- 19 Mart 2023
- 38
- -28
- 6
- 23
- Konu Sahibi Karakediii122
Merhaba dostlar. 22 yaşında iki çocuk annesi ve üç yıllık evliyim. Henüz atanamamış radyoloji teknikeriyim. Erken yaşta evlenmiş üç yıla iki çocuk sığdırmışsın diyenler olacaktır ama maalesef bazen hayat istediğiniz gibi gitmiyor. Her neyse konuya gelelim eşim serviscilik yaparken üniversiteli bir kızla tanışmış daha sonra numaralaşmışlar derken whatsapta birbirlerine aşk sözleri ve durumları paylaşmışlar (tabi ben bunları daha sonra öğrendim kendim telefonunu karıştırarak ) ne kadar uyarsamda bu durumun tekrarladığını fark ettim. Kızın burada olmadığını kendi şehrinde olduğunu ve aralarında bir şey olmadığını söylüyor.Sorun şu ki eşimin sevgisinden hiç şüphe etmiyorum gün içinde sık sık görüşürüz kızlarına çok ilgili bir baba bana her seferinde salaklık yaptığını beni ne kadar çok sevdiğini söylüyor ama davranışları bunu göstemiyor yine bunun gibi bir durum yakaladım bu arada eşim benden 13 yaş büyük aileme yansıtmak istemiyorum yeterince bazı sorunları yansıtmıştım çünkü ne yapacağımı bilmiyorum artık canıma tak ediyor bazen ben de ona aynı şekilde karşılık vermek istiyorum ama biliyorum ki bu yaptığım beni yanlış yola sürükleyecek siz olsaydınız ne yapardınız ben eşimi üç dört kere aldım karşıma konuştum bu konuda ne kadar üzgün olduğumu da söyledim dış görünüş olarak yatak ilişkisi olarak kendime oldukça güveniyorum bunu neden yaptığını bir türlü anlam veremiyorum şunu da belirtmek isterim ki eşim çok sık alkol kullanıyor buna ne kadar engel olmak istesem de olamadım. Boşanmayı da inanın çok düşündüm fakat hiçbir evliliğin dört dörtlük olmadığını sorunların öncelikle aşılması taraftarıyım ama inanın sabrım tükenmiş durumda bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım bu bana çok adice geliyor…