileride seni seven kızı aldatma, ahı tutar. bu da sana abla tavsiyesi olsun
son olarak erkek üye yasak canımcım ufaktan toparlan sen, ille kalacam diyorsan da bari bu kadar belli etme :KK20:

canım erkek olduğun o kadar belli ki bi kilometre öteden anlaşılıyor. zira hormonları normal çalışan hiçbir kadının yukarıdaki cümleleri kuracağını sanmıyorum :cool: bizi anlamaya çalışmanı takdir ediyorum ama o ayrı bir konu. Öğrenmek istediğin şeye gelirsek:
1- kadının da erkeğin de hamuru aynı, bizi uzaydan göndermiyorlar. kadın erkek farklılığı muhabbetinin çoğu abartılarla dolmuş şehir efsanesi. tamamen aynıyız demiyorum, ama farklılığımız inan çok az. büyüdükçe anlarsın(üslubundan ergen olduğunu varsayıyorum)
2- Bir erkeğin aldatıldığında hissettiği şey ne ise kadınınki de odur. "karım bir gecelik ilişki yaşamış ama olsun bana geri döndü beni seviyor" diyen erkek duydun mu? ben duymadım, varsa da gazoz ağacıdır o da burda yetişmiyor :KK70:
3- çokeşliliği normal birşey doğanın kanunu olarak gördüğün sürece evlenme, kimsenin kızını yakma. delikanlı olun adam olun En Büyük KK
4- doğru kızı bulup aşık olduğunda zaten sen de farkedersin yukarıdaki cümlelerinin ne kadar ikiyüzlüce ve saçma olduğunu. ileride seni seven kızı aldatma, ahı tutar. bu da sana abla tavsiyesi olsun
son olarak erkek üye yasak canımcım ufaktan toparlan sen, ille kalacam diyorsan da bari bu kadar belli etme :KK20:
: )

X