bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...
bence bana daha fazla yol açma diyor.
aldatmayı kafamda sınıflandırdım.başkasını severse yada uzun süreli birliktelik yasarsa sorun ama tek seferlik biriyle olması sırf anlık bir beğenme için sorun değil.böyle düşünüyorum artık
aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.
Sen sanırım çocuk olunca yerim sağlamlaştı diyenlerdensin.İnsan kocası hakkında korku taşıması acaba aldatacak mı demesi normal değil.Aranızda güven sorunu var.Aldatsa ne olacak ne demek.Kocanın bana yol açma demesi ne demek.Böyle çirkin bir konunun aranızda muhabbetinin bile geçmesi hoş değil.Evliliğe saygı biraz.bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...
İyi o zaman siz de başka erkeklerle yatın.aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.
bayanlar bende ilişki döneminde sevgilimin şimdiki kocamın başka kızlara bakmasından bazen bakmadığı halde büyük kavgalar çıkaran biriydim.ama çocuk sahibi olduktan sonra bana bir rahatlık geldi.aldatsa ne olcak demeye başladım.bazen eşimlede muhabbeti geçiyor.sen iyi değilsin kızım falan diyordu şimdilerde bence bana daha fazla yol açma diyor. ama sürekli birinemi baktı beğendimi beni aldatttımı aldatacakmı kafasından çıkınca insann bir rahatlıyor.sonumu pek hayırlı görmüyorum ama hadi bakalım...
bu arada evet hiç aldatılmadım.aldatılan kadın tam olarak neye üzülür.
ne yerim sağlamlaştı diyenlerdenim nede artık anne oldum diyip eşini boşverenlerden.çok güzel bir evliliğimiz var.ilişkimizde çok iyi.ben sadece insan doğasının tek eşli olduğuna inanmıyorum.dün gece bdv de birkaç ya aldatılırsam gibi konular gördüm. bu kadar dert etmek tuhaf geldi.sonuçta kadınlarda başka erkeklere bakar erkeklerde başka kadınlara.beğenebilir birlikte olmak isteyebilir.biz geçen ya eşimle spartacusu izledik.bilmiyorum eski bir dizimi. herneyse birazda o diziden sonra bunları düşünmeye başladım.konu çok başka hallere çekilmiş benim durumumla ilgili ama dediğim gibi sadece tek eşliliğe inanmıyorum.