Degerli Arkadaslarim,
Konu oyle bir hal aldiki ben bile hala kabustayim gibi hissediyorum iki gundur, size bu olayi yazmamin ardindan sizlerinde belki destegiyle yurtdisina cikmadan konuyu esime actim, once bana aciklayacagin birseyler varmi diyerek basladim akabinde sinirlerime hakim olamayarak yuzugu suratina firlatip buna da katlanmami bekleme diye bagirdim o anda saat gecenin tamda 12 si idi ..
esim sok oldu , cok fazla sinirlendi, simdiye kadar hic onu boyle gormemistim, olayin onunla hic bir ilgisi olmadigini soyledi hemen kiz kardesi aklina geldi o yapmistir bunu dedi bende sana inanmam icin ara dedim kiz kardesini ac telefonun sesini, dedigimi yapti ve iki evlilik bitirmis , psikoljik sorunlari olan evlendigim gunden beri benimle gecinemeyen , egitimimi, konusmami , giyimime kadar kiskanan ancak maddi durumu benden iyi oldugu halde bunlara sahip olamayan kiz kardesi evet dedi yuzsuz bir sekilde ben yaptim,,
bilemiyorum neden esim yapsa sanki daha az sinirlenirmisim gibi kendime hakim olamadim o aksam kiz kardesi ve annesi izmirde bulunmaktalar, annesinin telefonu eline almasi ile tum hiddetimle agzima geleni soyledim onlara, ne dediklerini duymadim bile,ne aklima geldiyse soyledim...
simdiye kadar olan tum sikintilarimi ailemden gizleyen ben istanbulda gecenin o saatinde aileme gidiyorum diyerek her ne kadar esim suclu olmasada ailesine olan sozsuz bagliligindan dolayi onada kizarak ciktim kapidan amacim taksiye binmek otogara gitmke ve direk Eskisehire aileme donmekti esim bir saniyede nasil giyindi nasil hazirlandi anlayamadigim bir halde ben seni goturecegim diyerek arabayi calistirdi ve hic durmadan izmite kadar bagirdim cagirdim, agladim, kabullenemedim hirsimi yenemedim...
sonrasi birsey olmadi hala ailesini gormus degilim esime kiyamadim , ailemede bildirmedim bir gecelik seyahatin ardindan donduk..
Siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz, tek kusuru ailesine asiri bagli olan bir esim var, ve nasil boyle bir insanin ailesi bu kadar kotu olur dedigim bir ailesi..
annesi, erkek kardesi ve kiz kardesi, erkek kardeside esinden ayri, kiz kardeside iki evlilik bitirmis birisi...
siz olsaniz boyle bir ortamda ne yaparsiniz, idare etmeye calismak hic cozum olmadi yillarca denedim, son iki yildir bir soyleyene bes cevap verme taktigini kullaniyprum ilkinden daha etkili, ama su son olan nasil bir kurgu benim bile aklim almadi, sen gir abinin yatak odasina benim bakacagimi bildigi icin boyle bir nihak yuzugu koy, sanirim anneside icinde olmali olayin diye dusunuyorum,
senin odana nasil girerler dersenizde ben yurtdisinda yasayan bir insanim esimle birlikte turkiyedeki evide malum ailesi daha cok kullanmakta malum hepside esinden ayrilmis olunca ben ancak 3 ayda bir Turkiyeye belki bir haftaligina geliyor ve o sirada evimi kullanabiliyorum..
durumlar boyle degerli arkadaslarim farkli ve hic aklima gelmeyecek bir boyut oldu, evet kiz kardesi benim gozumde oldu, intihar etti kendi kendini bitirdi, artik onu sildim yuzunu bile gormeyecek gerekirse Turkiyedeki tatillerimi kendi ailem ile gecirecegim cok kararliyim, esimde buna cok saygi gosterdi ama bu cozum mu bence degil , ama cocumunde ne oldugunu bilmiyorum, siz ne dersiniz en cok detayi ile paylasitigim hikayeme degerli dostlar?