aldatılmaktan korkanlar

Cocugu olduktan sonra kadin oldugunu unutup, sadece anne olan kadinlardansiniz galiba. Hani esi boslayanlar, artik umursamayanlar, varsa yoksa cocuk, cocugu icin kendini bile aynada gormeyenler, cocukla 2 kisilik hayat, es disarida filan... Boyleyse, evet, size cocugunuz yetiyordur, es kapinin disindadir, aldatmasi umrunuzda degildir. Bu da bana gore normal bir durum degil.

Bir de aldatilmaktan korkunca, esi sik bogaz edip, her seyden suphelenince, her ufak seyden hir cikarinca aldatilma ihtimalinizi azalttiginizi veya ortadan kaldirdiginizi mi saniyorsunuz ki? Bunlar sadece kadinlarin kendini kandirmasi. Sizin kiskanc olmaniz aldatilmanizi engellemiyor malesef. Ama burda oldugu gibi esinize de "tek geceden bir sey olmaz, hep ayni kadindan bikip farkli heyecan arayabilirsin" gibi sacma sapan laflar ediyorsaniz karsiliginda yol actiginizi soyluyor olabilir. Neredeyse 2. kadini elinizle getireceksiniz.

Yani kiskanmayin, sikbogaz etmeyin filan diyoruz da, bunun tersi de aldatmaya tesvik etmek degil. Sizin bir dengeniz, ortaniz yok mu? Olcuyu bilmiyor musunuz? Evlilikte sadakat, durustluk, guven gibi seylerden haberiniz var mi? Ne bileyim, konunuzdan bana normal psikolojide biri gibi gelmediniz acikcasi. Cok uclardasiniz, ve evet, ben de sonunuzu hayirli gormuyorum.

Sana rahatlık gelmemiş ki tam tersi hala aynı aldatılma zihniyetindesin sadece yorulmuşsun didiklemekten tamam izin veriyorum aldat kızmicam moduna geçmişsin ama zihniyet aynı aynı yani.

Hiç eşimin beni aldatma ihtimalini düşünmem. Bu demek değil ki bende aldtsa nolcak rahatlığı var. O düşünerek yaşanır mı? Aldatırsa anlarsın o zaman yapacağını yaparsın. Ömür geçer mi böyle ya.

bence bana daha fazla yol açma diyor.

Bu gidişle yakında aldatılacaksın zaten.
Bakalım o zaman da aynı mı düşünüyor olacaksın :)

aldatmayı eşinizin tek seferlik biriyle birlikte olması olarak düşünün.ne oluyor olunca neden sorun oluyor.

Sorun olmuyorsa en başında sadece "bakışlarından dolayı" bile neden kavga çıkarıyordun?

İki duygu durumunuzu da sağlıklı görmedim. Böyle konuları eşinizle nasıl konuşabiliyorsunuz? Tuhaf gerçekten...

Benim oLani kiskanirim arkadas ne demek tek gecelik falan cok ilginc.. :) midenize hayran kaldim dogrusu !

Sen sanırım çocuk olunca yerim sağlamlaştı diyenlerdensin.İnsan kocası hakkında korku taşıması acaba aldatacak mı demesi normal değil.Aranızda güven sorunu var.Aldatsa ne olacak ne demek.Kocanın bana yol açma demesi ne demek.Böyle çirkin bir konunun aranızda muhabbetinin bile geçmesi hoş değil.Evliliğe saygı biraz.

İlişkinizde saygı kalmamış. Bana yol açma ne demektir yaa? O da dünden razı gibi. Siz de ayrı bir vakasınız yani... Pes...

Aldatılmaktan korkmuyorum.Nitekim en başta söyledim eğer böyle bir durum olursa kapının önünde bulursun kendini diye.
Birde şiddet tabiki.
Anamın kızıyım ben 37 yıllık evliliğinde bir tokat için babamdan boşanmaya kalkan,3 çocukla ev temizler bakarım çocuklarıma diyen bir annem var.İyiki de var böyle güçlü annem.

senin adamın gözü dışarda ve kavga çıkarıyorsun
tek gecelik aldatma olsa sorun yok
uzun ilişkisi olursa sorun var
ha bide bakıyor onda da sorun var
tek gecelikte sorun yok
şimdi bu adam bakmadan tek gecelik nasıl bulucak
tek gecelik değil de uzun gecelik olursa niye sorun...ha 1 ha 5
sonuç olarak adamın gözü dışarda
içeriye sokamıyorsun o kör olasıca gözü
bu yükten niye kurtulmadın kalktın da çocuk yaptın...
kısaca bu adam harem kursa emin ol sana sorun olmaz...birde akdatmadan korkun bu şekildeyse,korkmasaydın ne olurdu halin iyi ki tırsıyormuşsun :)

hadi bağalım gazan mübarek olsun

şaka dimi bu konu? erkek misin acabağğ ya da genişlikte sınır tanımıyosun

ne yerim sağlamlaştı diyenlerdenim nede artık anne oldum diyip eşini boşverenlerden.çok güzel bir evliliğimiz var.ilişkimizde çok iyi.ben sadece insan doğasının tek eşli olduğuna inanmıyorum.dün gece bdv de birkaç ya aldatılırsam gibi konular gördüm. bu kadar dert etmek tuhaf geldi.sonuçta kadınlarda başka erkeklere bakar erkeklerde başka kadınlara.beğenebilir birlikte olmak isteyebilir.biz geçen ya eşimle spartacusu izledik.bilmiyorum eski bir dizimi. herneyse birazda o diziden sonra bunları düşünmeye başladım.konu çok başka hallere çekilmiş benim durumumla ilgili ama dediğim gibi sadece tek eşliliğe inanmıyorum.

bu arada evet hiç aldatılmadım.aldatılan kadın tam olarak neye üzülür.

Ben sizin erkek uye olduğunuzu düşünüyorum ya da bizimle dalga geçtiğini sanan bir üye.

Aldatılmayı bırakın evliliklerde yalan bile hayat arkadaşına ihanettir. Siz kalkmış , sizi hiçe sayıp başka bir kadına tek gece ! gidip sonra evine dizin yanınıza utanmadan uzanan adama eşim diyebilirim ve bu çok normal diyorsunuz.
..
Peki o zaman tek eşliliğe inanmıyorsunuz madem eve bir kadın getirin, onun için masayı donatın ve çıkın evden. Sizde gönlünüzce tek gecelikler yaşayın. Hani tek eşlilik olmuyor ya , adaletli olsun. Sonra dönün birbirinizi alnından öpün.
Çocuğunuzda var. Bir aile olmayı düşünecekken neler düşünüyorsunuz.
Siz baştan kaybetmişsiniz.
Eşinizede böyle diyorsanız diyecek sözüm yok bu konuda.

İnsanın doğasında tek eşlilik olmasa da modern yaşamın gereklilikleri arasında var. Çok eşli yaşanacak tek dönem kişinin isteğine bağlı olarak evlilik öncesi dönemdir. Evlendiğinizde bir sadakat sözü verirsiniz. Bu sözü veremiyorsanız evlenmemelisiniz.

Aldatılmaktan korkmam ancak sizin gibi aldatsın yeeaa noolcek modunda da gezmem. Sağlıklı bir ruh hali değil bu. Eşim öyle bir eylemde bulunursa tek gecelik çift gecelik farketmeksizin beni kaybedeceğini bilir, ona göre davranır. Karşısında aldatılmayı, tek gecelik ilişkileri hoş gören bir kadın olduğu sürece eşiniz de sizi aldatır.

Ya ruh sağlığınız bozuk ya da bizimle dalga geçiyorsunuz, başka ihtimal yok bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…